29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mierne modifikujem niektoré optimisticko-motivačné vlákna...
Není tady
Že jsem se zbavila plánovací paniky, za týden jedu na dovolenou a ještě o ní ani neuvažuji, natož abych měla sbaleno. Dělám pokroky, předloni jsem měla sbaleno 14 dnů předem a turisstické trasy jsem vytiskla pro půl republiky, kdyby náhodou
Není tady
Tak já se pochválím za to, že když jsem dnes v noci nemohla spát /je to asi už čtvrtá noc v pořadí/, tak jsem se místo zoufání zdravě naštvala a v pět ráno přivítala vycházející slunce jogínským pozdravem...
Upravil(a) x.caro (25. 6. 2008 6:59)
Není tady
Že jsem si z dávných časů pamatovala skoro úplně všechny texty Elánu, takže jsem včerejší koncert poctivě celý odzpívala, odtančila a odtleskala.
Že jsem dokázala vyřešit něco - co jsem dlouho nechávala bez řešení
.... škoda, že Eláni byli zrovna, když byli i Kabáti .... takže já jsem odzípavala, odtančila a odskákala je
a doufám, že to neodskáču ještě maroděním - páč nám pěkně sprchlo
Není tady
...že jsem přes to vedro udělala 50 sklapovaček.
Není tady
lepista napsal(a):
...že jsem přes to vedro udělala 50 sklapovaček.
Hezkýýýýýýý, jsi fakt dobrá
Není tady
Za to se chválím, že dneska dílem odpočívám a dílem odpočívám a vyřizuju úřední věci. V obojím mám totiž značné rezervy! Odpočívat pomalu neumím a k úředním záležitostem sama sebe dokopat, je opravdu složité! Mám to fifty fifty, půl dne tak a půl dne jinak, tudíž večer budu spokojený člověk!
Není tady
Že mám dnes prozatím jen pozitivní myšlení ....
Není tady
že jsem se pustila do balení (stěhujeme se), všechno jsem si hezky rozložila, složila, vyložila, naložila, položila i podložila, až si z toho sama musím lehnout
P.S. jsem v předstihu, stěhovací auto přijede až v neděli a já už te´d mám třetinu baráku v krabicích a taškách!
Není tady
ze jsem se odhodlala jit na zkousku, a ted mam znamku v indexu..
Není tady
"Zakousla" jsem se do vyrizovani pro me celkem neprijemne zalezitosti, kterou jsem dost dlouho odkladala. Kdo me zna, vi, ze ja radsi ty veci prijemne.
Takze se chvalim.
Není tady
Já se musím pochválit, že jsem se na dnešek dobře připravila, přežila ho... a vyhrála...
A jsem šťastná, že TO mám za sebou...
Není tady
Tak to teda nevím...
žeby za "Tak už jsme u rozchodu" ?
Není tady
Já se musím pochválit, že mě dnes přišlo přijetí na VŠ. Bude to v mém věku zápřah, ale jdu do toho....
Není tady
...tak....že jsem úspěšně zvládla poslední úterý tohoto šk. roku,.....že mě dnes nezlobil žlučník nijak výrazně, včera totiž zkoušel moji trpělivost... že jsem zvládla cestu na kole v delší sukni.. teda , samé prkotiny, prostě , chválím se za slušně prožitý úplně obyčejný den bez pádu na obličej.
Není tady
Heluška napsal(a):
...tak....že jsem úspěšně zvládla poslední úterý tohoto šk. roku,.....že mě dnes nezlobil žlučník nijak výrazně, včera totiž zkoušel moji trpělivost... že jsem zvládla cestu na kole v delší sukni.. teda , samé prkotiny, prostě , chválím se za slušně prožitý úplně obyčejný den bez pádu na obličej.
Pozor, at si nenabijes pri ceste do postele
Není tady
Tak jo, díky, to by mohlo fakt bolet.
Pak ale nevím, komu bych tu pochvalu posunula
Není tady
Že jsem spala jen tři hodiny a přesto funguju (pracovně)
Není tady
dixina napsal(a):
Že jsem spala jen tři hodiny a přesto funguju (pracovně)
Zatím ... počkej na odpoledne
Pak budeš na shuhracím
Není tady
dnes se pochvalim za to, ze jsem mela tu odvahu dojit na zkousku z biochemie, ackoliv jsem vedela, ze to neumim vsechno, a po vytazeni otazek jsem do te pisemky i neco napsala a nezdrhla hned jak je u mne sraba tak dobrym zvykem ... rodice mne za neudelanou zkousku sice nepochvali, ale pro mne je i tohle uspech ... mam ted aspon motivaci k pilnejsimu uceni - i kdyz, i doted jsem nad ucenim sedela cely dny.
Není tady