Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 23. 6. 2008 16:13

elementgirl
♥♥♥♥♥♥-

Re: Kojení tatínka....

KALIK napsal(a):

Někde tady už o tom bylo jedno vlákno. Bohužel už nevím, jestli to není už v archivu.

Jinak souhlasím s Blossomem. Pokud to chlapa baví (vzrušuje) a tobě to nevadí, tak proč to nedělat. Je lepší k sobě cestu nacházet, než se od sebe vzdalovat smile

Jojo taky si pamatuju ze to tu uz bylo...a myslim ze bylo docela rozsahle....ale mam pocit ze jeste na starem babi

Je mnoho lidí, kteří naši duši, naše cítění nechápou... a nás samotné to poté moc ubíjí... Zavidím Vám, jestli nevíte o čem píši... Proto mé životní motto je: "Kdo nezažije, nepochopí!"

Není tady

#27 23. 6. 2008 17:25

sunyata
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mama Earth

Fifida napsal(a):

Nevim,přijde mi to zkrátka divný.Je to muj názor,už jsem se nad tím kolikrát zamýšlela,když jsem o tom někde četla a jako fakt ne.Já to mám prostě nějak rozdělený,jako že by manžel upíjel prckovi,kterýho zanedlouho musím nakojit atak podobně.

Tady se nejedna o zadne upijeni prckovi a nikde nic chybet nebude. Mleko se tvori porad. Hlavne cim vice se ho saje.

Upravil(a) sunyata (23. 6. 2008 17:25)

Není tady

#28 23. 6. 2008 20:48

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Fifida napsal(a):

Nevim,přijde mi to zkrátka divný.Je to muj názor,už jsem se nad tím kolikrát zamýšlela,když jsem o tom někde četla a jako fakt ne.Já to mám prostě nějak rozdělený,jako že by manžel upíjel prckovi,kterýho zanedlouho musím nakojit atak podobně.

Ja jsem teda nikdy moc dlouho nekojila, ale v kazdem pripade jsem nesnesla ani , aby se nato dival natoz  neco takoveho.

Není tady

#29 23. 6. 2008 20:52

Fifida
♥♥♥----

Já jsem si připadala nesexi.

Pravý přítel jež tě v srdci chová,nezná sladká lichotivá slova,
pravdu poví třeba trpce zněla,pravdu přijmy i když zabolela.

Není tady

#30 23. 6. 2008 20:55

Gabrielle
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Kladno
Web

...

Upravil(a) Gabrielle (6. 2. 2020 13:44)

Není tady

#31 24. 6. 2008 10:16

lulu24
♥♥♥♥♥♥-
Web

čekan mě to přijde krásný. my si vždycky plánovali jak to taky zkusíme až budu kojit , ale nakonec z toho mýho kojení moc nebylo, takže v našem případě by fakt upíjel prckovi, tak měl smůlu. Ale jinak bych do toho šla.

Není tady

#32 24. 6. 2008 22:06

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

díky všem za reakce, nejsme tedy evidentně sami kdo okusil lol no u mě to bylo ze zvědavosti, ale albert to evidentně rajclo (ale jeho rajcne každá novota lol ) takže komu se to líbí kojení zdar a komu ne, tak ať schová prsíčka wink

jo a manžovi moje mlíko chutnalo, říkal, že je pěkně slaďoučký tongue

Upravil(a) Čekanka (24. 6. 2008 22:07)

Není tady

#33 24. 6. 2008 23:06

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

můj zase řekl, že už chápe, proč se říká "sladký jak cecek" - ale líbilo se nám to oběma, ovšem spíš "v zápalu boje" než jako spouštěč smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#34 25. 6. 2008 21:11

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

tino tak to je dobrý, souhra je ideální, u mě to zapůsobilo tak odpudivě že se divím kde jsem vzala ještě chuť do nějaké akce, zato manža si evidentně rochnil lol dneska synek už prso nechtěl a manža se začal drásat jakože on by si dal lollol už nikdy více roll

Není tady

#35 25. 6. 2008 22:35

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Ja se musim priznat, ze mi ta Cekancina otazka pripadne trochu podivna, nebot z moji osobni zkusenosti pamatuji, ze ono se kolikrat mlicko pri "normalnich" sexualnich hratkach a libani a sani bradavek (coz u me k normalnim sex. hratkam patri) samo spusti. Takze partner ochutnal i tak bez nejakeho predchoziho nahlasovani. Nam obema to bylo prijemne a hodne nas to sblizilo.

