29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Neškodilo by přidat nové téma do diskuse.
V Psychologické poradně se dost často probírají partnerské problémy.Myslím že by bylo vhodnější tomuto tématu soužití věnovat samostatnou rubriku.Je vidět že je to téma dosti ožehavé a bylo by asi i dosti navštěvované.
Není tady
Podle mne bych spíš v psychologické poradně nechala partnerské problémy, řešily se tam doposud. Až s nástupem Dr.Poethe se objevil podtitul Rodiče a děti. No, nevím, dala bych to zvlášť. Ale nevím. Možná nechat psychologickou poradnu bez podtitulu a do diskuzí dát Rodiče a děti a Partnerské vztahy a problémy s nimi nebo nevím. :idea: :idea:
Není tady
Nety,mám jen dojem že by to přehlednější a rubrika s partnerskými problémy by byla dosti využívaná.Je sice fórum Život po nevěře,ale
problémy v partnerském soužití se nevyskytují jen s nevěrou.A v psychologické poradně je vidět že partnerských problémů je opravdu a dost
a že je zájem je ventilovat.
Není tady
Mně by se líbilo, kdyby byla zvlášť diskuse Vaření (vím že asi všechno mít nemůžeme nebo aspoň ne hned) ale všimla jsem si že třeba na staré Pavlači se hodně sháněly recepty a takhle by hned bylo patrno kde je hledat...
Není tady
Ahoj všichni.
Mě by se taky líbila zvlášť diskuse - vaření.
Není tady
Vaření není špatný nápad. Pokud vás bude víc, určitě ji zřídíme!
Není tady
Jsem pro vaření, radši o tom budu číst než to dělat:-)
Není tady
V tom případě jdeme do toho. Pouze čekám na kuchařku/moderátorku, která se postará o start takové diskuse. A nápad na název zatím taky nemám!
Není tady
já chci také rubriku vaření!!!!!!!
Není tady
Kuchyňka, nejen o vaření....
A jdeme na to, první rubrika: co bude dnes k obědu?
Druhí rubrika : co jste našli v lednici aneb ze zbytků 100x jinak
Třetí rubrika: oběd za kačku
Čtvrtá rubrika: jídlo léčí aneb nežijeme proto aby jsme jedli
Pátá rubrika: jak na skvrny
Šestá -"- : nápoje teplé i studené
Sedmá -"- : dieta? Žádný problém!
Tak a kdybych nemusela pustit dítko k pc, vysypala bych ještě několik témátek.
A pokud nikoho nemáš, klidně to vezmu, zatím... Holky mi jistě pomůžou, že jo Iveto K....
Není tady
Osmá: Co jíst aby se to nemuselo vařit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Silná lovbistická skupina!!! Já a kdo se přidá?
Není tady
Tak ji tam máte! Z Cilky a Májajáji jsem udělal moderátorky, ale nebráním se i jiným řešením. Navíc se kjlidně můžete domluvit mezi sebou, nemusím mít poslední slovo...
Není tady
spam
Upravil(a) AndreaP. (18. 1. 2016 17:58)
Není tady
ahojky, nakupovali jste někdy nekdo na spyexpert.cz?
Není tady
Ne, proč?
Není tady
Tovižejooo.....šoupnu do vyhledávače i červem, co
Není tady
Blbá otázka - si vystačím sama, ne... ňákej expert, pf
Není tady