6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čekanka napsal(a):
no tak já Pavlu docela chápu, to co jsem měla po porodu na hrudníku bylo úděsný možná tolik jako představa že mi na to někdo sahá natož z těch melounů pije někdo jiný než mimís prsa mi rostly snad z krku nebo co a sebevědomá celkem myslím jsem a z porodnice jsem šla (krom těch melounů) z postavou naprosto super. Ale časem melouny splaskly a manžela jsem tedy připustila si cucnout, jen je to prostě nepřirozený aby chlap pil mateřský mlíko, mně to zkrátka přšlo divný, ani mě to nerajclo a koukám že i tady jsou dva tábory jo a u nás na zámku je renesanční obraz jak dcera kojí svého otce, který je ve vězení odsouzený na smrt hladem. Protože ale nezemřel, dostal milost, nikomu prostě nedocvaklo, že dcerka ho tam nechodila chlácholit ale kojit a on přežil na tom jejím mlíku, ten obraz je strašně slavnej, takže tyhle věci jsou asi starý jako lidstvo samo
Taky létáme letadlem a raketou na Měsíc a provozujeme orální sex, jak nepřirozené
Není tady
KALIK napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já jsem to nikdy nechutnala, žaludek se mi otáčí jen při té představě. A jsem ráda, že bm nikdy neměl nápady to zkoušet, asi bych ho poslala někam. Za prsa jsem se v tý době hrozně styděla, k tý hubený postavě mi připadaly strašný.
PPavloo, koukám, že máš asi nějaký blok či co, nějaký problém s vlastním tělem nebo sebevědomím. Zkus se nad tím zamyslet.
To taky nechápu, jednou v životě měla pořádný k*zy a přitom se za ně styděla, příště si to snad užije
Já osobně bych chtěl určitě alespoň ochutnat (teda nemyslím jako od PPavlyy), blbé ovšem je, že to znamená mít dítě
Upravil(a) Ugo Drago (8. 7. 2008 11:19)
Paneboze ... narobite ... aj tak to chuti hnusne, ja byt decko tak to nepijem ani za nic
Není tady
No, nezkusil jsem, ale radši bych taky bumbal třeba pivíčko, po tom se krásně spinká
Není tady
a to u toho spaní bumbal? Mléko nebo pivo?
Není tady
KALIK napsal(a):
a to u toho spaní bumbal? Mléko nebo pivo?
tina má pivní žlázy místo mléčných
Oxi napsal(a):
Paneboze ... narobite ... aj tak to chuti hnusne, ja byt decko tak to nepijem ani za nic
ale vytvára sa tým krásne citové puto... neskúsiš? (ochutnať, nie kojiť... .)
Není tady
Selima napsal(a):
Oxi napsal(a):
ale vytvára sa tým krásne citové puto... neskúsiš? (ochutnať, nie kojiť... .)
Co myslis, odkial viem, ako to chuti? (z detstva si nepamatam)
Vzniklo take krasne citove puto, ze som uz rozvedeny
Není tady
No, za pokus nič nedáš...(a nie je to priamy návrh, ja mám prsia vonkoncom dekoratívne a nefunkčné, tzv. nepracovné ).
Není tady
KALIK napsal(a):
Čekanka napsal(a):
no tak já Pavlu docela chápu, to co jsem měla po porodu na hrudníku bylo úděsný možná tolik jako představa že mi na to někdo sahá natož z těch melounů pije někdo jiný než mimís prsa mi rostly snad z krku nebo co a sebevědomá celkem myslím jsem a z porodnice jsem šla (krom těch melounů) z postavou naprosto super. Ale časem melouny splaskly a manžela jsem tedy připustila si cucnout, jen je to prostě nepřirozený aby chlap pil mateřský mlíko, mně to zkrátka přšlo divný, ani mě to nerajclo a koukám že i tady jsou dva tábory jo a u nás na zámku je renesanční obraz jak dcera kojí svého otce, který je ve vězení odsouzený na smrt hladem. Protože ale nezemřel, dostal milost, nikomu prostě nedocvaklo, že dcerka ho tam nechodila chlácholit ale kojit a on přežil na tom jejím mlíku, ten obraz je strašně slavnej, takže tyhle věci jsou asi starý jako lidstvo samo
Taky létáme letadlem a raketou na Měsíc a provozujeme orální sex, jak nepřirozené
.... jo a taky hnojíme zeleninu a mažeme se kortikoidy.... pleteš jabka s hruškama jako vždy, lítání není intimní a orál se tu řeší stokrát za den
Není tady
Ugo Drago napsal(a):
KALIK napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Já jsem to nikdy nechutnala, žaludek se mi otáčí jen při té představě. A jsem ráda, že bm nikdy neměl nápady to zkoušet, asi bych ho poslala někam. Za prsa jsem se v tý době hrozně styděla, k tý hubený postavě mi připadaly strašný.
