Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 6. 2008 19:05

REŇAS
Host

PORAĎTE PROSÍM - JAKÝ DÁREK PRO UČITELE V LŠU?

Prosím,poraďte mi,nějak mi dochází inspirace dumbom Dcera má koncert ze solového zpěvu v LŠU na závěr roku. Při této příležitosti se dává něco,jako poděkování učitelům. No,jenže ona má chlapa- učitele (sám se živí zpěvem opery),vůbec mně nenapadá,co mu jako muži koupit. vissla V polovině roku dala sladkost,na Valentýna myslím nějakou drobnou keramiku- slona. Už fakt nevím,kdyby to byla učitelka,dala by nějakou hezkou kytku s drobností,ale takhle?? (Jeden žák,má prý pro něho balíček s čajem) Nenapadá vás něco a ještě,aby to bylo vhodné od malé?  Učí ji první rok,takže nic bližšího o něm nevíme. Kupovat to musím nejpozději,už teď v úterý. Děkuji za nápady stolt

#2 22. 6. 2008 21:16

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Re: PORAĎTE PROSÍM - JAKÝ DÁREK PRO UČITELE V LŠU?

Co nějaké vonné tyčinky s podložkou z indické prodejny? K tomu čaji ... wink

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

#3 22. 6. 2008 21:44

REŇAS
Host

Děkuji Steli, za nápad,kouknu se po něčem takovém,sice u nás indická prodejna není,ale třeba někde ve svíčkách. No, nikdo nepíše,asi také chybí inspirace,jako mně wink Tak,kdyby ještě někoho něco napadlo,napište prosím,čím víc možností na výběr tím líp(ještě budu vybírat p. učitelce do přípravné hud.výchovy,pak synovi loučí se skvělou třídní grater),takže budu ráda za nápad pro učitele - muže stolt

#4 23. 6. 2008 8:14

slíva modrá
♥♥-----

My máme na výtvarku v lidušce taky pana učitele sice je to akademický malíř,ale taky umělec a dáváme mu kvalitní víno.Již to děláme léta,protože učil i staršího syna.Myslím,že je rád!!!Ještě taky dáváme ,a to i učitelkám místo kytky,kornout se směsí ořechů-přírodní nebo obalené v čokoládě nebo v jogurtu,nebo namíchané sušené ovoce,vypadá to moc hezky a vždycky se to hodí.Kytek má a co mám známé učitelky,tak ty to přímo nenávidí,připadají si jak v krematoriu!

Upravil(a) slíva modrá (23. 6. 2008 9:02)

Není tady

#5 23. 6. 2008 8:41

Pinky
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Morava

My taky dáváme učitelům vždycky víno s přívlastkem  v dárkovém balení.
Jen mám vždycky dilema, jestli má ten dotyčný raději červené nebo bílé. Nakonec radši koupíme bílé, je universálnější wink

Upravil(a) Pinky (23. 6. 2008 12:44)

http://lbyf.lilypie.com/hX62p1.png

Není tady

#6 23. 6. 2008 9:18

REŇAS
Host

Děkuji  moc smile tak to je dobrý nápad,to víno a v dárkovém balení,no a ty vonné tyčinky přibalit k tomu tummenupp, snad se to od dcery bude hodit,mně pak napadlo nějaké psací potřeby,značkové,(také podle ceny)  nějaká sada s pouzdrem,tak to si nechám do rezervy na příště. stolt

#7 26. 6. 2008 10:27

Monika76
♥♥♥♥♥♥-

Týýý jo, to se dává dárek i učitelům v LŠU??? Dcera chodí už třetím rokem na klavír a mě nikdy ani nenapadlo něco dávat!!!! dumbom dumbom
No letos už to nezvládnem... lol lol

Není tady

#8 28. 6. 2008 21:04

REŇAS
Host

Jojo,my chodíme prvním rokem,no a na konci roku dcera dávala dárek učiteli,co ji má na solový zpěv a má jí i ve sboru,no a pak jsme dávali i kytičku p.učitelce v hudební nauce  a   přesvědčila  jsem se na vlastní oči,že jsme nebyli jediní,děti opravdu nosily na poslední hodiny,kdy se dává vysvědčení nebo ,už na závěrečné koncerty-předehrávky dárečky,většinou kytičky,jako poděkování. stolt Já myslím,že učitel na základce  apod.nebo v hudebce( LŠU) to je celkem šumafuk. I oni ty děti učí,ať už je to zpěv,hudební nástroj nebo výtvarka atd.  Tož tak,aspoň teda u nás v LŠU big_smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí