|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

já taky umírala před rokem, jsem tady ležela, jak mrtvola
pořád lítala na wc, žaludek nic nebral a modlila jsem se,aby byl už konec
ale jako rum s colou dobrý no
do té doby 
Není tady
no já myslím že se nepletu, a Suma má dnes jet domů...jestli jsem to zase nepomotala...
Není tady
andulka napsal(a):
Cami ty jsi HOVADO
![]()
![]()
a KDO TI KRMIL MALÉHO? ON PAŘIL S VÁMA?
Krmil manžel, ten to ráno jaksi zvládl líp, já přebrala štafetu odpoledne.

Však já říkám, že mám minimálně na rok vybráno, vždycky si to móóóc dlouho pamatuji, jak mi bylo. Ale nebyla jsem sama matka, přítelkyně od toho kamaráda se mnou poctivě držela basu, její 11ti měsíční dcera spala s mým synem v ložnici. Oni jsou obě děti spáči, tak nás matky nechali se takhle zrušit
.

Není tady
Novia napsal(a):
kámoš do party
http://www.super.cz/exkluzivne/24385-po … irium.html
Ježíííš Novi, kde jsi vzala moji fotku..........

Není tady
jj my taky měli bečičku a já pila pivko, jenže já blbec si pak chtěla zkusit nějakou okenu (to říkám všem whiskám a moc procentním driákům )....dobře mi tak, měla jsem sice jen jeden kalíšek, ale pak jsem si dala svůj oblíbený Magistr...no druhý den to byla katastrofa....bylo mi ouvej a ještě jsem spadla, takže jsem měla modřiny i na bradě...no blbá matka dvou dětí a třetí v blízké době...fuj ještě teď když si na to vzpomenu...
Není tady
Jé holky já miluju Gin s tonickem
mňam
A ještě za "mlada" jsme pily Fernet s colou 
Není tady
tak holky já jdu pověsit to prádlo nebo se mi v pračce usuší i bez sušičky....a pak jdu do hajan...takže zítra pá a asi v novém domečku...krásnou sladkou noc....
Není tady
Cami a kouřila jsi ????????
Že ty potvoro jsi to nevydržela!!!!
Není tady
Takhle jsme se dneska spolu fotily a posílaly fotku taťkovy, aby na nás pěkně myslel 

Upravil(a) camelia (5. 7. 2008 22:52)

Není tady

já se jednou strašněožrala z Absinthu, nebo jak se to píše. A to bylo bylo zrovna tehdy nagano, byly jsme s kámoškou v hospodě, už tam jsme dojeli na kolech s tím, že jsem pily,ale dobrý, nic nám nebylo, pak šampáňo a ten absint. No od tama nás nechtěli na kolech pustit,ale museli jsme, měli jsme druhej den chmel se školou a jelo se na kolech
Cestu si matně mapatuju domů, zpívaly jsme s kámoškou, na křižovatce jsem spadla z kola, naštěstí teda ne pod auto, to zastavilo, ani nevímjak jsem vyšlapala kopec k baráku
máti,když mě viděla, mě hnala do sprchy a hned do postele
Druhej den ráno vstávačka v 6, na kolech na chmel, celej den horko, my pořád žízeň, no děs....
Upravil(a) Novia (5. 7. 2008 22:50)
Není tady
Jéééééžiš, to je velký, to musím opravit. 
Andulko věř, nebo nevěř nekouřila jsem - už mi to ani nepříjde. Jsem frajerka a jsem na to patřičně hrdá

Není tady

Cam,
tak to už si ani nezapaluj
nebo jen hodně, hodně příležitostně
mateřství léčí
a moc vám to sluší!!
Není tady
Novi... koukám že si pěkný číslo
já když jsem šla pařit když bylo Honzíkovi půl roku a jak jsem vlastně předtím strašně dlouho nepila... tak jsem se opila po dvou skleničkách šampanskýho.. ale kdyby jste viděli jak.. holky nechápaly co já vyváděla
se chlámu ještě teďka:-)
Není tady

jakto, že jsi to měla tak veliký??? já potřebuju velkou nástěnku s těma fotkama...
taky půjdu, už jsem chtěla před hodinou 
a kde je Verunka?
Není tady

Veru,
to bylo 2 měsíce před maturou
To mi bylo 18,5
teď už bych se tak nestřískala ..... snad 
Není tady
No to je krásná fotečka 
S tím koužením jsem na tebe pyšná 
Malý je cešlý taťulda.....máš doma 2 fešáky 
Není tady
Ty jo v 18ti jsem byla zlitá každý pátek na disce
....ale to už je dáááávno
Není tady

Veru,
já už jdu, chtěla jsem jít v 10, klasika
jsem utahaná jak kdybych dopoledne kácela hektar lesa, odpoledne kopala za telecom a večer ještě zaběhla maraton :lo:
zítra tu budu, manžel jde ráno s klukama ke tchýni ,tak zkusím dodělat nástěnku 
ty narozky dám do deníčku ne? ať to není tak na očích a napíšu tam každej měsíc kdo slaví co 
Není tady
Holky taky jsem na Vás pyšná, Vy který jste v těhotenství přestaly kouřit a už jste nezačaly... já když vidím ty maminy co hulí a mají malinkatý miminko v kočáru,..tak bych jim ty ruce urazila... chudáci mimískové malinkatý..
já mám hroznou alergii na cigára, vadí mi ten smrad ...
Není tady

Andulko,
jj dávno, mi to přijde jak století, pak už jen děti 
papa a klidnou noc všem!!!
Není tady