|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Megg, Dušička má pravdu..každý dítě je jiný...já bych o tom mohla napsat román 
Musíš si vždycky říct, že všichni lidi, který potkáváš, taky jednou měli třeba do tří let plínky, taky třeba nechtěli pít z flašky ani hrnečku
, v noci nespali..... a VYROSTLI TAKY a JSOU V POHODĚ 
Prostě tomu nechej volnej průběh a nenech se deptat kecama, že ta a ten už umí to a to.....když tohle pustíš z hlavy a budeš si s malou žít svůj vlastní život bez věčnýho srovnávání, tak ti bude dobře a nebudeš se zbytečně trápit 
A to pítí...... určitě bylo dobře, že malá teď pila, jinak by na 100% skončila na kapačkách. 5 dnů horeček, už by asi nezvládla a byla by určitě dehydrovaná 
Pila i 2,5 litru denně, z toho cca 1 litr v noci...ale teď má hysteráky a chce pořád pít a pít, i když nemá teplotu. Tato noc byla děsná. Furt se vztekala a ječela na plný grády. Ona tak hnusně ječí, že to rve uši, úplně katastrofálně, to jsem ještě u žádnýho dítěte ( ani v okolí ) neslyšela
Dokonce i
šel spát vedle do pokoje. Ona ne, aby se napila, prostě to musí zasyčet a až pak tu flašku zahodí. Takže já jak debil přelívám z větší do menší, aby toho nepila zase až tak moc a nebyla prochcaná. Asi desetkrát jsem ji tu flašku doplňovala. Ke konci jsem se naštvala a šla ji tam napusit čistou vodu a šlahla jsem ji to do postýlky. A ta malá obludka to vypila a řvala Náááá a néééni...jakože ji to mám zase dolít 
Upravil(a) Pinky (14. 7. 2008 13:42)
Není tady
Dášenka13 napsal(a):
My 12 další 4 na cestě, nějak to vzala hopem
, ale ty afťoury jí dávaj zabrat, bolí to mě samotnou, natož jí, chudák malá, má to fakt všude...
tak to namaž fialkou a za pár dní bude klídek 
Není tady
Ahoj mamčulky,
mládě už dvě hodiny spí. Řekla jsem ji, že by mohla spát tři hodiny, tak snad to dodrží 
Včera spala hodinu dopol a spolu jsme spaly tři hodiny odpoledne. Omrzlá je jak rit. Tak doufám, že to nic nebude a je to jenom ke stoličkám
Včera jsem zjistila, že se konečně jedna prořezala. Snad si konečně dají říct i ty tři
Moc se ji nechce ani do jídla. Dneska jsem ji udělala její oblíbený oběd, tak snad pojí alespoň trošku.
Včera měla havárku. Seskakovala z gauče a hlavou dopadla na autíčko. Okamžitě podlitina jak hrom, která se tlačila ven. Asi se mi to podařilo zatlačit, má to jen fialovomodré
Doufám, že to do příští soboty zmizí...má to pořádně rozlezlé 
Chtěla jsem se vás na něco zeptat, tak snad si vzpomenu dříve, než to vypnu 
Není tady
Megg a zkoušela si třeba to pítko jak se v tom prodávají ty džusíky? Jupík a tak? z toho by určo taky pila.
No a tu fialovou vodu, dneska se nedoporučuje, páč prej je karcinogenní
, ale to by mi bylo i fuk, jen to není na léčbu....., prostě to se musí vyhojit samo, jen kdyžtak prej potírat nějakým gelem jako je na zoubky, to se umrtví a může se najíst.
Není tady
Pinky já se s tím trápím, ale jenom tak jako že je to nepochopitelný, hlavně že mi pije aspoň z té lžičky a že těch 800ml i s kaší a mlíkem do ní za den naleju a že je zdravá, spokojená a v pohodě. Tolik nevypiju většinou ani já 
Není tady
Megg, buď v pohodě, těch 800 ml je dost, hlavně jí netrap, páč pak trápíš i sebe, jasný?
Zuzi a na co se chceš zeptat?? 

Není tady
Dáši zkoušela jsem i Jupíka, zkoušela jsem fakt snad všechno a budu zkoušet dál, jsem trpělivá - až se jednou napije sama, budu slavit až do rána

Není tady
Neboj, bude to brzo
a co jí dáváš napít?
Není tady
Dášenka13 napsal(a):
Megg, buď v pohodě, těch 800 ml je dost, hlavně jí netrap, páč pak trápíš i sebe, jasný?
Zuzi a na co se chceš zeptat??
Nepruď..já si vzpomenu
Myslím, že to bylo něco ke svatbě 
Není tady
No ale CO?????? 

