29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Prosím o zkušenosti mamky, kojím ještě mimčo, ale už kojení pomalu utnu a manžel projevil zájem ochutnat z prsíčka moje mlíko, no tak jsem nijak neprotestovala, ale jeho to dost vzrušilo, mně tedy ne no ale nakonec z toho nebyl špatný sexík
ale pořád na to myslim, jakože pil moje mlíko
prostě mi to přijde divný
nemáte podobnou zkušenost a jak jste se cítili? Vzrušilo vás to? Taky to vaši chlapi chtěli ochutnat????
Není tady
Praktikovali jsme to často, manžela to velice vzrušovalo.
Mateřské mléko pro něj bylo obrovské afrodisiakum.
Dnes je mu líto, že už nekojím a často slýchám povzdech, jak že by si zas dal.
Neznechucuj si to, naopak si užívej, je to super.
Není tady
Sem pro každou špatnost,fakt že jo,ale tohle mi přijde hnusný.Mlíko patří dětem.
Není tady
Nevim,přijde mi to zkrátka divný.Je to muj názor,už jsem se nad tím kolikrát zamýšlela,když jsem o tom někde četla a jako fakt ne.Já to mám prostě nějak rozdělený,jako že by manžel upíjel prckovi,kterýho zanedlouho musím nakojit atak podobně.
Upravil(a) Fifida (22. 6. 2008 22:34)
Není tady
Mně přišlo divný to, že to je stejné jako když pije mimino, prostě stejné sání, byla jsem z toho docela vykulená ale protistranu to tak vyrajcovalo že i kdybych chěla tak nezdrhnu pořád na to ale myslim a už to určitě nedovolím, prostě je to divný, tak mě zajímaly zkušenosti jiných holek/kluků co to zkusily
Není tady
Ale ne,třeba jsem divná já.At si každý dělá co chce.Jestli ho to tak rajcuje,tak mu to snad nezakazuj.Já do toho radši kecat nebudu.
Není tady
kamarád se svojí ženou tohle praktikovali běžně. Nijak mě to nepohoršuje, ale nechutné mi přišlo, když mi vyprávěli, jak v obchodním domě v kabince při zkoušení oblečení pili to mléko z těch plastových chráničů, protože hrozilo přetečění. Tak to mi přijde jako brutus.
Takže když to tvůj manžel chce jen ochutnat, navíc přímo z obalu, proč ne...
Není tady
Když se to líbí oběma, tak proč ne. Taky jsme to dělali, když jsem kdysi dáávno kojila.
Tohle napadne asi každého novopečeného tatínka. Taky jsem to jednou zkusil..Byl jsem překvapený, že to mléko není chutné.
Kdysi jsem četl, že nějaká žena to vyzkoušela najednou, mimčo i manžela a zažila bouřlivý orgasmus.
Není tady
Ota napsal(a):
Tohle napadne asi každého novopečeného tatínka. Taky jsem to jednou zkusil..Byl jsem překvapený, že to mléko není chutné.
Kdysi jsem četl, že nějaká žena to vyzkoušela najednou, mimčo i manžela a zažila bouřlivý orgasmus.
každého ne, třeba můj manžel nechtěl a taky to neochutnal.
Není tady
Taťka se svěřil, že občas mamce taky upil. Ale šlo spíše jen o pokus. A jak píše Ota, taky vychlazená dvanáctka mu chutná líp
Vykašli se na předsudky a pokud vám to dělá dobře a je to možné, tak proč ne?
Není tady
lindaB napsal(a):
Ota napsal(a):
Kdysi jsem četl, že nějaká žena to vyzkoušela najednou, mimčo i manžela a zažila bouřlivý orgasmus.každého ne, třeba můj manžel nechtěl a taky to neochutnal.
LindoB, psal jsem "asi". Netvrdil jsem, že to každý zkusil.
Hezký den.
