29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Akar,
to mě mrzí
můj M dělá to samý, byl tady přes noc a můžu po něm uklízet, si něco vytáhne a nechá to ležet atp.
si najdu asi ženskou si budeme rozumnět
Upravil(a) Novia (24. 6. 2008 8:37)
Není tady
jéééé, já ještě psala do starého domečku-))) že mám pěkného roznazlánka, chce nosit, houpat, jinak fnuká...co s tím? nechaT fnukat?
do nového domečku přeji hodně štěstí a spokojená miminkja-)
my máme s manžou taky nějaký divný období.,
Heríku, to noční spadní ti závidim...já si beru malýho v noci do postele v leže a vždycky usnu a proberu se třeba až za hodku....takhle ho na postýlku teda nanaučim, mám pak na sebe vztek...ale , já jsem tak unavená..
hezký den.
Andulko, brzy se uzdrav...
Není tady
Hezké, u nás bouřkové ráno,
přeju do nového domečku zdravé maminky, miminka, dětičky a Novi tobě speciálně: snad se to brzy srovná, je mi líto, čím teď procházíš....
Všem oslavencům narozeninovým a Honzíkům Verunčiným a od Sumy přeju mnoho zdravíčka, lásky a pohodičky...
Holky na fotkách vám to všem moc sluší, jste krásné maminky s krásnýma dětma...
Upravil(a) bubble (24. 6. 2008 9:25)
Není tady
Novi, tak já jsem Ila, narozená 16.8.1977, svátek mám 20.1. , Adélka je 16.10.2000 , svátek má 2.9., Mareček je 18.1.2004, svátek má 25.4. a Alžbětka 8.5.2008 a svátek 19.11. uffff, hotovo, teda nás je.....:-))))
Není tady
Andulko, to je mi líto...já už mám taky jeden za sebou, bohužel i s ATB...já nevím, že se mi to vždycky rozjede v plné polní...u těch dvou jsem to měla pokaždé 3krát během kojení.....jak ti je?
Není tady
Mery, malá byla taky celý víkend ukňouraná, ale podle mě to bylo tím vedrem, dnes je v pohodě...venku prší a bouří a ona chrapoší v kočárku ve vchodě, jak jsme dojely ze školky....
Není tady
já jsem tady, nakukuju průběžně
vařím
Včera když jsem se "bavili" s M. tak z něj vypadlo, že bere samo automaticky, že přijde z práce, já budu mít pro něj navařený, uklizený, vypraný , vyžehlený, bude postaráno o děti, vysáté atd. Když jsem mu řekla, že nejsem robot a že prostě všechno nestíhám a taky nemůžu stihnout, že některý ženský mají dítko 1 a nestíhají,tak mi řekl, že takovou ženskou by kopl do pr.......
Tady je vidět, že absolutně nemá ponění co co vše obnáší .... On ví co to je max se postarat o 2 děti s tím, že maximálně za ten den vytře zem a umeje nádobí. Tehdy nevařil a nic jinýho nedělal, to sem ještě chodila moje máti a vždycky prej seděl u PC.... ach jo
Není tady
Ahojky holky, přeji krásné u nás modrooblohové ráno
Novi , to je ale namyšlený idiot a celá jeho familie s ním - to je jak ve středověku, ještě abys mu líbala nohy ne? Fuj to mám zas vztek. Pevný nervy
Není tady
Cam
jeho máti je jednodušší, otec mlátil tchýni i mýho + jejich názory apd.
