6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
KALIK napsal(a):
Někde tady už o tom bylo jedno vlákno. Bohužel už nevím, jestli to není už v archivu.
Jinak souhlasím s Blossomem. Pokud to chlapa baví (vzrušuje) a tobě to nevadí, tak proč to nedělat. Je lepší k sobě cestu nacházet, než se od sebe vzdalovat
Jojo taky si pamatuju ze to tu uz bylo...a myslim ze bylo docela rozsahle....ale mam pocit ze jeste na starem babi
Není tady
Fifida napsal(a):
Nevim,přijde mi to zkrátka divný.Je to muj názor,už jsem se nad tím kolikrát zamýšlela,když jsem o tom někde četla a jako fakt ne.Já to mám prostě nějak rozdělený,jako že by manžel upíjel prckovi,kterýho zanedlouho musím nakojit atak podobně.
Tady se nejedna o zadne upijeni prckovi a nikde nic chybet nebude. Mleko se tvori porad. Hlavne cim vice se ho saje.
Upravil(a) sunyata (23. 6. 2008 17:25)
Není tady
Fifida napsal(a):
Nevim,přijde mi to zkrátka divný.Je to muj názor,už jsem se nad tím kolikrát zamýšlela,když jsem o tom někde četla a jako fakt ne.Já to mám prostě nějak rozdělený,jako že by manžel upíjel prckovi,kterýho zanedlouho musím nakojit atak podobně.
Ja jsem teda nikdy moc dlouho nekojila, ale v kazdem pripade jsem nesnesla ani , aby se nato dival natoz neco takoveho.
Není tady
Já jsem si připadala nesexi.
Není tady
čekan mě to přijde krásný. my si vždycky plánovali jak to taky zkusíme až budu kojit , ale nakonec z toho mýho kojení moc nebylo, takže v našem případě by fakt upíjel prckovi, tak měl smůlu. Ale jinak bych do toho šla.
Není tady
díky všem za reakce, nejsme tedy evidentně sami kdo okusil no u mě to bylo ze zvědavosti, ale to evidentně rajclo (ale jeho rajcne každá novota ) takže komu se to líbí kojení zdar a komu ne, tak ať schová prsíčka
jo a manžovi moje mlíko chutnalo, říkal, že je pěkně slaďoučký
Upravil(a) Čekanka (24. 6. 2008 22:07)
Není tady
tino tak to je dobrý, souhra je ideální, u mě to zapůsobilo tak odpudivě že se divím kde jsem vzala ještě chuť do nějaké akce, zato manža si evidentně rochnil dneska synek už prso nechtěl a manža se začal drásat jakože on by si dal už nikdy více
Není tady
Ja se musim priznat, ze mi ta Cekancina otazka pripadne trochu podivna, nebot z moji osobni zkusenosti pamatuji, ze ono se kolikrat mlicko pri "normalnich" sexualnich hratkach a libani a sani bradavek (coz u me k normalnim sex. hratkam patri) samo spusti. Takze partner ochutnal i tak bez nejakeho predchoziho nahlasovani. Nam obema to bylo prijemne a hodne nas to sblizilo.
Upravil(a) sunyata (25. 6. 2008 22:36)
Není tady
Taky Čekanku moc nechápu, každý to holt má jinak Prej se častým sáním tvoří víc mateřského mléka, tak naopak ten chlap dělá pro svoje děcko to nejlepší To je jako když se zastřihávají bonsaje, pak rostou mnohem bujněji
Není tady
Já teda ještě nikdy nekojila,ale včera jsem říkala přítelovi ža je tady debata o kojení tatínku tak prej že si oddychnul, chudák asi myslel že je nenormální. Už ted má jedno prso zamluvený a když jsem řekla že se bude muset dělit s mrnousem tak se divil
Není tady
no prostě mě to fakt nerajclo, škoda, mohlo by to být zpestření dlouholetého manželského sexu a je zajímavé na to číst rozdílné názory, jen klidně pište dál jo a mlíko se mi nikdy při sexíku nespustilo teda teď u druhýho prcka, u prvního jo, ale to nějak nebyla poptávka ze strany manžela, asi až teď po letech dozrál k pokušení ochutnat
Není tady
Blossom napsal(a):
Judito, ten výrok co popisuješ, jsem od svých partnerů (pochopitelně postupně, jak život vztahy přinášel a odnášel ) slyšela vícekrát.
Vždycky jsem to ale pochopila ve smyslu "je to s tebou tak úžasný, že bych se v tobě chtěl celý nejraděj rozplynout". Mám dojem, že někteří to i přesně takhle ujasnili, takže mě ani nenapadla myšlenka, že by ve mě viděli spíš matku než partnerku,prostě že by bylo něco špatně.
Naopak, řekla bych , že je to vlastně pocta. A myslím, že i já jsem několikrát vyslovila něco v tom smyslu, že bych chtěla být prostěradlem, které by ho ovinulo kolem dokola, dotýkat se prostě "po celé ploše".
Já vím,takhle to možná napsané vyznívá blbě, ale věřím,že to tady pochopíte, jak to myslím.