Není tady
S kojením zatím zkušenost nemám, ale při sexu mi partner dvakrát nebo třikrát řekl, že by si nejraději vlezl dovnitř celý a já jsem z toho měla dost smíšené pocity, připadalo mi, že ve mně v tu chvíli vidí spíš ženu-matku než ženu-partnerku... A při žádosti o cucnutí z prsíčka bych se asi cítila stejně
i když chápu, že je zajímá, jaké to je
Ahoj Čekanko, mě to tedy nějak extra divný nebo dokonce hnusný nepřijde, to bych řekla, že je tisíce perverznějších praktik...
Myslím, že tohle minimálně ze zvědavosti napadne snad každýho chlapa, vím, že když jsem měla malé děti já, taky jsme to zkusili, tedy manžel. Ale takové afrodiziakální účinky to nemělo, spíš to byla jen ta zvědavost, a mě to nijak divný nepřišlo.
Já na tvém místě bych to brala spíš velmi pozitivně a pokud ti to tedy není fakt extra po*ný, tak bych manželovi vyhověla.
V minulých 2 týdnech bylo jak v příloze MF dnes, tak v příloze Lidovek, článek o sexu po porodu. V tom MF dnes se to myslím jmenovalo "Sex po porodu" a v Lidovkách "Zítra to neroztočíme, drahoušku". V obojím bylo psáno, že narození potomka v asi 50 % manželství se sexuálním životem pěkně zacloumá, v tom negativním smyslu. Někdy to dost dlouho trvá, než se to srovná, a dokonce mnohé páry to tak rozhodí, že se rozejdou.
Často ženský, vlivem hlavně hormonů z kojení, úplně přestane bavit sex (zažila jsem kdysi sama, byla jsem z toho hodně vyplašená a smutná, nicméně manželovi jsem se snažila vyhovět, měla jsem ho moc ráda. Naštěstí se to u mě po skončení kojení časem srovnalo).
Ale někdy naopak na sex úplně ztratí chuť chlap, hlavně kvůli "madoninu komplexu", prostě že jejich žena se pro něj změní v jakousi nedotknutelnou matku, a přestane ho vzrušovat jako ženská. V článku "Zítra to neroztočíme, drahoušku", jsou výpovědi žen, který jsou z tohoto stavu naprosto zoufalý.
Na tvém místě bych se radovala, že jsem pro manžela mnohem víc vzrušující, než dřív, že narození prcka vás obohatilo nejen lidsky, ale i po stránce sexu. Jestli to na tvého muže mělo tak silné účinky, myslím, že i pro něj je to něco úžasného a že vás to vlastně neuvěřitelně stmeluje.
Někde tady už o tom bylo jedno vlákno. Bohužel už nevím, jestli to není už v archivu.
Jinak souhlasím s Blossomem. Pokud to chlapa baví (vzrušuje) a tobě to nevadí, tak proč to nedělat. Je lepší k sobě cestu nacházet, než se od sebe vzdalovat
Není tady
Hm,my to měli právě tak,že manža mě viděl jako matku.A vztahem to fakt zacloumalo.Mrzelo mě to,kdysi když jsme ještě neměli děti a byli mladý,tak byl na mě děsně naštvanej jak sem b.bá,že nechci mít děti(mladá,hloupá),kvuli tomu že budu mít vytahaný prsa atak.A hele na něj.Kojící matka se mu nezamlová,vše byli jen kecy.Jsou různé fáze vztahu,zamilovanost,stav před prvním dítětem,stav po prvním dítěti,stav po druhém dítěti-tak ten manža fakt nerozdejchal.Je to hezký,když to někomu klape,když někdo někoho tak moc chce.Takže asi jsme byli jedni z mála,co to nedělali.Že bych pomalu začínala závidět? .Jinak mě osobně spíš přitahujou ty perverznější věci než tohle.Mno si můžu nechat zdát
Upravil(a) Fifida (23. 6. 2008 10:50)
Není tady
Sestřenice z vlastního mlíka, protože ho měla moc, upekla buchtu, prý to nebylo špatný říkal strýc. Osobně bych chtěl taky ochutnat.
Judito, ten výrok co popisuješ, jsem od svých partnerů (pochopitelně postupně, jak život vztahy přinášel a odnášel ) slyšela vícekrát.