Včera jsem se dozvěděla, že jeho rodiče mě nesnáší ( no to je vzájemný ) a oni sem chodit nechtějí. Prej se vždycky na ně ksichtím
Jenže se mám usmívat na někoho,kdo má akorát blbý řeči, že děcka nevidí, že by je chtěl ještě vidět, než umře,ale neumí zvednout pr... a přijít za něma? Mám se usmívat na tchýni,která akorát mele o své starší dceři jejich dětech a od začátku i slepej by viděl, že je upřednostňuje, přitom má ještě 2 další děti? Totéž švagrová,tak člověk přišel na návštěvu a neslyšel nic jinýho, že nemají peníze a jak je to stašný, že koupili byt (ten jim ale koupili její tchánovci,akorát o tom mlčeli). Takhle si vžydcky stěžovala, a pak z ní vypadlo že koupili digestoř za 30tis. kolo malýmu za 10tis a to a to .... Ale to je jedno, já se s nima stýkat nemusím a bude, přetvařovat se taky neumím a to je moje chyba
Není tady
je Cam, ja si vsimla, ze Misa ma u autosedasky nejake hracky - to mas primo k autosedacce nebo je to hrazdicka z neceho jineho? my s malou dost casto jezdime, tak premyslim, co bych ji tam tak asi dala, aby si mohla po ceste hrat. Ted ji vystaci teda panenka Lamaze pripnuta k sedacce, ale premyslim, az bude vetsi (tak tech 5,6), aby se nenudila. Jezdim k nasim tak 2.5 - 3 hod.
Není tady
hm, jeste, ze mame to pribuzenstvo taaak daleko - nekdy je to asi vyhoda (i kdyz mou mati bych nekde bliz brala, tak v sousedni vesnici )
Není tady
Nejlepší na tom je, že M prostě vyčítá mě, jak já se chovám a na jeho rodiče ksichtím, že jeho máti dělá totéž na mě a neposlouchá mě, co jí říkám ale když mě vyčítá jaká jsem a já pak začnu reagovat, tak mě akorát řekne, že tohle řešit nehodlá a že to stejně bude stejný a trvá to už roky.... tak proč mi něco yčítá,když stejně pak řekně,jak se začnu bárnit, že tohle nehodlá už řešit
jdu zase něco dělat,ať si pořád nestěžuju
Není tady
akar napsal(a):
je Cam, ja si vsimla, ze Misa ma u autosedasky nejake hracky - to mas primo k autosedacce nebo je to hrazdicka z neceho jineho? my s malou dost casto jezdime, tak premyslim, co bych ji tam tak asi dala, aby si mohla po ceste hrat. Ted ji vystaci teda panenka Lamaze pripnuta k sedacce, ale premyslim, az bude vetsi (tak tech 5,6), aby se nenudila. Jezdim k nasim tak 2.5 - 3 hod.
Akar je to hrazdička, která se dá přidělat na cokoliv, má takový klipsy, kupovala jsem ji na MMB asi za 250kč, už přesně nevím. Ty hračky se dají sundat a vyprat a ta uprostřed hraje 3 melodie. Skusím ti sem dát odkaz:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=10799232&tab=7
Je to přesně tahle, ale určitě se dá sehnat i levněji, já ji tuším měla z aukce.
Není tady
petruš,šátek mám,bolí mě z něj záda,nosim ho v klokance,,,,-)tam usne za chvíli,ale je to nepohodlný,,,,
holky, já po tý cerazette začla včera krvácet....snad se to jen čistí....
holky,mě se malej přetáčí ze zad na bok,není to brzy?
Není tady
Novi, to s těma tchánovcema znám, i s tím upřednistňováním druhého sourozence. Tchán s tchyní mě absolutně nemůžou cítit, nezvykli si za těch skoro 12 let co jsme spolu. Nechápu, nikdy jsem jim nic špatného neudělala, vždycky jsem se k nim chovala slušně a zdvořile. Pak se dozvídám od kamarádu a známích, že mě tchyně pomlouvá, že jsem hysterická kráva, že jsem zlatokopka,že jsem si Michala omotala kolem prstu, že skáče jak já pískám, že mu ani nepůjčím naše auto - mimochodem letos jsem řídila už 3 krát , jinak ho má manžel každý den u sebe a jezdí s ním denně do práce, kde bohužel pracuje ve společný firmě s otcem a matkou, která tedy musí vidět, že auto má denně on, ale prostě jsem kráva no.
