|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Zdarec Saro my pro zmenu s ockovanim cekame az nam dr. zavola, ze ma druhy dite na tu vakcinu
rikala ze do roka a pul je cas
Pinky ty fotky s dzinama jsou ze vcerejsiho odpolka a ta FIALOVA satovka a modry teplaky s tricem jsou z dneska, madam byla slusne oblecena na slavnosti a rano se vyrachla na namesti v psim hovne
a pak na dortikach vyrazila babce kafe a zlila si triko na rukavu, takze ji babca dala doma erarni teplacky a trico a dochodila to v nem a odpo kdzy jsme jeste vencily Aju tak uz to bylo suchy, tak mela zase satovku a tricko ... to jsme zdedily po Dasenkovic Verunce, ta z toho vyrostla vloni na podzim a nam to letos v lete konecne je 
Není tady

Tak to jsem ráda, že nemám takovýho chrochtače jenom já !!! 

Ale fakt jí děsně seklo
A připadne mi, že dost povyrostla, že už není takový díblíček jak byla.
Není tady
Já hlásím, že doma mám taky prase 
, každej den jí taky 2-3x převlíkám. Chce jíst sama, což dost dobře neumí a nejde jí to
, ale snaží se, je to všude, i pod bryndákem
...
Není tady

Megg, já ze sladkovodních ryb jím jen pstruhy
Jinak žádný.Chlapi praktikují při lovu ryb heslo CHYŤ a PUSŤ 

Pstruhy mi nosili ( v zimně chodili na dírky v ledu ), ale kdo by se s tím kuchal...pak je z toho doma akorát bordel. To si ho radši dám někdy v restauraci
A když chce někdo kapra, a chytnou nějakýho macíka jako třeba teď posledně 6ti kilovýho, tak ho dají tchánům nebo kámošům 
Upravil(a) Pinky (21. 6. 2008 21:39)
Není tady
Zdarec zensky,
tak vitam zpet Kacu!!! To teda bylo dobrodruzo!!!
Preji vsem marudkum brzke uzdraveni 
Megg, prima, ze si to
uvedomil!!!! a polepsil se.....muj
je teda neco jako u Terky, taky mi rika, at si odpocinu, tim, ze je dost zapojenej od zacatku, si asi dost uvedomuje, ze "dovolena" je to jen podle nazvu 
Svedus, mejte se s Terousem primovne - fotky jsou baaajo!
Dasi, moc gratuluju k oficialnimu vyhlaseni Verunciny chuze 
Dusi, jsi jednicka, sqele jsi to zaridila s tim Peklem

Teri, vy jedete s Vojtikem taky??? To je bezva 
Pinkacku, chrochtaka mame taky a luxusniho!
Wendul, tak co ses pekneho dnes naucila?? Jinak se tesim na party jakehokoli druhu - doufam, ze nas pozves, az budes mit tu vilu Vilekulu
My jsme dneska taky byli na jarmarku, Honzik tam radil jak cerna ruka, pak na necelou hodku odpadl a domu jel zase v plne sile.....jinak Megg, dneska jsme to taky meli vecer s hysterakem, jsem z nej byla uz na palici...jo a jeste ma takovou lahudku, ze prestoze ho davam i na nocnik a treba trikrat, tak se posere az v postylce...prijde mi, ze to dela schvalne, ze chce jeste, abych prisla a vzala ho z postylky, jinak totiz nema sanci
- tak jsem se vypindala a jdu pozehlit... 
Upravil(a) Tinuška (21. 6. 2008 21:42)
Není tady
My máme doma taky čuně.
taky strkaj do pusy vaše ratolesti všechno do pusy, nejoblíbenější jsou kamínky, když jí říkám, ne, vyndej to, zdrhá přede mnou.
Jo a ryby nemusím.
Není tady
Pinky taky mi prijde ze ted dost vytahla, ale jinak je diblik porad
Dneska jsem se dmula pychou, pac mi stopadesat lidi reklo, ze je cela ja
myslim jako podobou .... docela prijemny, pac doted jsem poslouchala jak je celej

Není tady
My měli dneska ho :-) s pískem 
, ale doslova, jak to furt cpe do huby.., hrůza, dneska šla, padla na papulu a vyplázla jazyk 
, pak prskala o 106 
Zdarec Tinuško, kašli na žehlení a pojď pokrafat
.
Není tady
dusička napsal(a):
My máme doma taky čuně.
taky strkaj do pusy vaše ratolesti všechno do pusy, nejoblíbenější jsou kamínky, když jí říkám, ne, vyndej to, zdrhá přede mnou.
Jo a ryby nemusím.
Ahoj Dusi, hele do huby ted cpe taky kde co, ac to jako mala nedelala a je fakt, ze kdyz ji to chci vyndat tak zdrha a kdyz ji dohonim a sahnu ji tam, tak rve jak kdybych ji podrezavala
Ale zatim tam nerve male veci jako jsou mince, kaminky a tak .... na to je estetka

