29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Novi.. tak utíkej.. a přeju ti hezkou klidnou noc:-) a zítra si uží ten krásnej klídek:-)
nás čeká doufám hezkej den, ráno půjdeme na aquadrom, pak si dáme obídek, vyspinkáme se a odpoledne pojedeme k ségře na grilování, tak se moc těším.-)))
Není tady
Novi, já myslím, že už si nezapálím, snad, no uvidíme, nerada bych. Říkám si, že čím dýl budu kojit, tím je menší pravděpodobnost, že zase začnu.
Verunko, když jsme u těch chlastaček, tak já bych mohla vyprávět, teda jen to co si pamatuji, zbytek by musel dovyprávět manžel
Asi ta nejhorší byla, to mě bylo asi 17, u nás na jízdárně se jako každý rok pořádala mikulášská veselka pro děti na koních a pak samozžejmě chlastačka, vypili jsme s manžou, tehdy ještě příťa, s kámoškou a s trenérkou skoro všechno co teklo, já sama asi celou flašku broskvový, od tý doby ji nemohu cítit, ano broskvě nejím. Já se tak totálně zlila, že jsem ztratila peněženku s dokladam a 5000kč( ty se naštěstí druhý den našli), kontaktní čočky z očí - což absolutně nechápu, když jsme šli pak domů - předesílám, že byla neděle asi 6 hodin odpoledne
, tak mě příťa s kámoškou táhli/nesli, a když kolem nás projíždělo policejní auto, tak jsem se jim vytrhla a začala na ně mávat taxi, taxi a sedla jsem si doprostřed silnice , že chci svést policejním autem s houkačkou, policajti byly naštěstí v pohodě a díky tomu, že jsem neměla doklady, tak Míša říkal, že jsem je právě ztratila aže mi už 18 bylo. Tak jen řekli , ať mě v pohodě dopraví domů. Michal mě pak domů dotáhl, zazvonil u našich na zvonek, opřel mě o dveře a zdrhnul
. Víc si nepamatuji
A takových parodií jsem měla háááááááááááfo...
Není tady
andulko..
já chodila pařit s holkama od 15ti.. ale to bylo málo.. ale od 16 ti do 18, jsem teda vážně řádila.. každej týden opitá a taky trochu poznávání chlapů a trošinku toho sexu:-)))))))))))))))))))))))a když jsem pak v 18ti a půl poznala manžela tak už jsem nikam nechodila.. hodně malinko .. a vlastně on si mě tak nějak zkrotil :-)))
Není tady
Cam..
tak to je teda huuuusttejjjj zážitek, ale tím si mi připoměla, že já zažila v 17ti něco podobnýho,,,
měla jsem první vážnej vztah s klukem, no a jednou měl jeho brácha nějakou oslavu a tak nás pozval na šipky.. no a tak jsme se bavily a najednou mě někdo pozval at si jdu zahrát šipky a kdo prohraje tak platí.. já sice prohrála ale nic jsem neplatila kluci mě pozvali na panáky a já se tak opila.. že mě ten můj ex přítel venku držel a zvracela jsem, vůbec nevím jak jsem se dostala do taxiku.. ale vím že jsem měla hlavu venku jak mi bylo špatně a taky jsem měla ve vlasech plno bodláků.. když jsme přišli k přítelovo rodičům domu, tak jsme se svlíkly a šli jsme spát jenže jak jsem byla tak opitá že jsem přestávala dýchat a vůbec jsem nereagovala( to mi říkal ten můj ex) takže utíkal vzbudit rodiče, oni mě dali do sprchy, pak kafe, pak jsem chodila po chodbě... no a vlastně ráno už to bylo ok, ale bylo to jen tak tak ještě si dát něco tak jsem měla otravu alkoholem..i když já jí asi měla.-))))
a vlastně díky téhle aféře byl konec našeho vztahu.. nějak se to tam potom kazilo :-( po čase jsme se rozešli a přesto že jsme se spolu rok nebavily.. já po něm hrozně toužila, chodila jsem vždycky okolo jeho baráku jenom abych ho potkala nebo viděla.... ( já ho tak milovala) pak když jsme se potkali tak mi bylo strašně smutno, strašně špatně jsem to nesla.. a když už jsem se z toho dostávala tak on se najednou ozval že mě viděl a že mi to hrozně sluší.. tak mě zase dostal na kolena...ale já už v tu dobu začala se svým manželem.... a zase po dvou letech co jsme se neviděli jsme se někde potkali, začali spolu mluvit přes icq.. a díky tomu vylezlo hodně věcí napovrch a největší radost jsem měla z toho když mi jednou řekl že mě opravdu miloval a že jsem byla jeho první a že na mě nikdy nezapomene.. )
Upravil(a) Verunka (5. 7. 2008 23:14)
Není tady
Verunka napsal(a):
andulko..