Bydleli jsme pár let po pronájmech, nikdo nám nikdy nic nedal, vždycky jsme si museli zařídit všechno sami a před 2 a půl lety jsem se rozhodli, že si na hypotéku koupíme vlastní byt a tchánovcům jsem udělali překvapení k vánocům, že jsme jim řekli, že jsme si koupily vlastní byt a že je zvem na návštěvu - No a toto byl kámen úrazu - začali něco ve smyslu, že jsme to pěkně p.o.s.r.a.l.i , že jsme jim nic neřekli, že prý nám s tím nemohli pomoct, že jsme jim vrazili nůž do zad atd atd. My jen valili oči, tak místo toho, že jsme se osamostatnili, že jsme schopni si zařídit vše bez jejich pomoci, aby byli rádi, že jsme po nich nic nechtěli, tak nám jen nadávali a pak se od jedný prodavačky v marketu dozvím, že si moje tchýně chodí na mě stěžovat naprosto cizím lidem, který ale já znám a který mi to řeknou. No síla. Toto byla první věc, druhá byla naše svatba - Zařizovali jsme si ji sami a pomohla akorád moje mamka s tetou, rozhodli jsme se v listopadu, že se budem brát 7.7.2007, oznámení jsme dali všem ve stejnou dobu na Vánoce. Zase jsme byli za hajzli, že je prý obcházíme a zase děláme vše za jejich zády, přitom jsme měli jen ty oznámení, datum a místo. Mohli s čímkoliv ostatním pomoct, nebo aspoň přispět, bylo ještě více jak půl roku času, ale to né. Nakonec to dopadlo tak, že nebýt Michalový tety, která za námi přijela až z Varnsdorfu, tak nám šla na svatbu jen ona, nakonec šla tedy i tchýně, ale otec, ani bratr ne. Jako svatební dar od tchánovců jsme dostali 1000kč. A ta třetí perla, která byla jak se říká tečkou byl náš Mišelinek. Tak abychom nebyli zase za hajzli, tak tchánovci byli první, kdo se dozvěděl, že čekáme miminko - co myslíte, že následovalo? Že tentokrát už jsem to přehnala, že tedy už konečně mám to co jsem chtěla, že Michal je chudák, a že mu zbývá se jen oběsit
. Čekali jsme že je to narozením prcka všechno přejde, že zase budou takový jako jsem je kdysi poznala, tchyně, o které jsem rozhlšovala, že lepší mít na světě nikdo určitě nebude, když jsem k ní chodívala na kafe a hodiny krafaly a všem možném, ale je pravda, že jsme bydleli v pronájmu, manželé jsme taky nebyli a dítě ještě neplánovali, možná proto byla semnou taková kamarádka.
Když se Míša narodil, tak to opravdu vypadalo, že nakonec všechno dobře dopadne. První den po porodu zamnou přišla tchyně i s moji mamkou a tetou, manžel je všechny přivezl. Vypadalo to fakt v pohodě, i když pak přišla k nám domů, přinesla malému i nějaké oblečení a tak, ale chtěla se mi míchat do výchovy, respektive pronesla větu, že má chudák určitě žízeň v těch vedrech, a ať mu koukám dát čaj, na to jsem jen řekla, že ať na to rychle zapomene, že plně kojím, a že čaj ani nic jiného nepotřebuje, na to se urazilaa pak odešla. Druhý den přišel Michal z práce domů, rozzuřený, že ho matka těžce vytočila, že mluvila o tom, že malý je chudák, že ho týrám a že na nás pošle sociálku. No a tímto jsme přišli o část rodiny, malý o prarodiče a strejdu, ale máme svatý klid. Teda alespoń osobně, od různých známých se dozvídáme, jaký jsme nevděční, sobci, tyrani a hlavně samozřejmě já, že malýho ani nemohou vidět, přitom se evidentně nezajímají, tchán, ani manželův bratr ho ještě vůbec neviděli, a to bydlíme 5minut o sebe. Když se s tchýní potkám, třebe jako minulý týden, jak jsem šla s malým od doktorky, pozdravim i se usměju, říkám, že jsme byli s tím očičkem a ona místo aby se zeptala co mu je, tak koukne do kočáru, řekne hmmm a že jde pro záclony a to je vše. Druhý den přijde Michal z práce a že mu matka říká, že nás viděla že jdem od doktorky a co že jsem mu chudákovi udělala. A tak to prostě je .