Upravil(a) sunyata (25. 6. 2008 22:36)

Není tady

#36 26. 6. 2008 7:13

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Taky Čekanku moc nechápu, každý to holt má jinak smile Prej se častým sáním tvoří víc mateřského mléka, tak naopak ten chlap dělá pro svoje děcko to nejlepší smile To je jako když se zastřihávají bonsaje, pak rostou mnohem bujněji smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#37 26. 6. 2008 7:41

sharek
♥♥♥♥---
Místo: praha
Web

Já teda ještě nikdy nekojila,ale včera jsem  říkala přítelovi ža je tady debata o kojení tatínku smile tak prej že si oddychnul, chudák asi myslel že je nenormální. Už ted má jedno prso zamluvený  dudlik a když jsem řekla že se bude muset dělit s mrnousem tak se divil   lol  lol  lol

nikdo se mě neptal jestli se chci narodit, tak mi nikdo nebude říkat jak mám žít

Není tady

#38 26. 6. 2008 8:40

tina
Moderátor(ka)
Místo: Brno
Web

joako že by dal mrňousovi svůj guláš a sám pil mlíko? big_smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

#39 27. 6. 2008 22:04

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

no prostě mě to fakt nerajclo, škoda, mohlo by to být zpestření dlouholetého manželského sexu gloria a je zajímavé na to číst rozdílné názory, jen klidně pište dál wink jo a mlíko se mi nikdy při sexíku nespustilo roll teda teď u druhýho prcka, u prvního jo, ale to nějak nebyla poptávka ze strany manžela, asi až teď po letech dozrál k pokušení ochutnat wink

Není tady

#40 28. 6. 2008 13:23

x256987
Host

Blossom napsal(a):

Judito, ten výrok co popisuješ, jsem od svých partnerů (pochopitelně postupně, jak život vztahy přinášel a odnášel smile) slyšela vícekrát.
Vždycky jsem to ale pochopila ve smyslu "je to s tebou tak úžasný, že bych se v tobě chtěl celý nejraděj rozplynout". Mám dojem, že někteří to i přesně takhle ujasnili, takže mě ani nenapadla myšlenka, že by ve mě viděli spíš matku než partnerku,prostě  že by bylo něco špatně.
Naopak, řekla bych , že je to vlastně pocta. A myslím, že i já jsem několikrát vyslovila něco v tom smyslu, že bych chtěla být prostěradlem, které by ho ovinulo kolem dokola, dotýkat se prostě "po celé ploše".
Já vím,takhle to možná napsané vyznívá blbě, ale věřím,že to tady pochopíte, jak to myslím.

Já jsem to pochopila takhle v kontextu, který tehdy existoval, dneska bych to možná vnímala jinak smile Každopádně kdyby si partner chtěl ucucnout z prsíčka, asi by mi to nebylo příjemné, chápu ty rozpaky, které někteří vyjadřují. Vzhledem k tomu, že partner je zapřísáhlý "dolňák" a moje trojky přehlíží jako družstevní lán, dost možná mě tohle dilema ani nečeká lol

#41 2. 7. 2008 21:09

ivanka05
♥♥♥♥♥♥♥

NO tak podle mě je to na každém, a to že by se přítel ani nemohl dívat jako kojím, to je mi nejak jedno, me ted prsa pridjou antisexualn a je to pro me krme pro dite, takze mi nejak nevaid, kdyz to nekdo vidi, pokud to nevadi jim....
No kazdopadne pritel taky nechtel ochutnat, a ani bych nechtela primo z prsa...sad

Není tady

#42 5. 7. 2008 10:50

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

Kamchi a už jsi ochutnala ty svoje mlíko? já ještě ne, to je mazec, celá moje rodina už měla moje mlíko kromě mě lollollollol

Není tady

#43 5. 7. 2008 16:03

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

No vidis, Kamchi, kazdy to mame jinak....me zrovna v tomto obdobi pripadnou prsa desne eroticka.

