29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nebylo by možné, aby obrázky, který si dáváme pod jména se daly použít jen jednou? Stejný má Májajája a po ní Anka.Plete se to.
Není tady
taky mě to napadlo, bylo by to lepší.
Není tady
Nebo mi tam dokreslete hezké brýle, takové hranaté, ne moc tmavé...
To byl pokus o nemístný vtip
Pokud budete rušit něčí obrázek, já jsem byla první :!:
Není tady
Také si myslím, že by bylo dobré, kdyby každý člověk měl 1 ikonku (obrázek)... Takhle se to bude plést. I když ty nastavené obrázky jsou si stejně všechny podobné a mě se pletou
Není tady
To je pravda, ale hned mě Anka zaskočila, myslela jsem ,že je to Mája, ona byla fakt první.
Není tady
A jednala bych rychle s tímhle omezením, obrázků je tam spousta a je možnost využít i vlastní, takže - omezit na jedno použití.
Není tady
Bohužel omezit standardní obrázky na jedno použití není možné. Na druhou stranu je možné vkládat vlastní (chyba, která to neumožňovala, je již odstraněna).
Není tady
A nelze aspoň, aby se v té galerii obrázků nějak zobrazovalo, že byl už použit? Aby ten člověk, co si ho vybere věděl, že nebude jediný..... Když to nejde vyloženě omezit, že volbou obrázku zmizí tento třeba úplně z galerie....
Není tady
http://www.score.cz/index.php?w=2&kod=2633
Tady si můžete vybrat velké množství ikonek
Není tady
Redakce, nejde rozšířit tu nabídku smajlíků? Aspoň o třikrát tolik, jako je to na Dámě?
Smajlíky přidáme, pouze prosím o trpělivost...
Není tady
Taky jen zkouším, jestli mi bude fungovat podpis
Není tady
Taky jen zkouším, jestli mi bude fungovat podpis
Není tady
Hm, tak nic, tak zkusím znovu
Není tady
Omlouvám se, nedaří se, nedaří :cry:
Není tady
[color=redZkouším psát barevně...../color]
Není tady
A já musím pochválit, mě se tady moc líbí, je to veselé a vtipné, obrázky jsou fajn, i ty barvy písma, jenom smajlíci jsou takoví smutní , ale to píší, že se ještě vylepší. Takže kluci, fandím vám a ať z toho máte radost, a ať se vám to daří.
Není tady
Řazení příspěvků - já bych ráda od nejnovějších, ale je únavné pořád dokola to nastavovat, mne ty nejstarší nezajímají, dkyž to mám přečtené. leda poprvé. Chtěla bych vplout do fora a hned vidět ten nejnovější, sjet dolů si pak můžu. A nejde mi to nastavit natvrdo na pořád. jde to? Nejde to? Jde to? Hiiiiilféééééé! :cry: :cry: :?:
Není tady
Zkouším, zkouším,
zkouším
... ať jsem taky dokonalá.
Není tady
Zdá se, že se daří.
Není tady
Ale barevně mi to nějak nejde.
Nebo že by jo?
Není tady
Jupíí, jupíí, jupíí.
Není tady
Anetta, prosím můžeš mi poradit, jak si tam dostala ten hezký podpis? Já to stále zkouším bezúspěšně.Děkuji?
Není tady
Takže jste to zase změnili a sebrali to nejlepší, co tady bylo.Obrázky pod jmény. Do vašich požadavků 60x60 pixelů se skoro nic nevejde.A zase se musím pořád přihlašovat.
Není tady
Souhlasím s Danou - nová verze (ta co tu byla ještě včera) se mi tak líbila a teď je tu zase něco nového... chybí mi tu smajlíci a hlavně obrázky pod jmény!!!!!!!!!!
Není tady