|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Holky, poradite mi? vse jsem delala podle postupu, ale kalendar se mi nezobrazil, kde ale delam chybu? diky vsem za radu, v.
Není tady
Kiki, dívám se, že máme stejný vkus na metříky....
Jinak ohledně toho spánku - taky mám dost problémy spát v noci, ale ode dneška mám nemocenskou, tak to budu řešit tím, že si schrupnu přes poledne. A řeknu, že mi taky nic moc nepomáhá. Raději chodím spát dost pozdě, ať se v posteli nepřevaluji. Jinak radím nejíst před spánkem.
Není tady
Díky Žanet,alespon vím,že v tom nejsem sama...mě totiž taky nic nepomáhá...a to malý ještě k tomu kope hlavně večer a v noci.Já chodím spát také pozdě,až po půlnoci.Ale přes den taky nemůžu spát
,to máš výhodu.
Není tady
Není tady
Anno, jsme na tom stejně, miminko se vždy protahuje a kope, když ulehám, když jsem v klidu. Jinak ty pohyby moc nehlídám, prostě si říkám, že když mimi denně cítím, tak je to v pořádku. A pokud se mi zdá, že kopká málo, tak hýbu břichem já
Jinak večer vždy nemůžu najít tu správnou polohu, posl. dobou mě taky všechno tlačí a dlouho se převaluju. Ale pry pomáhá meduňka, jen jí nemám odzkoušenou.
Není tady
Tak Ti ji Žanet nakonec daly tu nemocenskou, tak vidíš a můžeš se oddávat lenošení jako já :-)) Dneska jsem celý dopoledne uklízela celý byt - byla to docela fuška.. Ono i taková věc jako depilace je čím dál tím víc namáhavější..
Pohyby cítím hlavně, když si čtu knížku, a nebo když si jdu lehnout. Hromnice má ráda pohyb, tak mě honí i v noci na wécko :-)) Překuluje se mi v bříšku, že jednou cítím pohyby v žaludku a podruhé v močáku - je to neposeda...
Není tady
Není tady
PetoZ, no jsem moc ráda, že už ráno nemusím nikam vstávat!!! Jinak s tebou se vším souhlasím, taky v noci často chodím na záchod. No prostě musíme vydržet, vždyť těhotenství je tak krásnééé
A za každý pohyb jsem vděčná, tak vím, že se beruška v bříšku má dobře a ťuká na maminku pokud s ní nehoupu 
Není tady
No doufám, že to bude ta holčička, protože doktorka mi řekla, že to není na 100% jisté. Jinak i klučina může být beruška ne???
hi hi
Není tady
To oni vždycky říkají, že to není na 100% jisté, když jde o holčičku, ale nakonec to tak je, když už jednou nad tím začnou spekulovat.. Já to mám potvrzeno ze třech utz, že to bude Hromnice :-)) respektive Nela.. Manžel chtěl dát naší dcerušce Nela Hromnice, ale naštěstí mu to neprošlo, i když to chtěl schválit od paní Dc.Knappové, která schvaluje jména a ta mu řekla, že Hromnice je svátek a to je jako bychom chtěli dát vánoce nebo velikonoce.. Tak jsem ráda :-)) Možná, že by to zas tak nebylo zvláštní a nikdo se nad tím nepozastavoval - v dnešní době, kde se to hemží Kordulkama, Balbínama, Sinajema... apod.
Není tady
No uvidíme. Já to mám potvrzené pouze jednou z UTZ a to z 20.t.t. Pak jsem byla na UTZ srdíčka, ale tam jsem se neptala a od té doby jsem na ultrazvuku nebyla. Jinak my máme vymyšlené jméne Michaela a kdyby to byl kluk tak asi David. Já ještě uvažuju nad Lukášem, no ještě máme nějaký ten čas, tak uvidíme. Jinak Nelinka je taky hrozně pěkné jméno.
Není tady
děkuji...ten tvůj je taky moc pěkný no jo jsi už skoro na konci a já teprv začínám...url=http://www.rodice.cz/metrik/]
[/url]
Není tady
Tak jsem si ho taky musela udělat. Akorát mě lítaj dva týdny ohledně termínu porodu..doktoři se hádaj v kterým jsem týdnu:9 nebo 11tt?No uvidíme.
Není tady
Terezko, neboj, taky jednou dojdeš tam kam já
Chce to trpělivost, ale ten čas tak letí, že se ani nenaděješ a budeš u konce.....
Kaštánku já mám rozdíl 5týdnů, a tak doufám, že teď v tom 30. týdnu se na UTZ dovím přesný termín. Prozatím ho mám tak jak v metříku.....
Není tady
Ahoj vsichni a Kaštánku,tak mame skoro stejny termin porodu....:-)) A byla jsi uz na UTZ? Ja jdu 1.2 uz se silene tesim-e....
Není tady
Ahojky,
tak jsem si taky trochu vyhrála...a moc se mi to líbí :DZdravím všechny těhulky !
Upravil(a) Tynas (29. 1. 2006 21:44)
Není tady
Ahojky holky,
tak se hlasim zpet, moc se mi po vas styskalo. Zatim nevim na jak dlouho, nakonec se z toho vseho chripajzna nevyklubala, zato mi tvrdne brisko podstatne vic nez je povoleno a tak beham neustale na kontroly, beru vysoke davky magnezia a modlim se aby se to zase uklidnilo a ja nemusela lezet v posteli az do konce. Ale zatim doktor nerikal, ze bych musela lezet..Ale jsem docela rada ze jsem v praci, ono lezet doma, pocitat stahy a nesmet ani na krok je psychicky na prd..Takze ted si tu budu s vami zase uzivat 

Není tady