29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Že jsem spala jen tři hodiny a přesto .... stále ..... funguju (pracovně)
Není tady
dixina napsal(a):
no, je 10:20
počkám ... tak do 13:49 to odhaduju
Není tady
Jessika napsal(a):
dixina napsal(a):
no, je 10:20
počkám ... tak do 13:49 to odhaduju
Není tady
že jsem si snad našla fajn chlapa, kterého mám moc ráda.
Není tady
Dixino, tahle funguju už od neděle spím tak 4 hodiny, zatím v pohodě, nějak se to neprojevilo, naštěstí je v práci klid.
Není tady
Ze jsem si klientovi rekl o tolik penez, kolik jsem chtel a kolik jsem na projektu odpracoval.
A ne o tolik, kolik by bylo "jakoby slusné".
Není tady
dneska se musim taky pochválit, místo kejvání a myšlení si svýho jsem řekla dvoum lidem co si fakt myslim o jejich chování a to mý mámě a BM
Není tady
Barusja napsal(a):
Dixino, tahle funguju už od neděle spím tak 4 hodiny, zatím v pohodě, nějak se to neprojevilo, naštěstí je v práci klid.
jenže Barusjo, já nejnže nespala, ale také konzumovala
Není tady
á tak to už je horší, kažodpádně držím palce, ať o zvládáš. Já si byla včera v bylinkách pro nějaký povzbuzovák, tak mi dala maté a pak je dobrá nějaká ajurvedská káva (sorry, nevím, jak se to píše přesně)
Není tady
Barusja napsal(a):
á tak to už je horší, kažodpádně držím palce, ať o zvládáš. Já si byla včera v bylinkách pro nějaký povzbuzovák, tak mi dala maté a pak je dobrá nějaká ajurvedská káva (sorry, nevím, jak se to píše přesně)
Dík za tipy, ale do obchodu se dostanu nejdřív kolem 15:00, takže to musím zvládnout na brufenu a šumivém céčku, ale ještě se stále držím. Pravda ovšem je, že už se vidím, jak stojím okupšaná v negližé nad svou postýlkou a padááááám a padáááááám..........
Není tady
Že jsem psychicky zvládla pohled na sebe v letních šatech a nerozhodla se navždy oblékat do burnusu.
Jupí, ale NIKOMU se nemusím ukazovat v plavkách! To je úleva....
Není tady
Jája napsal(a):
dneska se musim taky pochválit, místo kejvání a myšlení si svýho jsem řekla dvoum lidem co si fakt myslim o jejich chování a to mý mámě a BM
Chválím! Člověku se uleví
Není tady
to Dixi,
kéž by to tak bylo. Já v tomhle horku nemůžu pořádně spát....
Není tady
Dixi, je 13:09, už se ti to blíží
Není tady
Jessika napsal(a):
Dixi, je 13:09, už se ti to blíží
, Jess, dodáváš mi energii. Díky Ti!
No popravdě:držím se zuby nehty, ale lhát ti nebudu, už se opravdu vidím ve svým brlohu se stehýnkem přehozeným přes duchýnku.
Právě mi přišla pozvánka na pokračování včerejší akce, což jsem rezolutně odmítla, holt již nejsem nejmladší, jj bejvávalo !!!
Není tady
Uhmm, taky jsme chodívaly s kámoškou do práce s snídaní typu 1 lahev coly, 1 smaženka , 20 okurek...
Ty krásné dlouhé letní noci...tak ty teď radši prospím
Není tady
Já se zkusím pochválit už jen za to,že jsem dokázala vylézt z postele po další špatně prospané noci a obskakovat to svoje malé sluníčko,co na mě cení dva zoubky,má téměř plešatou hlavičku(už rostou !! ) a na ouškách naušničky
Ach Tino,jak Ti závidím Tvůj optimismus,ale současně i přeji
Není tady
Nicolas napsal(a):
Ze jsem si klientovi rekl o tolik penez, kolik jsem chtel a kolik jsem na projektu odpracoval.
A ne o tolik, kolik by bylo "jakoby slusné".
Toto sa mám najvyšší čas naučiť. Pochválim sa aspoň za to, že som si zadefinovala zdroj svojich finančných problémov.
Není tady
Selima napsal(a):
... Pochválim sa aspoň za to, že som si zadefinovala zdroj svojich finančných problémov.
tak ten odhaluji denně
Není tady
Včera sa mi, vladtne nám, ale aj vďaka mne, vydairlo vystúpenie kurzov orientálneho tanca. Musím sebakriticky priznať, že to bol okrásne a ja som tnacovala v dvoch choreografiách a nepokazila som to ani raz... aj ke´d v prvej som odkukávala od spolutancujúcej.
Není tady
Bravóó a potlesk a
Není tady
Kujem
Není tady
Manžela chválím každý den:-)
Není tady
Seli - gratulujem!
Regi - jasně! Koukni na Halinu.....a taky nosívala burnusy!
Já se pochválím - nedbala jsem na to, že doma budou blbý kecy a KONEČNĚ jsem pořídila autolednici
Teda, hlavně, že jsem se nenechala zastrašit tou vidinou keců.....
Není tady
Já sama sebe nikdy nechválím.
Není tady