já chodila pařit s holkama od 15ti.. ale to bylo málo.. ale od 16 ti do 18, jsem teda vážně řádila.. každej týden opitá a taky trochu poznávání chlapů a trošinku toho sexu:-)))))))))))))))))))))))a když jsem pak v 18ti a půl poznala manžela tak už jsem nikam nechodila.. hodně malinko .. a vlastně on si mě tak nějak zkrotil :-)))
Tak mě si manžel taky musel pěkně zkrotit, my jsme spolu totiž začaly chodit, když mi bylo 16 a to jsem s nějakým pařením teprve začínala, no a on končil, takže u nás byly děsný hádky, že jsem věčně někde v tahu a na šrot. No já přeci nemohla za to, že on měl první sex ve 12 s praktikantkou, ve 13 poprvé přestal kouřit a v 16 pít. Já si v 16ti teprve začala užívat. Tak do mých 20 ti byl ze mě na mrtvici, já totiž nikdy neměla klopku, a hlavně jsem pila tvrdý a to je u mě tragédie( už to do huby za boha nedám brrr
), pívala jsem totiž teqilu a do toho víno s colou na hektolitry. No a když jsem si dala 5 panáka, tak jsem nevěděla čí jsem, a hlavně jsem byla vždycky dost přítulná a bylo mi šumák ke komu. Michal mě pak vždycky odněkud tahal domů a byla apoň týden Itálie - do další pařby. Ale už mě to fakt přešlo.....
snad.....
Není tady
Tak to já jsem s manžou od mých 20ti tedy 8let a řádili jsme asi až do 26ti jako šílenííííí Pak jsem šla po výšce do práce a už nebyl čas nebo spíš chuť. Na kolejích jsem ale nikdy nebydlela.....díky bohu
Není tady
Cam tak to jako by jsi pala o mě
Taky jsem se brzo sťala a pak jsem nevěděla komu sedím na klíně....jojo to bylo ostudy
Doma jsem se pak poblila a manža to musel prát
Není tady
Já jsem vlastně byla zamilovaná maximálně snad jen jednou v životě, a do dnes na něj nezapomenu i když jsem ho tak 7 let neviděla. Ale někdy o něm někde někdo promluví a já se lámu do teď v kolenou. A to mě strašně ublížil, já jsem byla jak pipka, furt u něj, koukala jsem na něj vždycky jak na svatej vobrázek, a on chlastal, podváděl mě kde mohl a nechal se přede mnou zapírat - dodnes se nechápu. Stejně si myslím, že takováhle láska může být jen jedna jediná, u mě je klika, že ho vůbec nevídám, protože ač jsem už dávno, šťastná a spokojená maminka a manželka, popravdě tvrdím, že nevím, co by se stalo, kdyby tu teď zazvonil u dveří...
A přitom si říkám, že bych svého manžela za nic na světě nevyměnila, že je pracovitej, nechlastá, do hospody nechodí, je super táta i manžel , ale...................
Není tady
holky já byla taky dost přítulná..vždycky jsem si chtěla najít nějakýho kluka a mít konečně vztah a když mi bylo 17 tak se mi to povedlo... potkaly jsme se na diskotéce, on chtěl sice mojí kamáradku ale číslo dal mě do jízdního řádu a já se mu ozvala a tak jsme spolu začaly a chodili jsme spolu rok, a musím napsat že to s ním bylo krásný a fakt jsem ho strašlivě moc milovala..ale byla jsem mladá kravka.. ale vzpomínám na něj dodnes..i když si píšeme občas na icq, tak si na ten čas vzpomeneme.... no ale já už mám rodinu a dvě děti a on už si konečně našel taky přítelkyni a žijou spolu, jen ještě ona studuje vysokou, tak snad se brzy dočka i mimi :-)))
Není tady
andulka napsal(a):
Cam tak to jako by jsi pala o mě
Taky jsem se brzo sťala a pak jsem nevěděla komu sedím na klíně....jojo to bylo ostudy
Doma jsem se pak poblila a manža to musel prát
Tak tak, a když jsme někde u známých a já mám v ruce skleničku, tak se nikdy nezapomene zmínit, jako bacha, aby si to zase nepřehnala, já už tě domů tahat nebudu - přitom to poslední zase se stalo asi tak před 4 -5 ti lety. Co nepiju tvrdý, tak vím kdy mám dost, a hlavně vím, co dělám.
Není tady
Nic proti občasnému vymytí mozku - viz pondělí
Není tady
Cami.. to si mi tedka úplně mluvila z duše.. jsem na tom stejně.. jak jsem psala o té své lásce v 17 ti letech tak jsem ho strašně milovala.. pak jsem ho nenáviděla a tedka na něj dost často myslím.. a když jsme si jeden čas hodně psali tak jsem myslela že zase podlehnu... a taky.. svýho manžela miluju, jsem ráda že ho mám, je skvělej ve všem, ...tak v jednu chvíly jsem měla prostě touhu se vrátit k tomu ex... ( tak nějak oba jsme to chtěly)..ale nepodlehla jsem.. i když k tomu opravdu chybělo málo...
Upravil(a) Verunka (5. 7. 2008 23:27)
Není tady
Já o něm tak nějak občas vím, kamoška mi říkala, že dělá u ní v práci a já jak blbka, hned jak jsem se to dozvěděla chodila 14 dní okolo - jak tatar, musela jsem to dlouho vydýchávat a to jsem ho ani neviděla.....
Nevím, ale jestli by on chtěl mě......
Není tady
Verunko a oststní, taky dobrou no a krásné sny a dopoledne zase tady jo? Papapa.
Není tady
Tak šup šup do nového domečku.
Prosím nějakou moderátorku o uzamčení domečku ať tu nekecáme do podzimu .
Upravil(a) camelia (6. 7. 2008 0:47)
Není tady