|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No, ja uz se citim tak 14 unavenejsi, obcas me pobolivaly svaly a svedil me nos, krk a tak, ale nijak se to nezhorsovalo, teplota nebyla, tak jsem si rikala ze je to asi tehu..ale obvodak (kolega z prace) rikal, ze treba to poradne ulezet..kontrolu mam psanou na 27., ale rikal at pocitam s tremi tydny..

Není tady
Muzete mi rici jak sem vlozite ten tehu metrik...? Me to proste nejde a nejde....

Není tady
Ahojky , chci se zeptat kdo cekate druhe mimí a kdy jste meli pohyby ?
[/code]
Není tady
Ahojky , chci se zeptat kdo cekate druhe mimí a kdy jste meli pohyby ?
[/code]
Není tady
Ahojky,chci se zeptat kdy muzu cekat u druheho tehotenstvi pohyby ?? Kdo proziva druhe tehotenstvi ??
Není tady
Ahojky,chci se zeptat kdy muzu cekat u druheho tehotenstvi pohyby ?? Kdo proziva druhe tehotenstvi ??
Není tady
Ahojky,chci se zeptat kdy muzu cekat u druheho tehotenstvi pohyby ?? Kdo proziva druhe tehotenstvi ?
Není tady
Jeéééééééééé,ja se omlouvam,za zabrani mista,ale ukazovalo mi to chybu a tak jsem stale posilala :-))))
Není tady
Ahoj holky, jen si zkusím jestli mi funguje metřík, všechny vás zdravím, mám další kilo navíc-takže už 6kg

Není tady
Ahoj Petruše, tak máme úplně stejný metřík, jsem po druhé těhotná a pohyby jsem jemně cítila od 17tt

Není tady
Ahojky...
Ja uz se strasne tesim ,az budu mit taky pohyby. U prvniho jsem je mela uz v 18tt. Tak doufam,ze se ted dockam brzy...Jsem v 11tt a nevim,proc se mi metrik nezmenil.
Není tady
Ahojky Petrus,tak ja budu rodit po druhe a pohyby jsem citila od 18 tt...
Jak stare mate drobecky co cekate druhe mimca?
Tehu metrik se sem pokusim vlozit co nejdrive...az na to budu mit chvilinku casiku 

Není tady
Masi,tak to je uz vetsi drobecek
Nasemu malemu jsou 2 roky a 4 mesice...
Uz vi ze bude mit sourozence? Ja to malemu rikam od zacatku,ale jemu je to nejak jedno..,nema z toho jeste rozum.Takze se uz ohromne tesim na zarlive sceny a podobne... 

Není tady
JJ ví to ... on si ho přál už dýl... takže když jsme mu oznámili že čekám miminko, tak zved k nám oči a řekl ,, to vám to teda trvalo, no konečně"
Ale těšíce mooooc. Chtěl by sestřičku. Všude to vykládá a je i na mě opatrnej. když se de pomazlit, tak říká že musí opatrně aby neumačkal miminko a pak mě pohladí po bříšku. myslím že to bude hrdej bráška... moc se mu líbí i ultrazvuky. 
Není tady
Mame Ondraska a v cervnu mu budou 4roky.Chce brasku,protoze se strasne tesi,jak on rika,na postel se schodama (palandu). Brisko mi lochta a rika,ze slysi jak mimí krici "mamí ja chci ven" :-)))
Není tady

Ahojky,delší dobu jsem tady nebyla,ale povedlo se mi tam dát ten metřík.Já jsem těhu po třetí,poprvé to nevyšlo v 7tt a mám syna v červnu 03.Když mu řeknu,že budeme mít miminko,tak mi odpoví,že ho musíme koupit a tatínek ho zaplatí :-).Jinak on se chce vozit místo miminka v kočárku a on tam prý bude taky spinkat.Nějak to jde mimo něj.A pořád vykládá všem,že má taky v bříšku miminko a děda taky,tatínek taky,no prostě všichni ho tam mají :-)
Není tady
Ahoj,poprvé na novém,tak doufám,že to dojde.Iva,31let,jsem čerstvá těhulka,5.týdnů a kousek.
Upravil(a) Ivule (22. 1. 2006 15:42)

Není tady
Ahoj tehulky,tak jak se mate??Ja si pripadam jak nafukovaci valici se balon.. 

Není tady
Tak se mi podarilo sem dat metri... 

Není tady