|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Můžu dát hlas všemu?
mě je to vážne fuk, přizpůsobím se....jen bych ráda sehnaa nějakou dobrou duši, která pojede z Prahy károu....ale když neseženu, tak holt ty svoje šunky navalím do vlaku a přijedu taky

Není tady
Leontýnko, tak mě se hodí pátek 8. 8. a neděle 10. 8.,pak odjíždíme na dovču. 
Není tady
Ahoj Leonty
pokud to tedy bude 15.8 tak určitě přijedu 
Není tady
Leonty, mohla bys prosím už pomalu upřesnit i místo a čas? Musím si to nějak naplánovat s prací, víš..... 
Není tady
Takže máte za úklol fotit a fotit a fotit ... a dělat poposky
at vím kdo je kdo 
Není tady

Lei tak ja hlasuju pro 18. a casove se prizpusobim ostatnim ,pokud to bude toto datum 
Není tady
Tak já 18. nemůžu, naši jsou na dovči a musím se postarat po práci o babi
Opera vím kde je 
Není tady
no já můžu kdykoliv ale spíš jde o to že budu krátce před porodem tak podlel mě nemá smysl se orientovat.....Opera se mi osobně moc nelíbí,dlouho trvá obsluha ale jinak kafe a něco na zub je tam fajn,to jooo. Popřemýšlím o jiné kavárně a hned to sem hodím
Není tady
13 je dobrý čas a Olympie by možná byla úplně nejlepší, hlavně pro nás, co přijedeme autem, kvůli parkování 
Není tady