29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Můžeš, odpověď úplně dole
http://www.nestovice.cz/?page=5#1566
Není tady
Tuším že jsem někde slyšela, že dokud je výsev pupínků (s tekutinou), nedoporučuje se koupání, jakmile se dělají stroupky, koupat se může.
Není tady
děkuju moc... ja se uz tri dny nemyla(hlavu jsem si myla, tam pupinky nemam), tak dnes se v rychlosti osprchuju a zase napatlam... bylo mi právěš řečeno, že by se nemělo mýt, namáčet pupínky, aby pry nemokvaly.
Není tady
Koupat by ses opravdu aspoň týden neměla,aby se ti vysely... a přesně jak píšeš nezačly mokvat,,a hlavně buď ráda,že máš tak hladký průběh .sousedka je měla.a hrozilo ,že půjde do nemocnice..dostala vysoké horečky..Měla hrozný průběh..říká se ,že dospělý to snáší hůř..
Není tady
tak po 4 dnesch jsem se osprchovala, ususila a zase napatlala a v pohode... jako jak jsem se nemyla, tak jsem mela chut se drbat mnohem vic... JInak ano, jsem rada, ze nemam horecky ani nic jineho, jelikoz se musim starat o pulrocni dite, a to by bylo docela narocne:(
Není tady
Ahoj,já právě neštovice prodělávám,jsem v 5.dnu a jelikož jsem v pubertě,mám jich strašně moc a mám je úplně všude=v hlavě,puse,obličeji,uších atd....Mám strach aby mi na obličeji nezůstaly jizvy.Nevíte co by mohlo pomoct??A nevíte kolikátý den se má začít sprchovat??Taky mi přijde,že mi snad nikdy nevyloupou=(vím,je to teprve 5.den,ale já se bojím těch jizev...Děkuju za případné rady=)
Není tady
No já děti tedy koupala, na doporučení dětské lékařky, dokonce 3x denně. Je to tedy 4 roky, třeba se v léčbě něco změnilo.
Není tady
a hlavně si to neškrábej ,pak by si ty jizvy opravdu mohla mít ..a jestli seš už vylouplá .po týdnu si myslím že jo,,tak se klidně sprchuj..opatrně osušit..
Není tady