|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
My jdeme na vážení až v 18 měs. doma ma Marky 9 kg. (pravda, váha je to taková obyč.) Vendulko - psala jsem ti sz nebo nepsala, napiš mi prosím tě na meil dusicka4@seznam.cz a já ti pošlu ceník srazíku.
Není tady
No vidíš Vendul, tak kdo je tady nejmenší, kolik měří Johanka?
Není tady

Joha mela v roce 7,7 a 70 cisel. Ted nevim, ale í9 kilo jeste asi nema. Proto jezdi porad ve vajicku
a uz ji pekne prudi koukat do sedajdy 
Není tady
Sáro - Marky taky jezdí ještě ve vajíčku, a je jí v pohodě, ale je pravda, že jezdíme jednou za uherák. Možná že jsou holky stejný na výšku, jen Marky trošku víc špekatější.
Není tady
Tak Honzik se stejne jako vcera vzbudil po hodine spanku s desnym brekem, nejak nevim, co s nim jinyho nez vyndat, nic totiz nezabira, vzdy si spolu lehneme do nasi postele a on se me chytne, uplne mi to prijde, jako by mel strach, abych mu asi taky nekam nezmizela jako
... od vcerejsiho rana nejni doma a mam pocit, ze to
vnima
.... jesteze tu spi i dneska mamka...jen doufam, ze zitra uz bude lip, to tu budem sami 
tak jsem si pokecala a jdu za mamcou, pece nam tu na snidani bublaninku
........ no ale jeste nakouknu
Dusi, prosim Te, jeste dotaz: do kdy ma byt ta zaloha zaplacena?? a jake je cislo uctu, kdyztak mi to posli na mail nebo sz...dekuji 
Není tady
Tinuško - já to napíšu sem, už se mi nechce otevírat meilík. Pa nenapsala číslo účtu, jen každé přiradila vlastní variabilní symbol. Odepsala jsem jí, a ptala se na to kdy nejpozději se to má poslat, tak od ní čekám odpověd. Až budu mít nové info, přepošlu na meilíky.
Není tady
hlásím, kdo jede na srazík,má ode mě nové info na mailíku 
všem přeju krásnou dobrou noc

Není tady
Nikde nikdo, nikdo tu nebyl? Taky aby jo, když je venku tak nádherně.
Marky ted odpadla, budu si muset asi vážně zvyknout, že jí stačí po o spát 1,5 a v noci 11-12 hodin. Chtěla jsem dneska žehlit ,uvidíme, jestli se do toho ukecám,
byli jsme u našich na zahradě, malá se cachtala v bazénku, pohodička. Já jsem bílá jak syreček a abych řekla pravdu, zjištuju,že mě to vůbec nevadí. Radši budu sedět na dece ve stínu stromu pozorovat malou než se pařit na slunci, jako dřív a honit bronz.
Dělá mi starosti starší synátor. Měli s mladším dovoleno spát na boudě na zahradě, ovšem bylo 23 .15 a kluk nikde. Tak ho šel chlap honit po Jílovým, protože říkám, co když je ožralej a někde odpadl na silnici. No nakonec spal na boudě i s mladším bráchou a jeho kamarádem, ale hned mi bylo jasný, že asi přišel v podnapilým stavu, když ani nepřišel se domu ohlásit. Naběhla jsem tam o půlnoci, zařvala dejchni na mě, a on proč - tak mi prostě ruka ujela a pěkně tedy sedla na tvář. A musel jít spát domu. V srpnu mu bude 15 , a tak si myslí,že je borec. Takže má zákazy spaní na boudě, protože se mu nedá věřit. 
Holky, užívejte si malých prdolků, protože za pár let vám přijde, že už to nejsou radosti, ale furt jen starosti.
Když nemám problémy s mladším klukem a školou, tak mám se starším, nebo s chlapem. Pořád něco.
Není tady

ahojky Dušičko!
Taky se prďoši koupali v bazénku, byli naprosto nadšení!
Včera jsme byli v zoo na Svatém Kopečku, měli tam krásné akvária. Hodně procházka lesem, no super. K večeru oslava tchýniných narozenin 
Dneska jsme byli popřát mamce k svátku. No do paneláku už bych asi nechtěla, bylo tam hroooozně vedro 
Jo, jo, Duši, užívám si prcků.......... Ono se teď Tedík naučil novou věc, když ho seřvem, že zase něco vymastil, tak k nám příjde, řekne "ty nejsi můj kamarád" a ukáže nám palec dolů 
Není tady
Duši včera jsem si na Tebe vzpomněla... jak to dopadlo tenkrát s tou vodárnou?? 
Není tady
Krásné ráno,
Tino - napiš mi prosím na dusicka4@sezna.cz a já ti přepošlu ceník a nové info.
Megg - byli jsme s klukem na sociálce a prý to nebudou rozmazávat po soudech atd, ale co se týče financí, co máme zaplatit, to ještě nevím. takže asi tak.
Přeju všem krásné ráno.
Marky se probudila v osm večer a já jsem to u ní zalomila.Ráno říkám, je nějak uklízíno i umytý nádobí - starší syn šplhá 
Není tady
tino - poslala jsem ti to, já jsem tě viděla tady na bbn a ted jsemotevřela meil. Musím jít, Marky mi tady rve klávesnici a myš
Není tady

Čauvec, tak u nás noc, děs běs 

Usnula až o půl desáté ( a to spala po obědě jen hodinu ) a pak se v noci s řevem budila po deseti minutách. Jsem absolutně grogy 
Že by ty špičáky ?? Nebo to vedro ?? Fakt nevím..... chce pořád pít a pít, teď v tom vedru i v noci. Říkala jsem si, že jí nic nedám, ale když ona je chudě vždyky tak zpocená a pije klidně i vodu, takže má asi fakt žízeň.
Není tady
a ještě se chci zeptat - bude chtít teda někdo z Brna vzít? eventuelně kdekoli po cestě - dejte si do vyhledávače na seznamu trasy a kdyžtak se ozvěte - jednu maminu a jedno dítě do auta složím...
Není tady
Pinkáčku ahoj, tak to Ti závidím, naše Terez vypije max. 200ml denně a to to do ní ještě musím rvát 
Možná to má malá z toho vedra, když spinká v podkroví, nemáte tam hic??
No u nás dneska probíhá 6. den po očkování, tak jsem zvědavá, co nás čeká, očička už jsou lepší, pravidelně kapu, ale jsou to boje, nenechá se ani náhodou 
Není tady

Megg, máme tady jako v peci...to víš, pod černou střechou
I když máme zapnutej ventilátor a spíme nahatí
, tk je vedro jak kráva.
Taky jdudneska s malou k Dr. Chci napsat dithiaden sebou do HR a taky si objednat ten Priorix. Jak se vrátím, bude jí 16 měsíců, tak jí nechám nabodnout
Ještě ani nemáme tu poslední hexu.
Není tady