|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Leontynko,kdyby to bylo az tak 25.srpna,tak bych urco dorazila.Do Olomouce to mam kousek,ale takhle to nestihnu.Jedu na svatbu a urco bych to nestihla.Ale priste urco dojedu 
Není tady
Já jako nezaměstnaná můžu kdykoliv
Takže se mnou počítejte a při vybírání data se na mě neohlížejte, zvládnu cokoliv

Není tady

Já v ten termín můžu taky, máme celý měsíc zavřené oddělení takže dorazím 
Není tady
Ahoj Leonty, jestli se můžu přidat, tak bych také ráda přijela a všechny Vás poznala 
můžu kdykoliv, nasednu do auta a jsem tam 
Není tady

Leo ,Kattynko sice se nezname ,ale muzeme to napravit,budu se tesit
doufam,ze to vyjde 
Není tady
Čauvik holky, jdu jen oznamit leontýnce, že budu sledovat, na kdy se domluvíte a uvidím, jak mi to pak vyjde. Od 12. do 17. jsme na dovči, ale jinak by to zatím šlo. 
Jinak se mějte krásně a klidnou, příjemně odpočinkovou noc 
Není tady
Ahoj holčiny, znám Vás sice všechny jen velmi krátce, ale pokud by to žádné nevadilo a povedlo se mě to taky bych se třeba přijela podívat
)))
No budu tu sledovat termíny a místa a dám vědít ok 

Není tady
tak se hlásím taky do klubu ale potřebovala bych to co nejdřív,termín mám 24.8. tak zkuste co nejdřív ze začátku srpna prosííííím. Moc ráda se s váma potkám a ty co už znám(Zuzanka,Janabas,Muf-ikdyž upřímně bych radši abys seděla na zadnici doma
páč cesta daleká) zase ráda uvidím.
Není tady
Tak já hlasuji pro pátek 15.8. 
Není tady