Já jsem to pochopila takhle v kontextu, který tehdy existoval, dneska bych to možná vnímala jinak Každopádně kdyby si partner chtěl ucucnout z prsíčka, asi by mi to nebylo příjemné, chápu ty rozpaky, které někteří vyjadřují. Vzhledem k tomu, že partner je zapřísáhlý "dolňák" a moje trojky přehlíží jako družstevní lán, dost možná mě tohle dilema ani nečeká
NO tak podle mě je to na každém, a to že by se přítel ani nemohl dívat jako kojím, to je mi nejak jedno, me ted prsa pridjou antisexualn a je to pro me krme pro dite, takze mi nejak nevaid, kdyz to nekdo vidi, pokud to nevadi jim....
No kazdopadne pritel taky nechtel ochutnat, a ani bych nechtela primo z prsa...
Není tady
Kamchi a už jsi ochutnala ty svoje mlíko? já ještě ne, to je mazec, celá moje rodina už měla moje mlíko kromě mě
Není tady
No vidis, Kamchi, kazdy to mame jinak....me zrovna v tomto obdobi pripadnou prsa desne eroticka.
Není tady
Hm, mně to teda nechutnalo ani trochu, zato když jsem dala odstříkaný mlíko maminčině pudlici, tak se mohla utlouct, jak to zhltala. Jinak já už to nevyzkouším, ale nevadilo by mi to, kdyby chtěl partner taky trochu "nakojit". Naopak so myslím, že by se mi to líbilo a bylo by mi to příjemný. Nám možná ty nalitý prsa přijdou anti-sexy, ale co víte, co se líbí chlapovi, myslím, že ho to vzrušuje......
Není tady
Já jsem to nikdy nechutnala, žaludek se mi otáčí jen při té představě. A jsem ráda, že bm nikdy neměl nápady to zkoušet, asi bych ho poslala někam. Za prsa jsem se v tý době hrozně styděla, k tý hubený postavě mi připadaly strašný.
Není tady
Hm, tak jsem se ptala přítele, říkal, že to chutnal, ale že mu to teda nejelo ani trochu..........ale že kojení jako takový, to že by se kojit nechal......
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Já jsem to nikdy nechutnala, žaludek se mi otáčí jen při té představě. A jsem ráda, že bm nikdy neměl nápady to zkoušet, asi bych ho poslala někam. Za prsa jsem se v tý době hrozně styděla, k tý hubený postavě mi připadaly strašný.
PPavloo, koukám, že máš asi nějaký blok či co, nějaký problém s vlastním tělem nebo sebevědomím. Zkus se nad tím zamyslet.
Není tady
no tak já Pavlu docela chápu, to co jsem měla po porodu na hrudníku bylo úděsný možná tolik jako představa že mi na to někdo sahá natož z těch melounů pije někdo jiný než mimís prsa mi rostly snad z krku nebo co a sebevědomá celkem myslím jsem a z porodnice jsem šla (krom těch melounů) z postavou naprosto super. Ale časem melouny splaskly a manžela jsem tedy připustila si cucnout, jen je to prostě nepřirozený aby chlap pil mateřský mlíko, mně to zkrátka přšlo divný, ani mě to nerajclo a koukám že i tady jsou dva tábory jo a u nás na zámku je renesanční obraz jak dcera kojí svého otce, který je ve vězení odsouzený na smrt hladem. Protože ale nezemřel, dostal milost, nikomu prostě nedocvaklo, že dcerka ho tam nechodila chlácholit ale kojit a on přežil na tom jejím mlíku, ten obraz je strašně slavnej, takže tyhle věci jsou asi starý jako lidstvo samo
Není tady
Myslím, že stejný je i v Českém Šternberku.
Vzpomněla jsem si na něj po příspěvku Selimy.
Není tady
Čekanka napsal(a):
no tak já Pavlu docela chápu, to co jsem měla po porodu na hrudníku bylo úděsný možná tolik jako představa že mi na to někdo sahá natož z těch melounů pije někdo jiný než mimís prsa mi rostly snad z krku nebo co a sebevědomá celkem myslím jsem a z porodnice jsem šla (krom těch melounů) z postavou naprosto super. Ale časem melouny splaskly a manžela jsem tedy připustila si cucnout, jen je to prostě nepřirozený aby chlap pil mateřský mlíko, mně to zkrátka přšlo divný, ani mě to nerajclo a koukám že i tady jsou dva tábory jo a u nás na zámku je renesanční obraz jak dcera kojí svého otce, který je ve vězení odsouzený na smrt hladem. Protože ale nezemřel, dostal milost, nikomu prostě nedocvaklo, že dcerka ho tam nechodila chlácholit ale kojit a on přežil na tom jejím mlíku, ten obraz je strašně slavnej, takže tyhle věci jsou asi starý jako lidstvo samo
Cekanko, ja jsem na tom byla podobne. Me se taky znenadani objevily melouny, to jsem fakt jenom Ale ja jsem si to fakt narozdil od vas holky uzila. Poprve v zivote jsem se citila jako, no jak to rict, jako Dolly Buster.
Ale sveho otce bych skutecne kojit nechtela!
Upravil(a) sunyata (8. 7. 2008 1:59)
Není tady