|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Lei, já jsem čekala, jak se nakonec domluvíte
bohužel 15.nemůžu - jdeme na UTZ.... ale nechtěla jsem do toho nijak zasahovat, protože já bych stejně jela jen kdyby bylo dobré počasí, mně bylo dobře....... no, prostě účast nejistá i tak
ale doufám, že budete fotit a srazík se vydaří 
Není tady
Bááááf - moc moc moc se na vás všechny těším
a hledám zájemce z Prahy, který by na cestu autem uvítal doprovod
jojo, jede někdo károu a mohl by mě nabrat? díkes 
Není tady
Mališu
Ty prasknes neee ??
Teda pardon, ze s tim lezu do tematu se srazem 
Není tady
Leni, holky musí doufat, že nepraskne na srazíku
nebo by si zažily i porod LIVE 
Není tady
Ty brďo MALI to je pupendo
vždycky když vidím nějaké obr bříško, tak ho mám tendenci "chytat". teď chytám Topazio, u té mám úplně strach, že se na mě vyvrhne z monitoru

Není tady

Chjo, holky já už nemám ani jeden den dovolené navíc, škoda, že to není o víkendu:/ Ale tak alespoň udělejte nějaké to foto a já se pak pokochám. Budu na vás myslet 
Není tady
Ahojky, já jsem byla tak ráda, když mi Mali poslala zprávu o srazíku,ale včera mě v Prostějově u Lidlu na parkovišti okradli.Ukradli mi z auta kabelku, když jsem dávala kočárek do kufru. Ukradli mi úplně všechno, dva telefony, doklady, hotovost, poukázky v hodnotě 3000,-Nejhorší, že když jsem se stěhovala, tak jsem si tam dala i zlaté naušničky pro malou,abych je pak nehledala,ale zapoměla jsem na ně.Takže celkově škoda je přes 20tis. Včera jsem řvala jako želva, teď budu muset běhat po úřadech a bát se, že se ještě něco nestane kvůli těm dokladům. Taky si budu muset koupit telefon,nemám kontakty, nemám nic.
Upravil(a) Nataly (9. 8. 2008 15:54)

Míry v 1,5roce: 10,6 kg a 83 cmNení tady
Ivet ty se tady vůbec neopovažuj zkoušet napsat že se pokusíš urvat!!Se těším až tě poznám !!!!!
Jo a asi dorazí Ronjíšek a Sádě
já mám radost !!!!
Nataly ....co říct- posílám mail
Není tady

si ale drbna

Není tady
Zkusím taky dorazit, akorát musím někoho ukecat, aby mě tam hodil, tak snad to klapne.................
Není tady