29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak co uděláme s tou skupinou, Jájo?
Mě to nepíše barevně, jak to?
Za chvíli jdu na rodičovské sdružení.....
Není tady
Tak jak se vám líbím?
Není tady
No kočka, celá Ty.... :shock:
Není tady
když píšeš, tak se ti barva písma nezmění, ale když to odešleš tak potom je změněná.
Na tu skupinu bych počkala do zítřka, možná nestíhaji a když nic nebude tak jim zase napíšu a dám tam sto vykřičníků
Na rodičák jdu ve čtvrtek a vůbec se netěšim
Není tady
No, ale mě se nezmění, ani když ji mám už na obrazovce, jenom Tvoje byla jednou červená....a tady se vlastně nemůže nadávat, nebo nás smažou... :oops:
Jak to, moc špatné? U nás normál....akorát mají divnou učitelku na přírodovědu, má tam jednu 3 a čtyři jedničky a řekla mu, že mu dá trojku, tak se na ni chystám, to je učitelka druhého stupně.... :twisted:
Není tady
no u nás to podle známek je na dvě trojky (loni měla čtyři dvojky)
tak zkoušim barvu - označila jsem text a vybrala jsem v okýnku kaštanovou barvu - teď to mám pořád černý, ale mělo by se to zabarvit
Není tady
Já to barevně vidím, ale mě se to nepodaří.....
No, tak jsem to označila a jsem zvědavá.... :evil:
Není tady
Hurá, my jsme holky mazané.....tak jsem tu našla zaregistrovanou Hanču, ale nevím, jestli je to ta naše....
No, my měli loni samé jedničky, teď by měl mít 4 dvojky, pokud ta přírodopisářka úplně nezblbne....tak já frčím....
Není tady
tak jsem někde vyčetla, že jsou tu dvě možnosti nastavení a to druhý je přehlednější (je to v profilu a dát možnost "subsilver") Je podobnější tomu minulýmu
Není tady
Vidím, že všechny postupujeme bystře stejně metodou pokus omyl a za chvíli to máme v malíčku, začíná mi to tady bavit
Kočičky, nevíte náhodou, jak si zobrazím další smajlíky? napřed mi to fungovalo a otevřelo se mi ještě jedno okénko a teď nic :cry:
Není tady
ahojky holky, tak jsme se sem po velkém boji dostala. Jent o trochu nechápu. Musím to pořádně prostudovat až tu šéf nebude.
Není tady
No krása, to nám to jde :mrgreen:
Není tady
Ahojky, tak se mi to povedlo, sice tu ještě bloudím, ale to se časem napraví...
Není tady
Ahojky, tak vstávat ospalci......
Tak jsem byla na tom rodičáku, máme 3 lepší dvojky, jednou 1-2, to si ještě může spravit na 1, budou psát písemku. No, dvojky samozřejmě čeština, matematika, vlastivěda. Ale i tak, na kluka, snad se to nezhorší....začíná to odbívat.... :mrgreen:
Není tady
Dobré ráno, tak teda nevim,jak to bude s těma skupinama - teď tam nemám ani ty "kámošky na psaní" a ani se nikdo neozval :?:
Není tady
Tak to jsem z toho jelen.....tak znova, ať se ozvou..... :x
Není tady
kámošky na psaní - o tom píšou, že jim napsali, že jsou s tim nějaký technický problémy. A zrovna tohle je jediná věc, která se mi tady líbila
Není tady
Oni to dají určitě dohromady, má to fungovat až od konce ledna, tohle je jen nějaká zkušební verze....
Není tady
tak musim vymyslet vhodnej přístup k sousedovi, mám takovej pocit, že se mě pokouší sbalit - trochu mě testoval už v době, kdy jsem se přistěhovala a to viděl, že je bez šance, ale proč to zkouší zrovna teď , když je P. zpátky to nechápu
Není tady
Dobré....tak mu na Tobě třeba záleží....že to ale nezkoušel, když byl P. odstěhovaný.... :oops:
Není tady
ono to nebude, že mu na mě záleží, ale spíš to zkouší teď, že bych mu nedělala problémy - samozdřejmě je ženatej
Není tady
No, tak to ne, já myslela, že svobodnej.....určitě má hodnou ženu
Není tady
Ahojky holky, jak je dneska?
Nějak se mi povedlo rozběhnou internet, tak ať to nezakřiknu.
Není tady
Ahoj holky, tak jak se máme při dnešku? Doufám, že tu půjdou zavést ty uzavřené skupiny, jinak mi tohle fŕum připadá takové moc nepřehledné, na stránku se vejde jen pár příspěvků a ztrácím "nit"
Není tady
je to nepřehledný, to je pravda - jediná výhoda by byla, kdyby šla udělat ta skupina.
Majjo, autíčko dopadlo dobře - je opravený.
Není tady