29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem tady, je tu někdo?
Není tady
vidíš, že jsi se sem dostala. Koukala jsi na ty uživatelské skupiny?
Není tady
Nekoukala, nestíhám, musím při tom pracovat, takže podrobněji to nemůžu teď studovat. :x
Není tady
Počkáme jestli mi odpovědí, co a jak. Nenašla jsem způsob, jak tu skupinu založit, ale kdyby to šlo, tak by to bylo perfektní. Uzavřená skupina, jakou jsme se pokoušeli udělat na ICQ a v češtině a funkční - to by bylo úžasný
Není tady
No, to by byla paráda,jenom se to naučit ovládat....
Není tady
Když jsme se začali pokoušet o ICQ tak tohle musíme zvládnout taky
Není tady
No, to doufám :x
Není tady
tak jsem se ptala těch holek, co maji tu soukromou skupinu a založil jim to administrátor a víc toho taky moc nevěději, ale líbí se jim to skrytí a nikdo cizí se tam nedostane, když nechtěji. Tak administrátora už jsem zkoušela tak asi musíme počkat a uvidíme.
Není tady
To by bylo super....nikdo by se do toho nedostal, jen my.....
Jájo, jak píšeš odpovědi, já musím znova složitě vypisovat i předmět....snad to půjde potom líp.
Není tady
taky se mi ten způsob nelíbí, ale na předmět kašlu - nevypisuju
Není tady
No, aby se to neodeslalo někam jinam....
Už mám i obrázek, heč.....to jsem ale kočka....
Není tady
Ivet, jsi krásná. Odesílá se to dobře, tak snad se to jinam neodešle, oni to určitě ještě upravěji líp
Není tady
Snad ještě mouchy vychytají, já se z té práce nemůžu vyhrabat..... :twisted:
Není tady
už mám taky obrázek, heč
Není tady
Jé, my jsme teda kočky...
Není tady
Hele, tak jsem asi pochopila, že na stránku je určitý počet příspěvků a pak se stránkuje..... :oops:
Ale koukám, že sem budeme muset nasměrovat holky, aby nás našly....asi pilně pracují, nejsou ani ve starých
Není tady
Taky jsem koukala, že holky nikde nejsou. Hanče zlobil internet, jestli jí vůbec jde, Pavča a Korny moc nepíšou a Majja bude určitě kecat s nějakym princem na ICQ
Není tady
No a já bych měla makat a zatím jsem tady....
Není tady
Majja se sem nemůže dostat, to je divný, mě to šlo dobře.
Není tady
Tak ať zkusí tu registraci znova, já jsem zadala akorát jméno a heslo...pak jsem musela čekat na e-mail od zřizovatele, že byla registrace úspěšná, v té zprávě jsem klikla na odkaz a byla jsem tu a už to funguje....
Musíme se tu sejít všechny, až Ti založí tu skupinu. Ještě se neozvali? :idea:
Není tady
zatim se neozvali, ale Cilka (která "vede" tu první skupinu) mi psala, že to rovnou založili a nic k tomu jí nenapsali. Tak uvidíme.
Majje napíšu ať to zkusí znova, mě to takhle taky šlo
Není tady
Já vím, to jsou ty kamarádky, občas jsem v nich taky početla.... :oops:
Není tady
:twisted:
Není tady
HURÁ
a pak že to nepůjde
Není tady
Hurá, už Tě tu máme.....
Není tady