PPavloo, koukám, že máš asi nějaký blok či co, nějaký problém s vlastním tělem nebo sebevědomím. Zkus se nad tím zamyslet.
To taky nechápu, jednou v životě měla pořádný k*zy a přitom se za ně styděla, příště si to snad užije
Já osobně bych chtěl určitě alespoň ochutnat (teda nemyslím jako od PPavlyy), blbé ovšem je, že to znamená mít dítě
hele to je jako by ti ze dne na den prcek povyrostl o půl metru, asi by sis to taky neužíval, nebo jo?
a mít dítě pokud vím chlapa nijak zásadně neomezuje
SAKRA JÁ TO MLÍKO BUDU MUSET TAKY OCHUTNAT
Není tady
Čekanka napsal(a):
KALIK napsal(a):
Čekanka napsal(a):
.... jo a taky hnojíme zeleninu a mažeme se kortikoidy.... pleteš jabka s hruškama jako vždy, lítání není intimní a orál se tu řeší stokrát za den
Nikoliv, jsou to pro člověka naprosto nepřirozené činnosti, na tom nic nezměníš. Přesto je děláme skoro dennodenně. Proč tedy tvrdit, že je něco nepřirozené? Nevidím v tom žádný logický problém
Není tady
Čekanka napsal(a):
a mít dítě pokud vím chlapa nijak zásadně neomezuje
No to jistě, zvlášť když z něj vyděláš baterky
Tyto stránky rozhodně neslouží jako seznamka, Ondro. Objevím-li v budoucnu další takový inzerát, bez milosti uděluji ban.
Není tady
Upravil(a) eva4444 (11. 5. 2010 22:41)
Není tady
eva4444 napsal(a):
Čekanko, já myslím, že když se to manželovi líbí a jestli Tobě jeho kojení vyloženě nevadí, tak ho nech, když mu to chutná a ještě ho to vzrušuje, uděláš mu radost a máš to bez práce. Určitě není Tvůj manžel jediný, kterému se to líbí, někde (možná ve starších příspěvcíh na babinetu) jsem už o kojení manžela četla.
Já jsem svoje mléko kdysi ochutnala, nějak jsem měla potřebu zjistit, co svému dítěti dávám a nepřišlo mi chuťovně nějak špatné. Jen mi to přišlo tak nějak divné to ochutnat, no nevím vlastně proč, když normálně matky kontrolují vše, co dětem dávají, ale tak drsně negativní pocity, jako píše PPavlaa jsem z toho neměla.
evo, tenhle starý příspěvek oprášil Ondra nějakou reklamou. čekanka už zřejmě nekojí, když píše, že v roce 2008 s tím pomalu končí...
Není tady
Fifida napsal(a):
Nevim,přijde mi to zkrátka divný.Je to muj názor,už jsem se nad tím kolikrát zamýšlela,když jsem o tom někde četla a jako fakt ne.Já to mám prostě nějak rozdělený,jako že by manžel upíjel prckovi,kterýho zanedlouho musím nakojit atak podobně.
tak máš manžu kojit až po prckovi , si asi neslyšela, že čím víc kojíš, tím víc se ti dělá mlíko...no i když třeba už nejen slyšela, když je to dva roky starý příspěvek
Není tady