|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
neboj - co by si bez tebe počali
jen se příště odhlaš
ty kalhoty by mohli bejt příští týden, teď ještě nejsou na skladě, jsem jen zakládala karty.
Není tady
Ivet,snad ne? Snad se sem nikdo nedostal.
Holky já teď vůbec nevím co dělat k večeři. Vždycky se spakujeme a jedeme na domeček a tam si něco ogrilnem,navečír je hezky,tak tam sedíme na terase.Nemám žádnej nápad,aby jsme furt jen negrilovali.Máte nápad na dobrou rachlou večeři?
Není tady
už se těším, to budu kočka...... fakt jsem koukala jako "jojo", jak jsem chytla vaše kalhoty a hned jsem si vzpoměla na Tebe Jájo....

Není tady
Korny, sice nikdo nepsal, ale na hlavní stránce dole je, kdo je přítomen a Ivetka tam byla včera napsaná.
Není tady
Aha,toho jsem si nevšimla.
Není tady
no, tak to vím, že se tu někdo hrabal, asi si dám heslo i pro přístup do počítače, protože tohle už přesahuje všechno. Je tu uce, až se s tím něco stane, bude to na mě....ach jo....historie je smazaná, tu jsem taky nemazala, jak jsem tu byla naposledy, protože jsem něco dohledávala na netu a teď nevím, co je to za stránky...abych taky nepřispívala někde jinde a nevěděla o tom....

Není tady
Tak to je Ivetko blbý.To by mi taky vadilo,kdyby se mi tady někdo hrabal.
Není tady
teď koukám Jájo,že jsme za sebou...

Není tady
jsme se do teďka radili, nic z toho nevim a budu z toho muset udělat zápis 
Není tady
něco tam napiš.....a máš to....

Není tady
to to tady neznáš - tady se z dvouhodinový porady dělá pětistránkovej zápis, kterej se dává ke schválení 
bude aspoň sranda, budu ho dělat prvně
Není tady
......co se bojíš......všechno je jednou po prve........

Není tady
se nebójim - hlavně, když tu neni ten vlk a sova 
Není tady
....to asi neznám.....nebo že by to bylo na Moravě jinak? Vlka znám, ale sovu?

Není tady
ahoj,
ty jsi nekoukala v dětství na Jen počkej zajíci?
jsem si nedala do kafe mlíčko, musim to napravit
Není tady
Ahojky, koukala, ale sova tam nebyla....asi to tu máme jinak....
no, to upaluj napravit....je tu hnusně... a Pavlík má v pondělí 10 let...

Není tady
tak to bude velká oslava, co
si to pust znova - jak zajíc poskakuje tak si zpívá Já se nebojim, já se nebojim, hlavně když tu neni ten vlk a sova. (jinak sovu jsem tam nikdy neviděla) 
Není tady
no, právě, že jsem tu sovu tam taky nikdy neviděla...
oslava moc nebude, večer jede k otci, vrací se v neděli večer a v pondělí jede na týden na školu v přírodě....koupili jsme mu kolo, ale to už dostal, jezdí na něm. Ještě jsme mu nechali dělat Maxe na triko a hrnek, dostane to až v neděli.

Není tady
tak to bude mít určitě radost a triko rovnou přibalíte na školu v přírodě.
Není tady
no to jaksi nevím, ono je totiž bílé a mohlo by přijít k úrazu. Jsem si tu krásně uklidila, kytičky zalila, jsem holka šikovná...

Není tady
jsem Ti poslala na e-mail jak pilně pracuju....

Není tady
se jdu kouknout
Není tady
jsem Tě určitě nakazila.....pracovní pílí......

Není tady
blázníš, já a pracovní píle? to k sobě vůbec nepasuje.
jsem byla včera u kartářky a skončili jsme u kineziologie a jsem z toho nadšená a je mi fajn 
Není tady
no vidíš, aspoň někdo Tě povznesl.....co zápis z jednání, dopadl?

Není tady