29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zuzi777a napsal(a):
...ale ten únik je prostě jednodušší a zábavnější , než práce na vztahu s okoukanou drahou polovičkou.....
Bohužel máš pravdu...
... 2 hodinky strávené v náručí neokoukaného mimomanželského partnera jsou jistě pohodlnější a příjemnější, než věčně doma hučet do legitimního partnera (a partner do mě), co by se mělo udělat jinak, abychom byli spolu zase spokojenější...
Aby nedošlo k mýlce - teď tady nijak neilustruji svoje konkrétní manželství, píšu zcela obecně... i když i u nás by se toho ke zlepšení dost našlo, to je fakt...
Není tady
Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
...ale ten únik je prostě jednodušší a zábavnější , než práce na vztahu s okoukanou drahou polovičkou.....
Bohužel máš pravdu...
... 2 hodinky strávené v náručí neokoukaného mimomanželského partnera jsou jistě pohodlnější a příjemnější, než věčně doma hučet do legitimního partnera (a partner do mě), co by se mělo udělat jinak, abychom byli spolu zase spokojenější...
Aby nedošlo k mýlce - teď tady nijak neilustruji svoje konkrétní manželství, píšu zcela obecně... i když i u nás by se toho ke zlepšení dost našlo, to je fakt...
hele, tohle je jasný, ale pravdu má i Helča, docela často vidím okolo sebe vztahy, kdy ten jeden prostě nic změnit nechce, nic řešit nechce.... ten druhý má pak na výběr - být nespokojený, rozejít se (jenže většinou to není doma jen špatné, ale spíš špatné jen v něčem) nebo si najít to, co mu chybí, jinde...
Není tady
ale ten únik je prostě jednodušší a zábavnější , než práce na vztahu s okoukanou drahou polovičkou
zuzi - viz výše - koně a vůz... Co uděláš, když drahá polovička prostě odmítá spolupracovat? Zastřelíš ji pro výstrahu za úsvitu?
Není tady
Zklamčo, pamatuju se, když jsi psala, že nechceš spadnout do skupiny
"osamělých a opuštěných" žen...možná proto ta pifka na milenky. A mravokárné soudy. Kdybys do té skupiny byla "spadla", kdoví, co bys psala teď......To jen tak naokraj.
Mikeš napsal(a):
zuzi777a napsal(a):
Bohužel máš pravdu...
a je to tam!! Prostě chybí komunikace - TA SPRÁVNÁ!
Chlapi nechtějí být sekýrováni,opravováni a zesměšňováni, nechtějí neustálou pozornost..
A ženské zas potřebují víc řečí a vjemů než chlap je schopen vůbec zachytit, natož pochopit... Takovéto : On čučí před sebe, O ČEM asi dumá, že by se mu nelíbilo jakse češu, ne, TŘEBA myslí na tu jejicjh novou kolegyni. No jo , ta je hezká, mladá, vstřícná.... A jak se hezky oblíká a umí komunikovat...... To on určitě myslí na ni... Půjdu k Bláže a musíme to probrat, cestou zpátky se objednám k holiči a zajdu trochu shopping.... nahlas jen: Ahoj,přijdu večer, jdu k Bláže...
A on? to se mi tak hezky sedělo a čučelo před sebe, dal bych si kafe. Máňo , KDE jsi??
No a pokud by se stalo, že ta ženská tomu chlapovi před cestou k Bláže vynadá, že si jí vůbec nevšímá a nemá o NIC zájem... Chlap se zašprajcne a hodiny domácího mlčení jsou na světě. Promluvit by měli umět! Oba! Ženské by měly umět na tvrdo říct CO chtějí- omáčku chlapi nesnáší a nerozumí jí. A chlapi by zas měli CHTÍT postřehnout, že té jejich něco vrtá v hlavě... A´t už je to stín žárlivosti, nebo pocit nedocěnění, nebo cokoliv jiného.... Včas, ne až když se ten vztah začíná cupovat kvůli kravinám na začátku......
Není tady
Vanilka69 napsal(a):
...často vidím okolo sebe vztahy, kdy ten jeden prostě nic změnit nechce, nic řešit nechce.... ten druhý má pak na výběr - být nespokojený, rozejít se (jenže většinou to není doma jen špatné, ale spíš špatné jen v něčem) nebo si najít to, co mu chybí, jinde...
Hmmm..... tak třeba Mikešová... ta se mě kolikrát zeptá: "Proč mě nevezmeš někam na výlet? Nebo na večeři?" Na to já odpovím zcela po pravdě a bez vytáček: "Nemám prachy". A čekám, že ona mi odpoví: "Tak to zaplatíme z rodinné kasy", ale ona ne - řekne mi: "Kdybys nehulil, máš peněz dost" - a už jsme zase v sobě...
Upravil(a) Mikeš (7. 10. 2008 12:42)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Vanilka69 napsal(a):
...často vidím okolo sebe vztahy, kdy ten jeden prostě nic změnit nechce, nic řešit nechce.... ten druhý má pak na výběr - být nespokojený, rozejít se (jenže většinou to není doma jen špatné, ale spíš špatné jen v něčem) nebo si najít to, co mu chybí, jinde...
Hmmm..... tak třeba Mikešová... ta se mě kolikrát zeptá: "Proč mě nevezmeš někam na výlet? Nebo na večeři?" Na to já odpovím zcela po pravdě a bez vytáček: "Nemám prachy". A čekám, že ona mi odpoví: "Tak to zaplatíme z rodinné kasy", ale ona ne - řekne mi: "Kdybys nehulil, máš peněz dost" - a už jsme zase v sobě...
Hele Kocoure mi viděli na cos Mikešovou zval
Není tady
helena napsal(a):
Otazkou je jak definovat ony chybejici prozitky.Co to presne je? Co je za tim mysleno?
A proc to chybi tam nekde,ze si pro ne, chybejici prozitky jdou jinam?
Ona to každá má(me) asi malinko jinak, ale asi by se to zjednodušeně dalo shrnout pod "má o mě zájem" = zavolá, napíše, dá se s ním povídat a ne vést monolog, neřeší třeba vzhled, poslouchá, co říkáme, pohladí slovem i gestem...
Ale proč to chybí tam, kde by to být mělo - to se ptám už asi 15 let...
Helen,
protoze clovek si spletl pojem laska s necim jinym. Laska nas nikdy neunese,nenaplni pokud Ji, tu skutecnou marne hledame v necem kde neni.
Pokud nenechazi clovek to neco chybejici a jde pro to jinam,at to nazvem jakkoli(to chybejici neco),je to klamna nahrazka.Za cas ,nekdy ani tahle nahrazka nas neunese a rozpadne se v prach. Protoze to neni Laska.
Ptas se proc to chybi,kde by to byt melo? Protoze nikdo uceny z nebe nespadl. To znamena ze nejprve musi Lasku pochopit jinak nez doposud chapal.
Tak ze si uvedomi tu skutecnost, ze jestli Lasku nenasel v sobe nenajde a neuvidi ji v nikom.Bude videt svoji tvar.A bude stale vstupovat do stejne reky. Hledat ji lasku marne v okoli,chtit dostat neco co chybi(potreby,prozitky) a marne se domnivat ze sam DAVA, to co chybi.Ale to neni Laska, to je pocit postaveny na nepevnem zakladu smyslnosti a omylu.
Vim jak bolestny je tenhle proces a proto rikam je potreba otevrit srdce a prestat byt prilepeny na svem strachu a na svem 'ja'.
Nikdy neni pozde zacit znovu.Nejprve u sebe=nebat se,nelpet na svem ja-ustoupit z egocentrismu. Pak se naucit nejdriv davat - prave to co postradame.A je jedno jestli je to vlastni okoukanej manzel nebo novej pritel (nemluvim o podporovani vztahu na dvou frontach) .
Proste zacit u sebe a neocekavat ze to co dame meli/y bychom zase dostat zpet. To by byla zase podminka.
Kdyz je proste nekdo nespokojenej ve vztahu,tak by si mel ujasnit tyhle veci a zacit jednat.
Zkla-mana.Budu Ti rikat mana. Mana to Helen popsala podle sveho slovniku a ja s ni souznim.
Mano, ,vim ze to citis stejne.
Není tady
moje kámoška má zase manžela, kterému jsou cizí jakékoliv intimnosti na veřejnosti - myslím tím dotyky, líbání, nikdy by třeba svojí ženu nevzal v metru za ruku. A vůbec se nerad líbá... ona mu říkala, že jí to vadí, že jí to chybí a on jen odpověděl, že jemu ne. No a kámoška se na srazu spolužáků opila a prolíbala cestu z Ústí do Prahy s jedním spolužákem... a co bylo dál, to už si, milé děti, domyslete sami...
Není tady