Oproti tobě Novi ale mám výhodu, že a´t je můj manžel jakýkoliv, a´t mám tisíckrát chu´t ho přizabít, nebo se rozvíst, tady přitom stál vždycky při mě a bránil mě rodiče nerodiče.
Tím ti chci říct,že ti moc přeji dobrý konec, a´t to dopadne jak to dopadne, snaž se z toho vytěžit jen to nejlepší a doufat, že tvůj muž dostane rozum a bude už vžycky stát jen při své krásné ženě a milovaných dětech
Není tady
Holky nestačím dočíst nechám si to na večer.
Zánět mám z toho že Davídek začal vynechávat noční pití a já koza to neodstříkala. Ráno jsem se vždy vzbudila s balony:( Heri tak bacha!!!!!!Je to hned:(
Zánět poznáš tak že tě prso bolíííí auau a máš tam rudý flek a máš teploty
Manžel mi to zkoušel vysát ale nešlo mu to Neumí to jako Davídek
Peti tam neměl být ale
Není tady
No nic jdu do poradny, pak nzase písnu
Není tady
ahoj holky,jen v rychlosti, letim do školky - VERUNKO vše nej Honzíkovi a taťkovi k svátku
SUMO manželovi taky vše nej k svátku. proč máš depku? Že nestíháš doma uklízet a nemáš dárek?
NOVI manžel idiot, souhlasím s tí líbáním nohou co psala Camelie. Dej mu děti, domácnost na víkend včetně vaření, žehlení a všeho a ať si užije idiot
musim letět, CAMI tebe si dočtu večer
Není tady
Andulko,
ať je brzo líp!!!
Cam
koukám, že všude je něco
Doteď stál manžel při mě,ale od minulého týdne nikoli, samozřejmě všichni teď na mě vidí jen to špatné že, ani nechci vědět, co kde a komu o mě vykládají a doufám, že se mi nic nedonese.... Vím, že vina je i na mě, ale stejně dělají krávu jen ze mě Já nevím,jak to celý řešit, já je vidět nemusím, přát mi k svátku a narozkám taky nemusí, stejně chodila jen tchýně, tchán mi nepřál já o to nestojím, budu spokojená,když budou přát klukům a ne jen Sebimu... budu si muset promluvit s manželem ať se zeptá tchýně,jak se to bude řešit
Nejlepší na tom je to, že tchýně pomlouvá svoji maminku,jak se chovala k dětem a ona se chová stejně
Není tady
Mery ze šátku tě bolí záda víc,než z klokanky?To je divný.Co vážeš za úvaz?Jo a Mery mimčo by nemělo bát v klokance do 9ti měsíců!!!!!!Nebo alespoň než sedí.Ničíš mu tím záda.V šátku,nebo v nosítku má podsazenej zadek,tím pádem kulatý záda.Ale v klokance je má rovný a to je špatně!!!Musí si ty záda narovnat sami,jinak je to hrozná zátěž na páteř.
Andulko já mám prsa celkem zvyklý,protože Fili v noci vypil jen jedno prso a to druhý jsem neodstříkávala,tak snad mě to nepotká.Je to humus,měla jsem to u Lucky.Ať se toho brzo zbavíš.
Není tady