|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

tak už fakt pa, on otravuje čím dál tím víc, byl několik hodin bez PC, tak má absťák, co kdyby mu ujely ty formule co furt jezdí 
Není tady

Andulko,
jj , už po 2 . Ale kdyby manžel nedolezl,tak by ještě nebyl, bych ho nechala úplně vydusit a zatím klepu a docela se snaží, snad mu to docvaklo a jak kluci měl Tobi tu horečku,tak se sem za náma jakoby vecpal, nebo jak bych to napsala, akorát mě štve,že se třeba neomluvil, nebo tak 
Není tady
Jo Peti to sedí
Ještě že budu asi ty 3roky doma....mám čas
Podezírám manžela že si hraje s ferdou sám
Jinak to není možnýýýýý
Není tady
Andulko neboj všimla jsem si tě...to já si zase raději loknu od mojeho pivka...víno spíš přes zimu...
Není tady
Peti ten můj mamlas taky furt jezdí formule ne PC
Ale naštěstí mi koupil Notebook jinak by jsme se asi pozabíjeli
Není tady
:lol:CHLAP SE ZÁSADNĚ NEUMÍ OMLOUVAT
Není tady

andulka napsal(a):
Podezírám manžela že si hraje s ferdou sám
Jinak to není možnýýýýý
Andulko, nemá on nějakej blok,nebo tak?
Není tady
andulka napsal(a):
Jo Peti to sedí
![]()
Ještě že budu asi ty 3roky doma....mám čas
Podezírám manžela že si hraje s ferdou sámJinak to není možnýýýýý

no my už to měli 4krát....a další dítko z toho určitě nebude, jestli se chcete zeptat....
Peti ahoj, no já to prádlo snad nepověsím...píšete jako o život...
Není tady

můj tady má taky nějakou hru, vstává k tomu i v noci, má nějaký aukce, prodává,nakupuju, bojuje
no nechápu ho, včera šel spát v 1 a vstával ve 4
by mě to mohlo

Není tady
No tak to netuším jestli má blok nebo néééé....ale asi mu vadí David vedle v postýlce
Není tady
Holky pojďte, zlejem se jak čuníci. Ne ne ne, já už mám zase vybráno, měli jsme v pondělí rychlou spešl akci, grilovačku a chlastačku, ještě že jsem měla zamražený mlíko na celý jeden den. Byly jsme pozvaní na "ranč", jednoho našeho společnýho kamaráda co se po 6 ti letech vrátil z USA, no byl to děsný masakr, to vám povím, ještě že jsme tam spali. Vypila jsem 3 piva a 1,5 l červenýho vína, absolutně nechápu, jak jsem to zvládla a neotrávila se, kdž jsem pomalu rok krom jednoho malého piva, nebo jedné decky vůbec nepila. Sežrala jsem asi 2kg masa, no jak říkam, totální masakr. Ještě že mám tak hodné a chápající dítě, které mě nechá spinkat a odpočívat a vzorně baštíl celý den ze stříkačky
Ale to ráno
myslela jsem že umřu, odpoledne jsem musel a s malým na kyčle a za ordinací jsem hodila pěknou šavli
. Jak říkám, zase mám na rok vybráno... 

Není tady
Už jsem neměla sex přes měsíc určo
Tak o tom nepište bo mám pak chuť....a chlapa mám v hospodě
Není tady

Andulko,
a co tak za rok
teď z toho má houby, pak na vás může koukat, i když taky z toho má kulový
U nás je to už horší, Sebi má 5 
některý holky psaly tehdy, že prej zásadně v koupelně 
Není tady
Novi, když oni si tu svou chybu nechtějí přiznat a už vůbec se neumí omluvit...no jo chlapi...
dnes ještě nenapsala Suminka...mají se vrátit ne? Asi jsou ještě na cestě...už jsem o Holandsku básnila manželovi...
Není tady

Oni už jedou domů? to jsem nějak přehlídla .... těším se na další vyprávění, si vždycky připadám, že jsem tam taky 
Není tady
Cami ty jsi HOVADO
a KDO TI KRMIL MALÉHO? ON PAŘIL S VÁMA?
Není tady
bubble napsal(a):
Novi
![]()
![]()
no vás bude plno...si místo auta za několik let koupíte mikrobus....
Bubble

Není tady
Jo taky jsem o tom Amstru doma básnila:) Manža nesnáší može takže ten by tam jel hned 
Není tady

camelia napsal(a):
bubble napsal(a):
Novi
![]()
![]()
no vás bude plno...si místo auta za několik let koupíte mikrobus....
Bubble
![]()
![]()
![]()
HA HA HA 

ten by se šikl i teď 

Není tady
Cam, tak to ráno druhý den ti nezávidím...to jsem měla naposledy před rokem, když jsem slavila 30, od té doby jsem nepila, naštěstí, protože pak jsem se za měsíc dozvěděla že jsem těhu...
Není tady