Vždycky jsem to ale pochopila ve smyslu "je to s tebou tak úžasný, že bych se v tobě chtěl celý nejraděj rozplynout". Mám dojem, že někteří to i přesně takhle ujasnili, takže mě ani nenapadla myšlenka, že by ve mě viděli spíš matku než partnerku,prostě že by bylo něco špatně.
Naopak, řekla bych , že je to vlastně pocta. A myslím, že i já jsem několikrát vyslovila něco v tom smyslu, že bych chtěla být prostěradlem, které by ho ovinulo kolem dokola, dotýkat se prostě "po celé ploše".
Já vím,takhle to možná napsané vyznívá blbě, ale věřím,že to tady pochopíte, jak to myslím.
Blossom, taky to tak chápu. Cítila jsem se poctěna. Nemělo to s matkou souvislost. Dnes mě překvapilo, že se to dá vnímat i jináč. Jsme lidé různé.
Je vážně úžasné, jak se dají mnohé věci různě interpretovat. V jednom případě je to snaha o vyjádření neskonalé radosti být v objetí, v souznění... a když se to otočí je to maminkovský úkaz. Pěkné.
Na vlastní kůži jsem tedy kojení ani poporodní sex (zatím) nezažila... ale jak uvažuji o tom kojení,nepřijde mi to nějak moc nechutné. Působí to mile a pokud není pak hladové mimčo ( Tatínek s velkým apetitem /pardon, taková vsuvka:) /), tak to nemůže být na škodu. Koneckonců je to ,,jen" další tělesná tekutina... a těch vokoštujeme dosti.
Není tady
Môže a nemusí to mať erotický podtext, môže to byť o citovom prepojení, vzťahu podriadenosti a nadradenosti, ale fakt aj o tej erotike. Wikipédia má toho dosť, viac v angličitne. Boli sme s pár Babinetkami a 1 babineťákom na výstave v Prahe http://www.domuspragensis.cz/index.php? … amp;lang=0 , kde bolo niekoľko obrazov venovaných tejto tematike.
Cimon a Pero:
Veľmi starý príbeh, nazývaný Rímska charita/Caritas Romana rozpráva o starcovi a mladej žene(otcovi a dcére), ktorá ho kojila a tak mu zachránila život. Napísal ho rímsky spisovateľ Valerius Maximus žijúci 14 n. l. - 37 n. l. a asi roku 1362 ho prerozprával slávny Giovanni Boccaccio. Boccacciovo dielo inšpirovalo stovky alebo možno tisíce výtvarných diel. Ide tu o vnútorný konflikt: existujúce tabu (naznačený incest a dojčenie dospelého ženským mliekom) versus záchrana života porušením tohto tabu. Z tohto hľadiska nie je na príbehu nič erotizujúce.
Najzaujímavejšie je, že Valerius Maximus rozpráva dva príbehy, nie jeden. Prvý, dlhý a prepracovaný o žene dojčiacej sovoju matku, a druhý, krátky, o žene dojčiacej svojho otca. Ten druhý vlastne tvorí len jednu vetu. Boccaccio o 1500 rokov prerozprával len ten prvý (matka-dcéra) a druhý ani nespomenul. No takmer všetky olejomaľby a kresby "caritas romana" sa zamerali na príbeh otec-dcéra, čím sa pôvodný rámec zmenil na erotický a jasne môžeme pozorovať erotickú fascináciu umelcov, ktorí vytvorili tieto diela.
Carità Romana je príbeh dcéry Pero, ktorá tajne dojčí svojho otca, Cimona, po tom čo ho uväznili a odsúdili na smrť vyhladovaním. Keď ju nájde žalárnik, jej sebaobetovanie dojme zodpovedných a otec dostane milosť.
Upravil(a) Selima (23. 6. 2008 15:02)
Není tady
Selimko, ale udělala jsi mi radost, že nejsem jedna z mála, kdo níže/výše tebou uvedené zná a zaujalo ho to.
A děkuju, že jsi mi osvěžila paměť
Rado sa stalo...
Není tady