29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím Vás.. opět.. Jako vždy píšu o dalším mém blbém problému.. a to jest tloušťka.. Nejsem moc tlutá, ale stydím se za to, potřebuji poradi jak to shodit.. Každý mi řekne ať přestanu jíst.. nojo, ale já nemám vůli, sportuju pořád a nic, a bulimička fakt být nechci..
Není tady
GaBUShkA napsal(a):
Zdravím Vás.. opět.. Jako vždy píšu o dalším mém blbém problému.. a to jest tloušťka.. Nejsem moc tlutá, ale stydím se za to, potřebuji poradi jak to shodit.. Každý mi řekne ať přestanu jíst.. nojo, ale já nemám vůli, sportuju pořád a nic, a bulimička fakt být nechci..
Proboha jen nepřestávej jíst
Vykašli se na anorexii, bulimii a podobný ŽIVOTU NEBEZPEČNÝ metody - mě na anorexii málem umřely 2 kamarádky!!!
Můžu se zeptat proč se stydíš, když píšeš, že "nejsem moc tlustá"? Co to podle tebe znamená?
Určitě je dobrý sportovat - ono není důležitý kolik vážíš, kolik centimetrů máš v pase, přes boky a pod. , ale jak vypadáš celkově - a sportem zpevněná postava nemůže vypadat blbě ani s mnoha kilogramy "nadváhy"
Takže sportuj , hýbej se , hodně pomůže vybírat vhodné střihy oblečení - a letošní móda volných triček (přestřižených pod prsy, nebo někdy i volné už od výstřihu) je super snad úplně pro všechny
Opálené těla taky vypadá o něco lépe
A hlavně neřeš svojí váhu, není to dobrý vůbec k ničemu a lidi se na tebe nedívají podle toho jak vypadáš, ale podle toho jak se cítíš
Já taky nejsem zrovna hubená (tlustá teda taky ne - 65kg na 170cm) a hlavně neřeším co si myslí ostatní, ale mám se ráda taková jaká jsem
Není tady
Tak to já bych zase ráda přibrala a nejde to a nejde... mohu se cpát jak chci... zaručené černé pivo, B-komplex, kvasnice... nic... Takže holt... nezbývá než se smířit...
Hlavně holka neblbni. Lepší nějaké kilíčko navíc než psychické nemoci. A pokud vyloženě netečeš, netrap se. Sportuj, jez pětkrát denně, hodně zeleniny a ovoce, pij vodu a bylinné čaje ... neslaď bílým cukrem (nahraď medem), necpi se na noc sladkostmi, nepij sladké limonády... a bude
Není tady
Selene: znamená to, že nemám velké břicho, které by mi "přetékalo" přes gatě ale ani nejsem hubená.. Mě to nevadí, já jsem s tím spokojená, spíš moje boky jsou dfěs.. Mám totiž enormně široká ramena a boky mám takové.. ehm.. neobvykle hranaté :-D
Není tady
Jaký sport děláš? Já jsem začla chodit do posilovny a už se někdy podívám i do zrcadla . Poprvé jsem tam zašla,když tam byl trenér a ten mi řekl co a jak mám dělat. A když jsem něco nevěděla,tak sem se ho zeptala. Doporučil mi i nějakou paní ohledně jídla, ale to jsem nechala na později.
Není tady
GaBUShkA napsal(a):
Selene: znamená to, že nemám velké břicho, které by mi "přetékalo" přes gatě ale ani nejsem hubená.. Mě to nevadí, já jsem s tím spokojená, spíš moje boky jsou dfěs.. Mám totiž enormně široká ramena a boky mám takové.. ehm.. neobvykle hranaté :-D
Zase víš jak, každý má jinou stavbu těla - třeba sestřenka zdědila po mámě kolosální zadek a neudělá s tim nic ikdyby se stavěla na hlavu, sportovala 20hodin denně a nejedla
Kašli na poměry proporcí, ty se srovnat vážně skoro nedaj - buď celá zhubneš(ale problematická partie půjde až nakonec, nebo přibereš - tehdy bude problémová partie první - to mám odzkoušený)
Co tak slýchávám, tak na celkový posílení těla a na zadek je jízda na koni - mě to hodně láká, ale bohužel jsem zatím neobjevila nic v mém okolí no a pak třeba i in-liny a kolo
A ty ramena myslím budou mít spojitost se sporty které teď děláš - ano je celkem logicky jasné že ve sportu kde používáš převážně ruce, si ty záda namakáš a svaly holt nějakej ten objem mají ¨
V tý posilce není nic tak strašnýho - stačí si sehnat kamarádku která už tam byal, nebo hodit očkem po nějakym sympatickym fešákovi ať tě provede
Není tady
ahoj mám taky problémy s hubnutím.Jsem plnějších tvarů a ráda bych sundala tak 20kg.Zkusila jsem toho hodně,ale už nevím jak dál.Díky za dobré rady
Není tady
Lolaa napsal(a):
ahoj mám taky problémy s hubnutím.Jsem plnějších tvarů a ráda bych sundala tak 20kg.Zkusila jsem toho hodně,ale už nevím jak dál.Díky za dobré rady
Aho ja mela stejne problemy jako ty.Zkusila jsem vse a porad nic.Na konec jsem objevika proteinovou dietu a podarilo se mi shodit 20kg za 3mesice.
Není tady
A co je to za dietu,musela bych se poradit s rodiči.Táta mi to určitě zaplatí.
Není tady
Tech diet je hodne,ale maloktera je ucinna.Je to www.prodietix.cz. Vse resis jenom pres internet a nemusis nikam chodit.Me se to strasne libilo,ze nemusim nikam chodit a vyslikat se pred nekym cizim.Jsem hodne stydliva.
Není tady
Díky za tip,mrknu na to s rodičema a snad mi to táta zaplatí.To jsem ráda,že se nemusí nikam chodit a jenom se komunikuje přes internet.Jsem taky stydlivá a nedokázala bych někam zajít a vyslíct se před cizím člověkem, leda až zhubnu ))
Není tady
Ronda nebo Lolaa ... při tom hubnutí si zajdi taky na psychiatrii ....
Není tady
Staci nezrat a zhubnes hned,ja mam od noveho roku o 7 kilo min
Není tady
Staci nezrat a zhubnes hned
RondaLolaa nepotřebuje zhubnout, ale cpát všude nablblou reklamu...
Není tady
No jo Erem, když ty si hubneš drze a provokativně sama a žádná úžasná dietářská společnost z toho nic nemá....
Není tady
žádná úžasná dietářská společnost...
... nepotřebuje, aby klienti/ky hubli/y přece.
To je proti smyslu jejich existence...
Není tady
no jo, vlastně...
Není tady
Ahoj cvičím a zdravě jím,ale kila mi nejdou dolů.Copak s tím?
Není tady
Latifa napsal(a):
Ahoj cvičím a zdravě jím,ale kila mi nejdou dolů.Copak s tím?
Drahá, na tohle téma jsi tady se svými klony již mnohokrát "debatovala".
Třeba vloni v prosinci jsi tady upustila tuhle perlu:
Ahoj já začala jezdit na kole abyh se dostala do formy jako dříve.Zkusila jsem si k tomu pořídit dobrý koktejl na www.koktejlhnus.cz a musím říci,že mi to hubnutí šlo snáze.
Takže si ty svoje koktejly sbal, a jdi zalézt zase tam, odkud ses vyhrabala.
Není tady
Kup si koktejly chiashake. Mě hodně pomohly v hubnutí a mají výbornou chuť.
Není tady
Souhlasím - koktejly jsou super. třeba tento - semafor
Není tady
Judyna napsal(a):
Souhlasím - koktejly jsou super. třeba tento - semafor
Viď - nebo mozek... leckdo by ho měl mít na předpis
Není tady
Ahoj, hubnutí je pro nás věčné téma:) pokud to myslíš vážně, tak bych se poradila s nějakým odborníkem na výživu. Cvičení je jedna věc, ale většinou je to vše o jídle. Další a možná ta nejdůležitější věc je, aby byl člověk v pohodě a měl se rád...pak žádné hubnutí není stresující a jde to mnohem líp
Není tady
No vidíš to. A jde to i bez reklamy...
Není tady