páč já za chvíli půjdu 
Není tady

Dáši,, já se ptala Dr. i na afty a říkala, že když je jich moc, tak že se na to dávají i antibiotika, ony se totiž někdy orzlerou až do krku a do jícnu a to je pak peklo. Nejde ani polykat.
Moje mamča má teď s aftama nemalé zkušenosti a nejlepší je prý Corsodyl, mají ho v lékárně a super to prý umrtví. Dávala si to před jídlem, aby se aspoň trochu mohla nadlábnout.
Megg, Adéla nepiej mlíko už čtvrt roku...ani deci do ní nedostanu
Tak tak slupne jeden jogurt nebo nějakýho pacholíka. 
Dobrej hrneček měla na srazíku Vlasta. Byl celej měkej. A naše holka, která z Aventáckýho nepije, jí ho šlohla a normálně z něj cmrndala 
Nebo jak píšou holky...zkus třeba tu Jupí vodu.....ta má ten sosák s membránou, že se saje a pak to teče. Nebo naše Agnes pije fruka z brčka.
Není tady

Zuzina napsal(a):
Dášenka13 napsal(a):
Zuzi a na co se chceš zeptat??Nepruď..já si vzpomenu
Zuzi, říká se ANO....jestli se ptáš na tohle 
Není tady
No malá Pinky zatím jí, ale fakt jí to asi bolí, já to v krku taky měla, hele no uvidíme, tři dny by to mělo být hrůza a pak se to lepšit, tak snad se jí ta pusina celá neoteče. Moc díky, a můžou ten cordosyl i děti?
Není tady
Pinky napsal(a):
Zuzina napsal(a):
Dášenka13 napsal(a):
Zuzi a na co se chceš zeptat??Nepruď..já si vzpomenu
Zuzi, říká se ANO....jestli se ptáš na tohle
Já se už doma ptala, co by se dělo, kdybych řekla NE. Jestli bychom pak šli normálně na oslavu 
Není tady
Pinky, to je ústní voda,jo? tak to máme smolíka, ta by spolka 
Není tady

Dáši, mrkni se http://www.corsodyl.cz/
je tam i gel
Upravil(a) Pinky (14. 7. 2008 13:53)
Není tady
Megg u nás boduje lahvička od kubíka play nemá membránu ale jen pítko a mladej z toho pije jak o život
Dáši nevím jestli si psala že jste měli teploty a jak dlouho ale švagrovci měli nemoc ruka pusa noha....tj 3 dny horečky pak na kolínkách a dlaních červené flíčky nebo vyrážka a v pusince afty!!
luluc s tím odpočinkem na dovolené nápodobně..sice paráda ale lítačka takže jsem se taky těšila dom
holky už některé dítko spinká v klasické posteli? já se bojím že náš frajer brzo přeleze postýlku tak to začínám řešit 
Není tady
Díky moc, už to čtu, to asi koupím...
Není tady
Pinky, naše malá taky děsně řve
Ona neumí brečet normálně potichu, jak ostatní děti v okolí. Já už s ní nemůžu jít do žádného obchodu. Jelikož bych byla vykázána 
Není tady

Jani, dobrá otázka...já bych už malou taky nejradši dala do její postele a už i pryč z ložnice. Budíme ji.
Když tam nejsme, spí jako andílek a jen jdeme okolo 23h spát a začne buzení.
Postýlku máme stále na druhé poloze. Když malá stojí, má ji po pás, ale nejsou lidi, co by ji dali ještě o patro níž 
Klidně by i vypadla, ale ona se bojí. takže se nevyklání a ani z ní neleze. 
Není tady
Jé Jaňule to jsi mi nepsala, tak uvidíme, my ty teploty nemáme tolik, spíš večer těch 38 a ráno nic, no uvidíme, ale je to virozka, tak snad se z toho vyležíme...
Není tady
U nás na pití vede jupí voda. Nevylívá to, není to tak sladké, jako jupík nebo kubík (ty ředím půl na půl), jen by to mohlo být levnější..za den vypije i dva 
Není tady
Tak u nás taky není člověk co by dal postýlku níž
, ale malá je fakt opatrná, jen čekám, kdy fakt vypadne, ale snad ne...
Není tady
Zuzi, ta jupík voda taky u nás vede a má super to pítko, tamty jsou na prd, páč malá se s tím občas zlila. Já tu vodu občas koupím, ty sladký taky ředim. Ale u nás vedou hipp šťávy, ty teda ředím mega, ten půllitr má tak na 4x 
Není tady

Holky a recept, jak to udělat, aby to dítě ve velké posteli zůstalo a neutíkalo pryč, nemáte ?? 
Já jsem totiž zvyklá malou vrazit do postýlky a jít pryč. Pak ji jen přijdu zakrýt a zavřu dveře na kliku.
Užila jsem si tak s malým. Musela jsem ho tam zavřít a on ječel a pak sii někdy šel lehnout a někdy so šel hrát a usnul na koberci 
Není tady