|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
chjo.. mne prdi , ze nejsem v CR.. kdy budes zase v CR Leonty??
Není tady
Čauvec Lei, na srazík mi to nevyjde-jedem na jarmark do Rožnova pod Radhoštěm, ale jak tak čtu, tak se vás sejde dosti
To bude babinec
Hezky si to užijte 
Není tady

Strašně ráda bych se za váma přišla podívat i když teď na babinetu moc nejsem, mám strašné trápení se svým zdravím a umírá mi babička tak nevím jestli mě to vyjde 
Není tady
holky, to se tam sejde dobré komando
ostatní návštěvníci kavárny ať už se těší
doufám, že budete hoooodně fotit 
Není tady
Holky, dorazím asi až kolem 13.30-14 tak mi nikam neutečte 
Není tady
pořád se nenašel nikdo kdo by mířil z Prahy?
no nic, už jsem zablila dvě knihy, foťák mám v nabíječce a budu se na vás zítra těšiti 
Není tady
Leonty, ještě jsem v práci, ale v poledne vyrážím směr Olomouc 
Není tady
Def ty jsi těhu? Že bliješ na knihy... 
Pěkně si užijte výlet a žádné zlobení!
Upravil(a) Bětka (15. 8. 2008 10:12)
Není tady
AHOj, taky moc děkuju za srazík, byl super a už se těším na další, zrivna jsem dojela domů a je tady teď pěkná bouřka
za bouřky se rodí hodně miminek - co ty na to Mali ?
Není tady
Ahoj holky jsou tady někde fotky ze srazu? Já jsem se před chvilkou vrátila z dovči. Co na Sázavě, když je počasí jaké je
.

Není tady
Holky díky moc za krásné odpoledne, bylo to super.....jsem ráda, že jsem dojela, v zádech strašnou buřinu a pořád se to tu točí..... jste skvělé a doufám, že se zase někdy sejdeme 

Není tady

Tak uz jsem dolezla domu
DIKY za krasne odpoledne ,PRISTE ZASE 
Není tady