3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
zatim neni a dneska ani nebude - si ho nechám na pondělí, dneska udělám vechno okolo, abych na něj měla klid
Není tady
Ahojky holky.Nemám moc času,spí a odpoledne si tady počtu. Jájo,to tě obdivuju,e jde ke kartářce,já bych si netroufla. Zítra máme sraz se kolou po 15 ti letech. Moc se těím.přijdu mezi jiný lidi a pokecíme.
Není tady
to přes víkend zapomene, nebo ne?
Ahoj Korny.
Není tady
jsem to u zapoměla
Není tady
Ahojky holky,kde jste?
Není tady
holky, mám potvrzené těhu. Vypadá to na 7. týden, ale myslím si, e to je míň, jetě netlouklo srdíčko.
Není tady
Pavčo, úasný. Jsem moc ráda, e to vylo.
Není tady
Dobré ránko, tak uk uk Pavčo a gratuluji....
Korny,co sraz, ve v pohodě? Byla jsem ráno u doktora,tak jsem teprve přila, mám tu toho docela dost.....
Jak je Jájo, co víkend a drahouek
Není tady
Pavčo,moc gratuluju.
Ivetko,sraz super ,sedla jsem si po letech do své lavice. S holkama jsme pokecaly.
Taky mám práci.Tento týden bude hektickej. Dnes přijede pán od Hanáka,prohlídnout si kuchyň. Ve středu pak přijede ten co to dělal.Zatím neví,e jsme si stěovali. Zítra budou dělat koupelnu-galeku a umyvadla. V pátek jede mu do Brna na Autotec. Týden nabytej prací .Jo a zítra jdem jetě na ty rovnátka.
Není tady
Ivet, jsem tak trochu celkově zmatená a popletená a zjistila jsem, e jsem pitomá a tak - to vechno ta kineziologie.
ale na druhou stranu - to se musim pochlubit:
prvně jsem se mohla na sebe dívat při tancování a nerozhodila jsem se
přiznala jsem si, e dělám chyby a e jsem jich udělala poehnaně a nezhroutila jsem se z toho
a můu se normálně bavit s Petrem a můu s nim i ertovat bez toho, e bych měla v očích výčitku
a vim, e jsem zvrzala co se dalo a e i kdy jsem nechtěla tak jsem mu bezděčně podsouvala to, e se má cítit vinej a e by si měl sypat popel na hlavu a tak podobně
a nevymlouvejte mi to nikdo - protoe na tom je úplně nejlepí, e to vim a e s tim vim a hlavně se sebou zkusim něco udělat, protoe je to cesta dál
Není tady
Jájo, tak to gratuluju, udělala jsi dlouhý krok do předu a porozuměla sama sobě. Tak budu dret palečky, a to jde dál u jen dobře. Co pejsi na výstavě oříků, nějaké umístění?
Není tady
Ivet, dík, zkusim se s tim nějak poprat, docela mě to zasáhlo - jsem si myslela, e vim co dělám a teď vim, e nic nevim.
na výstavě jsme nakonec nebyli - tady hrozně foukal vítr a chvílema přeprchalo tak jsme radi zůstali doma.
Není tady
Bylo hnusně o víkendu,fuj,fuj,pěkně jsem venku s maxem zmokla. No,ale v pátek jsem na něj byla zlá, skočil na Pavlíka, váí 60kg a ten narazil hlavou na hranu vrat. Má tam pěknou bouli. Tak dostal, upnul pod lavku a s nikým se nebavil. Jenome večer jen Pavlík k otci, nosí si na zádech batoh....to jsi neviděla, co Max dělal, jak brečel, jetě půl hodiny po tom. To jsem teda jetě neslyela,takhle psa vyvádět. Jestli si byl vědom,e udělal něco, co neměl.....
Není tady
to nevim, jestli věděl?
mě v sobotu volala moje úasná maminka a vyčetla mi, e jí nevolám a pak mi řekla, e nemá kredit a bylo po rozhovoru
nechápu proč mi teda volá?
kdyby chtěla tak můe přiject a to se neobtěuje, co je v důchodu od začátku roku tak byla u nás snad jednou nebo dvakrát.
neřeim jí - to bych se z toho taky mohla zbláznit
Není tady
to je něco jako moje máti, asi by si rozuměly....v neděli jsme dělala na oběd kuřecí stehna v alobalu, mňam, mňam, jetě mám na dneek na večeři.....
Není tady
se má - já jsem takticky udělala v sobotu kuře, e v neděli ho s Barčou dojíme a nedolo mi,e Petr přijede před obědem - tak na mě zbyli jen brambory jetěe mi to nevadí (před Petrem jsem dělala,e maso mám - jsem začala jíst první)
Není tady
se obětuje.....by Tě měl vzít někam na večeři....takhle Ti sníst kuřátko....tak já Ti polu, jo? Co ta kosmetika, pouívá?
Není tady
Ivet, kosmetika je perfektní - mi zmizeli i mý ílený rozkrábaný uhříky
on si myslí, e jsem taky měla kuřátko a u jsem ho spapala ne přiel - mě to moc nevadí, kdy nemám maso já jsem bramborová
Není tady
já zase salátová....tak a Ti dojde,dej vědět, zase polem....to je dobře, e to pomohlo, mě hlavně na ruce...a pusinu mám prý jako mimino, to u mi řeklo hodně kamarádek....
Není tady
pouívám teď kosmetiku od Ivety Botanico - je to ze solí z mrtvého moře a vůbec tam nepíou, e je to na uhříky, ale zmizeli
mám ti vyřídit od Hanči, e gratuluje a má radost
Není tady
Ahojky, Pavli mají to tady v Mohelnici, kdy bude chtít, tak Ti prozradím kde.... já to taky nevěděla, je to na normální ple, s tím jsem nikdy problémy neměla..... jinak vstávat lenoky..... jen Pavča můe lenoit, má to povolené....
Není tady
Ivetko, to mi prozraď, protoe na uhry trpím od puberty. Po Vichy se mi to troku spravilo, ale teď mi připadá, e se to vrací. Jinak dnes mi bylo poprvé ráno dost zle, ale natěstí jsem nezvracela.
Není tady
Ahojky holky.Včera jsme měli jednání se zástupcem Hanáka.Byl to dobrej chlapík.Načel jetě hodně dalích chyb,které my jako laici ani nevidíme.Omlouval se.Říkal,e s tím pánem,co kuchyň dělaj mají problémy,e je na něj víc stíností.Bude s ním jednat a bude to směřovat k tomu,aby nám to dodělali a opravili jiný zástupci.Aby jsme se s tímhle chlapem u ani nemuseli vidět.Máme z toho dobrej pocit.Chvilku to jetě potrvá,protoe budou muset hodně předělávat,ale snad to dopadne dobře.
Uhříky mám taky.
Pavčo,teď můe hezky papat a manel nemůe ani pípnout,kdy trochu přibere. No přibere 100% Ale u si nemusí dělat hlavu.
Není tady
Pavčo a kdy bude na prodejně? Mají to v malé prodejně, jak jde na potu, tak na pravé straně, je tam realitka, pak asi 2 obchody a pak ten ná. Tuím, e se jmenuje Tuareg? ale nejsem si jistá. Prodávají tam hodně čaje, kávy, aroma věci.... kdy tak mi hoď do e-mailu adresu a já bych Ti to poslala potou. Korny, to je dobře, e to tak dopadlo
Není tady