Není tady

#44 6. 7. 2008 11:04

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, mně to teda nechutnalo ani trochu, zato když jsem dala odstříkaný mlíko maminčině pudlici, tak se mohla utlouct, jak to zhltala. Jinak já už to nevyzkouším, ale nevadilo by mi to, kdyby chtěl partner taky trochu "nakojit". Naopak so myslím, že by se mi to líbilo a bylo by mi to příjemný. Nám možná ty nalitý prsa přijdou anti-sexy, ale co víte, co se líbí chlapovi, myslím, že ho to vzrušuje......

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#45 6. 7. 2008 12:01

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Já jsem to nikdy nechutnala, žaludek se mi otáčí jen při té představě. A jsem ráda, že bm nikdy neměl nápady to zkoušet, asi bych ho poslala někam. Za prsa jsem se v tý době hrozně styděla, k tý hubený postavě mi připadaly strašný.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#46 6. 7. 2008 19:08

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Hm, tak jsem se ptala přítele, říkal, že to chutnal, ale že mu to teda nejelo ani trochu..........ale že kojení jako takový, to že by se kojit nechal......

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#47 7. 7. 2008 7:54

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

PPavlaa napsal(a):

Já jsem to nikdy nechutnala, žaludek se mi otáčí jen při té představě. A jsem ráda, že bm nikdy neměl nápady to zkoušet, asi bych ho poslala někam. Za prsa jsem se v tý době hrozně styděla, k tý hubený postavě mi připadaly strašný.

PPavloo, koukám, že máš asi nějaký blok či co, nějaký problém s vlastním tělem nebo sebevědomím. Zkus se nad tím zamyslet.

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#48 7. 7. 2008 20:44

Čekanka
♥♥♥♥♥♥♥

no tak já Pavlu docela chápu, to co jsem měla po porodu na hrudníku bylo úděsný možná tolik jako představa že mi na to někdo sahá natož z těch melounů pije někdo jiný než mimís va prsa mi rostly snad z krku nebo co a sebevědomá celkem myslím jsem a z porodnice jsem šla (krom těch melounů) z postavou naprosto super. Ale časem melouny splaskly a manžela jsem tedy připustila si cucnout, jen je to prostě nepřirozený aby chlap pil mateřský mlíko, mně to zkrátka přšlo divný, ani mě to nerajclo a koukám že i tady jsou dva tábory tongue   jo a u nás na zámku je renesanční obraz jak dcera kojí svého otce, který je ve vězení odsouzený na smrt hladem. Protože ale nezemřel, dostal milost, nikomu prostě nedocvaklo, že dcerka ho tam nechodila chlácholit ale kojit a on přežil na tom jejím mlíku, ten obraz je strašně slavnej, takže tyhle věci jsou asi starý jako lidstvo samo tongue

Není tady

#49 7. 7. 2008 23:23

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Myslím, že stejný je i v Českém Šternberku.
Vzpomněla jsem si na něj po příspěvku Selimy. smile

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#50 8. 7. 2008 1:56

sunyata
♥♥♥♥♥♥-

Čekanka napsal(a):

no tak já Pavlu docela chápu, to co jsem měla po porodu na hrudníku bylo úděsný možná tolik jako představa že mi na to někdo sahá natož z těch melounů pije někdo jiný než mimís va prsa mi rostly snad z krku nebo co a sebevědomá celkem myslím jsem a z porodnice jsem šla (krom těch melounů) z postavou naprosto super. Ale časem melouny splaskly a manžela jsem tedy připustila si cucnout, jen je to prostě nepřirozený aby chlap pil mateřský mlíko, mně to zkrátka přšlo divný, ani mě to nerajclo a koukám že i tady jsou dva tábory tongue   jo a u nás na zámku je renesanční obraz jak dcera kojí svého otce, který je ve vězení odsouzený na smrt hladem. Protože ale nezemřel, dostal milost, nikomu prostě nedocvaklo, že dcerka ho tam nechodila chlácholit ale kojit a on přežil na tom jejím mlíku, ten obraz je strašně slavnej, takže tyhle věci jsou asi starý jako lidstvo samo tongue

Cekanko, ja jsem na tom byla podobne. Me se taky znenadani objevily melouny, to jsem fakt jenom vava Ale ja jsem si to fakt narozdil od vas holky uzila. Poprve v zivote jsem se citila jako, no jak to rict, jako gloria Dolly Buster.
Ale sveho otce bych skutecne kojit nechtela! skurt

Upravil(a) sunyata (8. 7. 2008 1:59)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí