19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Prosím,poraďte mi,nějak mi dochází inspirace Dcera má koncert ze solového zpěvu v LU na závěr roku. Při této příleitosti se dává něco,jako poděkování učitelům. No,jene ona má chlapa- učitele (sám se iví zpěvem opery),vůbec mně nenapadá,co mu jako mui koupit.
V polovině roku dala sladkost,na Valentýna myslím nějakou drobnou keramiku- slona. U fakt nevím,kdyby to byla učitelka,dala by nějakou hezkou kytku s drobností,ale takhle?? (Jeden ák,má prý pro něho balíček s čajem) Nenapadá vás něco a jetě,aby to bylo vhodné od malé? Učí ji první rok,take nic bliího o něm nevíme. Kupovat to musím nejpozději,u teď v úterý. Děkuji za nápady
Co nějaké vonné tyčinky s podlokou z indické prodejny? K tomu čaji ...
Není tady
Děkuji Steli, za nápad,kouknu se po něčem takovém,sice u nás indická prodejna není,ale třeba někde ve svíčkách. No, nikdo nepíe,asi také chybí inspirace,jako mně Tak,kdyby jetě někoho něco napadlo,napite prosím,čím víc moností na výběr tím líp(jetě budu vybírat p. učitelce do přípravné hud.výchovy,pak synovi loučí se skvělou třídní
),take budu ráda za nápad pro učitele - mue
My máme na výtvarku v liduce taky pana učitele sice je to akademický malíř,ale taky umělec a dáváme mu kvalitní víno.Ji to děláme léta,protoe učil i starího syna.Myslím,e je rád!!!Jetě taky dáváme ,a to i učitelkám místo kytky,kornout se směsí ořechů-přírodní nebo obalené v čokoládě nebo v jogurtu,nebo namíchané suené ovoce,vypadá to moc hezky a vdycky se to hodí.Kytek má a co mám známé učitelky,tak ty to přímo nenávidí,připadají si jak v krematoriu!
Upravil(a) slíva modrá (23. 6. 2008 9:02)
Není tady
My taky dáváme učitelům vdycky víno s přívlastkem v dárkovém balení.
Jen mám vdycky dilema, jestli má ten dotyčný raději červené nebo bílé. Nakonec radi koupíme bílé, je universálnějí
Upravil(a) Pinky (23. 6. 2008 12:44)
Není tady
Děkuji moc tak to je dobrý nápad,to víno a v dárkovém balení,no a ty vonné tyčinky přibalit k tomu
, snad se to od dcery bude hodit,mně pak napadlo nějaké psací potřeby,značkové,(také podle ceny) nějaká sada s pouzdrem,tak to si nechám do rezervy na přítě.
Týýý jo, to se dává dárek i učitelům v LU??? Dcera chodí u třetím rokem na klavír a mě nikdy ani nenapadlo něco dávat!!!!
No letos u to nezvládnem...
Není tady
Jojo,my chodíme prvním rokem,no a na konci roku dcera dávala dárek učiteli,co ji má na solový zpěv a má jí i ve sboru,no a pak jsme dávali i kytičku p.učitelce v hudební nauce a přesvědčila jsem se na vlastní oči,e jsme nebyli jediní,děti opravdu nosily na poslední hodiny,kdy se dává vysvědčení nebo ,u na závěrečné koncerty-předehrávky dárečky,větinou kytičky,jako poděkování. Já myslím,e učitel na základce apod.nebo v hudebce( LU) to je celkem umafuk. I oni ty děti učí,a u je to zpěv,hudební nástroj nebo výtvarka atd. To tak,aspoň teda u nás v LU
Stránky: 1