29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
po druhém a dalším porodu to břicho bolí jako prase, je dobré se vybavit léky, páč v porodnici jich moc nedostaneš, mně dali dva čípky na den, já bych potřebovala tak dva do hodiny
Není tady
na prsa mi pomohl infadolan (bepanthen vůbec) a hlavně VĚTRAT, furt jsem chodila nahatá po bytě jak domorodá indiánka
Není tady
Čekanka napsal(a):
na prsa mi pomohl infadolan (bepanthen vůbec) a hlavně VĚTRAT, furt jsem chodila nahatá po bytě jak domorodá indiánka
To vám to mlíko neteklo? Já nemůžu být bez podprsenky a vložek do ní ani minutu....tak si užívám "svobody" akorát ve sprše...
Není tady
Tutule neteklo, jen když jsem se předklonila nebo po sprše, jinak pohoda, ale u prvního mi teklo mlíko taky furt a navíc byly vedra, takže mazec
Není tady
Nejlepší odsávačka je prý medala harmony - at už elektrická nebo ruční. To proto, že mají tzv. dvoufázové odsávání. Mam jsem jen tuhle, takže srovnání nemám, ale odsávání mi problémy nedělalo, ani mě to nebolelo. Nejhorší na prsa jsou odsávačky pístové.
Není tady
tino to jsme onehdá zkoušeli ze zvědavosti ještě než přestanu kojit a já pak z toho byla celá rozpačitá ale myslím že proti zatvrdilnám a zánětům máš pravdu, určitě nejlepší odsávačka
Upravil(a) Čekanka (25. 6. 2008 18:05)
Není tady
nám to doporučovali na předporodním kurzu - pokud se miminko nebude chtít chytit, ať taťka trošku odsaje a půjde to - nebo když bude moc... jsem si pak říkala, že jsem se mohla živit jako kojná
Není tady
Tino - taky jsme to ted takhle praktikovali. Ne a ne se mi spustit mlíko, malá pořád jen spala a krmili jí sondičkou a já se snažila odstříkávat ale nic neteklo. Pomohl v porodnici ve sprše a druhý den jsem měla prsa nalitý.
Není tady
No ja odsavačku používala hlavně na mlíko na uskladnění v mrazáku, nebo když jsem šla do práce, aby ji mohl dokrmit manža. Takže tam by mi manžel jako odsávačka byl rozhodně houby platný . Jinak bych se bez ní rozhodně obešla protože jsem měla mlíka málo.
Není tady
Ahoj holky, prosím poraďte, je lepší odsávačka Avent Isis nebo Medela Harmony, nemáte zkušenost?
Není tady
Babucho, já mám avent isis a jsem spokojená..teda byla..už jsem to vzdala
Děkuju, Mishasho. Já nakonec objednala tu Medelu, tak uvidím. A taky zápasím , jsem ráda za každý den, co kojím...
Není tady
Měla jsem medelu a naprostá spokojenost - asi půl roku jsem ji používala i osmkrát denně a vydržela bez nejmenší závady.
Není tady