3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Jinak já do třetího měsíce vůbec nevěděla, e jsem těhotná, a jsem sebou pratila u nás v obchodě. Proletěla jsem dveřma, natěstí to sklo bylo tvrdí, ne moje hlava, tak jsem se po něm jen svezla.
Není tady
Já jsem v obou těhotenstvích omdlela. Při oprvní holce ve . měsíci v Brně na výstaviti-mysleli,e mám epilepsii.
A při druhý holce asi v . měsíci,kdy jsem čekala na autobusový zastávce. Jinak jsem byla v pohodě.
Není tady
Ivetko, to není tak akutní, stejně spolu musíme jít na kafčo, take já tam dojedu. Plánuji to kadý týden, ale vdycky se něco vydrbe.
Není tady
já jsem taky omdlívala - jsem měla povinně pít kafe
jinak pohoda a krásně mi dreli vlasy a měla jsem dlouhý nelámací nehty
Není tady
omdlévání je nízkým tlakem, mně v poradně řekli, a piju aspoň colu, kafe mi vůbec nechutná...
a jsem od té doby závislák...
Není tady
Ahoj, dnes mi není do smíchu, v noci jsme nespali, Z. dostal výpoveď v práci, do 30.6. prý dohodou pro nadbytečnost. Sice dostal odstupné, ale to je záplata na chvíli. A v podstatě na výběr. Buď dohodu a odstupné,nebo výpověď s dvouměsíční lhůtou bez odstupného. Na tu výi odstupného jsem chvíli nevěřícně koukala -160.000,- Kč.Jenome co bude potom, to fakt nevím, tady práce iroko daleko není. Nelíbí se nám to, je to habaďura od začátku. Paradox je ten, e je v podstatě nadbytečný, ale na jeho místo u má ten idiot nadřízený svého známého. Sice se za něj postavili kluci se sousedních oddělení, ale myslíme si, e to k ničemu nebude. Byli z toho v oku, z ničeho nic,jako my. Poprve jsem u něj viděla slzy v očích. Kdykoli bylo potřeba, soboty neděle,noční, nedělalo mu problém, jít na mimořádnou směnu. Takovej podraz. Nejdřív ho pole na psychotesty a za měsíc ho vyrazí. Je to sprostota,fakt nemám slov. Co bude dál, vůbec nevíme.
Není tady
Ivet, tak to je teda síla. Ale aspoň má to odstupný, bez něj by to bylo daleko horí, aspoň na chvíli to pomůe. On kdy zaměstnavatel chce tak se dokáou zbavit člověka i bez odstupnýho.
Není tady
Já nevím, pořád za tím něco hledáme. To odstupné pomůe na chvíli, a co potom, tady se práce absolutně sehnat nedá. Je nadbytečný, ale jeho místo se neruí, jenom se prostě potřebuje pro známého. Vůbec nevím, co bude dál, nedokáu si to představit.
Není tady
ono je to patný, to neřikám - jen jsem chtěla říct, e díky bohu aspoň za to odstupný
jinak co poradit nevim - hodně to řeeji lidi tim, e je chlap přes tejden pryč, lepí ne nic, ale taky nic moc.
Není tady
Ahoj holky, Ivet, to je normální sviňárna a táááák běná, e člověk u jen nevěřícně zírá. No aspoň, e mu dali to odstupné, je to sice jenom malá náplast, ale díky aspoň za ní. V podstatě ti můu říct, jen to co jsi povídala ty mně - vechno zlé je pro něco dobré... Neboj, sice to chvilku potrvá ale kdo chce dělat, práci si najde a moná to bude jetě lepí ne bylo. Je to prostě problém a vy to zvládnete, neboj zase bude dobře.
Není tady
Je Cilko, je to bordel, vude kam se podívá. Tohle je nějaké jednání? Sprostota to je. Nejdřív se kvůli němu oběsí spolupracovník Z. protoe ho vyhodil a chudák nevěděl,co dál a za půl roku vyhodí i ho. A jetě má tu drzost, e mu při předloení výpovědi řekl------doufám, e se nepůjde oběsit.......já bych se asi neudrela. Je to inenýr, ale chování má horí, ne kdejaký bezdomovec.
Není tady
JO inteligenti..... Pořád říkám, e emoční inteligence je víc..... Kretén je to, nic si na něm nevezmete. Koukejte vpřed, bude líp...
Není tady
Zatím se loučím, jedu do Ol. do oběda bych měla být zpátky.
Jo Cilko, dej blbci funkci.....doma je ulápnutý, poslouchá a v práci si to vybíjí na zaměstnancích. Tak si udělá dílnu sice ze známých a sousedů, vyháe lidi, co něco uměli, ale doufám, e na to dojede....nikomu nic zlého nepřeju, ale tenhle by si to zaslouil. Zatím se tu mějte...pa
Není tady
Ahoj holky
Počasí je příerný a projevuje se to i na mojí náladě.
Navíc mě tve mu,protoe kdy jsem třeba zamylená,koukám do blba a přemýlím o něčem tak mě upozorňuje,Co mi je? Co jsem váná atd atd .Já třeba je přemýlím,on mi podsouvá ,e mám blbou náladu ,co třeba není pravda a tím mi tu blbou náladu vlastně vyvolá.Ale běda,jak je zymylenej on.To je normální,to musím chápat-on má přece strarosti.
Potřebovala bych se nějak odreagovat.
Není tady
ahoj Korny,
fakt asi potřebuje odreagovat - bejt to na mě tak tě polu někam do tepla a mezi úplně jiný lidi aspoň na tejden a pak ti naordinuju 1-2x tejdně nějakou aktivitu bez manela, děti, rodiny...
Není tady
Jájo
Jsi moc hodná.Je to pravda,cítím to taky tak. V pátek mu jede na 2 dny do Brna,tak se těím,e si od sebe troku odpočinem,sice se vlastně neuijeme celej tejden neuijem v práci je fofr do večera a víkendy na stavbě.Ale chci se na něj zase těit.Moc si neodpočinu,protoe se budu starat o zedník.Take ádnej oraz o samotě nebude.Kdybych si mohla aspoň přispat.
Není tady
Korny, já jsem nemyslela o samotě, ale mezi jiný lidi a bez starostí o domácnost a rodinu
jene to ty u ví - ti to píu furt
Není tady
Já vím,mele sse to kolem mě furt dokola.Ale kam jít? Jak bejt u ta potvora??Já jsem furt ta hodná a doplácím na to. Jakmile nejsem jetě hodnějí,to znamená nesměju se od rána do večera tak je zle.A u to mám na talíři.
Není tady
Korny, nemusí se nijak měnit - jen začni myslet víc na sebe. Kam jít to nevim, to se musí rozhlídnout okolo sebe ty a prostě se sama sebrat a jít, to nikdo za tebe neudělá
Není tady
Jáji,má pravdu.Moná pomůe i tenhle víkend.e se 2 dny neuvidíme.U mi to vechno leze na mozek.Je toho moc.U se chci stěhovat,nemůu se dočkat.
Není tady
Tak jsem se astně vrátila....
Není tady
to u jsi měla rovnou zajít na oběd
Není tady
ani jsem nic moc nejedla od včerejka, nemám vůbec hlad, ani chu, jsem pěkně rozhozená
Není tady
to věřim - tak si dej k obědu čokoládu
je to blbý takhle přijít o práci, ale ono bude líp
Není tady
no,to doufám, jde o to jednání, o nic jiného, takoví si myslí, e jim patří svět....a budou se roztahovat pořád víc......
Není tady