|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
dcerka měla taky šestou nemoc, ale ustály jsme to nakonec naštěstí doma. zabral jí dokonale nurofen, který jsme musely střídat s paralenem, ale to jen na začátku, pak už vystačila s nurofenem po 8hodinách. dokonce se dožadovala "jahůdkovýho bonbónku":-))
Není tady

tak tohle jsem zažila s oběma dětmi, no katastrofa. poprvé to "naštěstí" bylo horší, takže u druhýho už jsem věděla trochu víc, co dělat. Cucací bonbonky jsou super, Adince taky chutnají, akorát je pak chce i malý a tomu je ještě dát nemůžu..
Není tady
Na vysokou horečku nám dobře zabírá nurofenový čípek. Začne působit do dvaceti minut. Ještě se mi osvědčili tvarohové zábaly na nožičky.
Není tady
Já malinké otírala hrudníček, vlhým ručníkem, hlavně voda nesmí být ledová,jak se píše v poradně : http://www.malypacient.cz/pomuzeme/bezn … -horecky/. Čípky taky dávám. Kamarádka mi psala, že její malá prošla šestou nemocí asi před týdnem a prý to byl ukázkový postup - horečky, vyrážka. Prý než zjistila oč jde, nemoc byla u konce.
Není tady