29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak je to zase zpomalený. Asi ten počítač vyhodím z okna a bude pokoj. Jak zvládáte holky tu zimu? Tady bývá v noci kolem -15.
Není tady
Hani, tady i -20. To je potom balada, rozmrazovat auto....
Není tady
Drahouškovi nefungovalo topení v autě a to bylo docela dobrý - zamrzalo sklo zevnitř a to i za jízdy. Ráno radši chodim pěšky, ale odpoledne ho poctivě rozmrazoval, aby mohl pro mě přijet.
Není tady
Holky, příští týden jsem zvaná jedním kamarádem, kterého znám jen z ICQ do Prahy na konzík, ale tomu klukovi je okolo dvaceti, takže doufám, že ze mě nedostane infarkt. Ale zase si řikám, proč se nejít bavit, když mám tu možnost... co vy na to? Nejsem cvok? :mrgreen:
Není tady
Majjo, cvok jsi, ale to je dobře. Proč bys nešla.
Není tady
Jájo, dík za "požehnání"... to zase bude akce :mrgreen: :mrgreen: :twisted:
Není tady
Klidně běž a užij si to....pak poreferuješ, jo ? :oops:
Není tady
Majjo, hlavně žádný pití na kuráž!!! :mrgreen:
Není tady
Ani před, ani po, jasné..... :oops:
Není tady
Jéé, ale my jdem před tím do hospody :oops:
Není tady
Na e-mailu máte odměnu za dnešní práci....ode mě.... :oops:
Není tady
tak to vidim špatně... Hezky si dej minerálku, nebo to špatně dopadne! A víš, že nejsem s tebou, abych tě ohlídala.
Není tady
tak mám nový obrázek, takovej tu nikdo nemá, heč
Není tady
Já hledám v těch animovaných....
Není tady
tak proto teď nemáš žádnej obrázek.
Není tady
Ivetko, takhle nás rozptylovat! :mrgreen:
Není tady
No, ale jak dostat obrázek do textu jsem ještě nepochopila.... :evil:
Není tady
tak to jsem ani nezkoušela. Jsem vedle z toho jak jsem šikovná, že jsem dostala obrázek jako ikonku.
Včera jsme doma začali konečně mluvit o penězích a takovýhle praktický věci. P. to chtěl odložit na neurčito, tak jsem mu to musela zamítnout.
Není tady
Ivetko, jak jsi udělala toho myšáka?
Není tady
Mě to zase včera vypadlo, ach jo, Majjo, na seznamu jsem do vyhledávače zadala animované obrázky a projížděla všechny stránky, asi 2 hod. ten obrázek totiž musí mít určité rozměry a nesmí mít větší velikost, než 6 Kb. Už mi z toho dost hrabalo. Ale mají tam pěkné gify, určitě si vybereš.
Hezký den všem, jdu dělat výplaty. :evil:
Není tady
Mě to zase včera vypadlo, ach jo, Majjo, na seznamu jsem do vyhledávače zadala animované obrázky a projížděla všechny stránky, asi 2 hod. ten obrázek totiž musí mít určité rozměry a nesmí mít větší velikost, než 6 Kb. Už mi z toho dost hrabalo. Ale mají tam pěkné gify, určitě si vybereš.
Hezký den všem, jdu dělat výplaty. :
Není tady
Hezký den všem, jdu dělat výplaty. :
Není tady
Hezký den všem, jdu dělat výplaty. :[img][/img]
Není tady
Hezký den všem, jdu dělat výplaty. :[img][/img]
Není tady
Dobré ráno,
Ivetko, stačí poslat jednou, my jsme holky chytrý a pochopíme to.
Není tady