|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoooj, já už jsem taky doma. Malá už spinká a manžel kouká na auta. Když jsme je obhlíželi "naživo" zahnala nás bouřka a to teda pořádná. A když jsme přijeli domů...to bylo překvápko, potopa!!!! Nechala jsem otevřené okna na ventilačky a muselo pršet jako blázen, protože po bytě tekly proudy vody...takže jsem měla o zábavu postaráno.
Jsem ráda, že jsem vás dneska viděla, bylo to fajn. A pro mě po dlouhé době nějaké zpestření. Tak pa.

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady

Jee Nataly to je teda nadeleni
Ja to radsi kontrolovala 2x nez jsem odjela
Tak doufam,ze brzy si to zpestrime zase nekde jinde- treba v Praze 
Není tady
Nazdárek báby, právě jsem dorazila domů
kromě zpožďa 40 minut v Olmíku jsme ještě chytli dalších 30 před Práglem, se nám nějak vysr... lokoška
Sraz byl naprosto perfektní, skoro bych navrhla založit komunitu a sestěhovat všechny snažilky, vytrvalky a konečníkovky do jednoho města
to bysme se uchcechtaly
fakt to bylo perfektní
Fotky vám dodám zítra navečer, jsem fakt KO a zítra vstávám do práce
tak musím jít pelešit 
Není tady
Ahoj holky, moc mě mrzí, že jsme s Aničkou nedorazily, ale jak už jsem psala Leontýnce, tak nám vybouchl odvoz - já jsem bohužel neřídící řidič bez auta a s malou to zatím vlakem nejde. Nehledě na to, že malé asi rostou zoubky, takže je protivná a docela dost ubrečená, tak bych si to asi moc neužila.... Fotky jsem na webu zkoukla a vidím, že to jsem zase o něco přišla 
Mimochodem seděly jste na stejném místě jako jsme seděly loni na srazu a bilance je taková, že z účastnic minulého srazu - mé maličkosti, Nataly, Malinkýho, Mufiny, Pavky a Heri jsou všechny těhule nebo už dokonce maminy (zatím je to půl na půl), tak doufám, že v tomto trendu budete pokračovat 
Není tady

Ahoj holky včera to bylo super
už se těším na další, alespon chvilku jsem vyšla z reality
dnešní noc byla hrozná jedna bouřka za druhou asi to budu muset zalomit po obědě , tak se mějte a užívejte volna
Není tady

ahoj holky, Sadislava nepřijela, protože se rozhodla ve čtvrtek večer rozvrátit manželství, tak jsem musela včera založit žehlírnu
Ale stálo to za to
Alespoň zkouknu fotky 

Není tady
TÍMTO OHLAŠUJI : fotky ze srazu v Olmíku jsou ke shlédnutí na mém webu, který jsem konečně odtajnila - tak příjemnou zábavu při prohlížení přeji 
Není tady
Def
tak tomu říkám parádní dokumentace
jen škoda, že jsi nevrazila do rukou foťák někomu i Ty
Jen se teda přiznám, že Leontýnku jsem si představovala naprosto jinak

Není tady
Leni - díkes za pochvalu
já nejsem zajímavá
ještě se pokusím vám sem hodit nějakou slohovčičku jak jsem si to užila
když se píšou o porodu, tak proč ne o srazíku 
Není tady
Ahojdá babuchy
, tak jsem se za váma konečně dostala - dnes celodenní návštěva, ufff. Ani šlofíka jsem si nemohla dát
Def fotky ze srazíku jsou super, snad už se taky na nějakej ten srazík někdy dokodrcám, jste všechny tak sympatický a vysmátý

Není tady
Mali - sááákriš a já měla pocit, že jsi třeba dostala šedivýho hrocha
ale jo, dneska taky vyrazím, nejspíš za chvíli
vstávání nebylo tak strašný jak jsem si myslela, ranní káva mě postavila na nohy 
Není tady
Ahojky, tak jsem přišla omrknout Mališka a jejího mimiška,ale Elince se nechce
. No, jo , musí se nazdobit na tu parádu,ať všichni vidí, jak moc bude krásná 
Taky jsem koukla na fotky, Def, super dokumentace,akorát tam tedy chybíš ty
Chtělo to nějaký autoportrét
.
Včera mi bylo s vámi moc fajn.
Tak se mějte, pa pa.

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
DObre rano do Cech, tak jsem zkoukla ty fotky parada super bozato

Není tady

Tak jsem koukala k Def i ostatním, vypadá to,že jste si to náramně užily a asi se u toho úžasně pobavily,pač tolik vysmátejch kočen pohromadě jsem už dlouho neviděla...
naposledy na srazu na Usedlosti

A holkám ty pupíčky fakt slušej... 
Není tady