Není tady

Mně taky připadne Terouš podobná na tebe a trochu i na tvou mamku. I když nevím, bioška jsem dlouho neviděla 
Není tady
jasně Tinuško, já jsem to taky dneska vzdala, jo plány jsou plány, ale nějak se mi nechce.
Svédi - fakt Terka vyrostla 
Není tady
toz ji taky porad povytahuju, aby ji neprerostla nemecka johany
me terka prijde totez co byl muj bracha, fakt je na nej desne podobna, i podle fotek
tak doufam, ze z ni nevyroste takovej debil, jako je on 
Není tady
Tak dobrou dlouhou
, padají mi ústa na klávesnici bo toho mám po dnešku až nad hlavu
.
Není tady
Balim to, padaj mi po dnesnim dnu krofky
mejte se tu krasne my se na chajde budem mit urco taky
a az se vratime, tak se nahlasime, popr. poda report Dasenka!
Paaa a sladkou dobrou a hlavne dlouhou noc bez prudicu vsem 
Není tady
Svedi - bioš je chlap a chlapi maj jiný myšlení, tak z toho bych strach neměla.
Holky, dneska si vzal Marky ven starší kluk - na hodku, šel s kámošem, ten vzal taky ségru, ta je nar. zač. dubna. Přišel a říkal, mami, my máme náký hyperaktivní dítko, ta se nedá uhlídat, všude vleze, všechno sbírá, každýho zdraví, nechtěla sedět v kočáře a ječela,že jsem jí musel vyndat, a ta je jich malá je tak hodnoučká, jen seděla a koukala. No a pak jí Marky krmila křupkama a nás taky.
Není tady

Teda se musim na tu krasku Teeerezku podivat
Jo a Johana ma stale dzinsku po Verunce, snad uz od lonskyho podzima, kdy z ni Veru vyrostla..... Johane tento podzim jeste bude 
Pinky, jedem v pondeli, mam promoci, pak rychly obed s babickama a jedeeeem
ona ta cesta neni tak strasna, porad dalnice, ale aspon to ubiha.
A ad to strkani veci do pusy, to Johana zaperlila vcera, sbirala kaminky a pak zacala prezvykovat, tak se za ni
vrhnul a chtel ho vydolovat a Johana dostala silenej zachvat smichu - normalne to hrala.....
Tak ja jdu vyndat ctvrtou pracku, musim to prat takhle na etapy, pac nemam misto na suseni 
Není tady
Cus defcata! jenom nakukuju, Agus pred chvili usnula, a ja zacinam nocni snuru uceni
Tinusko - kdyz jsi tak hodna a ptas se, dneska jsem se ucila cely den, skoukla jsem na YouTube film od Svankmajera Neco z Alenky a pak jeste Posledni pokuseni Krista a psala z toho esej, no lahudka
ale filmy supr, muzu doporucit!
Svedko - urco se taky podivam na vase fotky, kdyz vsichni tu Terku tak chvali 
Pinky - sushi je desna piplacka, to by te nebavilo, musis si koupit spoustu veci, jako treba bambusovy podlozky na zamotani, platky ras, do kterych se to bali, specialni ryzi a ryzovy ocet, no a pak dobroty dovnitr, da se tam nacpat prakticky cokoliv, jenom to musis nakrajet na uzounky prouzky. Takze zabava na cely odpoledne 
Není tady
Svedi, musím se svorně přidat k holkám, Terouš ve fiaolvých šatičkách - jedním slovem úžo!!!
Koukám, že si pěkně nacpala pupek 
A taky se dooost dobře stará o panenku, to se bude bráška mít...

Fotky, na kterých nejste jsem jen tak přeskákala, přiznávám dobrovolně 
Mohla byste mi některá napsat seznam dětí, jak jdou po sobě podle velikosti?
Abych byla v obraze, ono se to z těch fotek moc nepozná
Jen vím, že Dášenkovic Verča není žádný diblík
Stejně jako náš Vojta 
Upravil(a) Tereza82 (21. 6. 2008 22:02)
Není tady

a deti co znam - poradi - Verunka, Jenda Tinuskovic, pak Terezka, Agatka a Joha. Nikolku Luciaskovou jsem dlouho nevidela a ted doufam, ze jsem na nikoho nezapomnela.....
Není tady
Sári, tak dobrý, nikdo vás ještě nepředhonil? 
Není tady
Sári, díky za snahu, nemyslela jsem to tak doslovně, ale aspoň začínám být v obraze

Vendi, co studuješ?
Upravil(a) Tereza82 (21. 6. 2008 22:05)
Není tady
Jdu za Zdendou. Pěknej večír všem!!!
Není tady
Hele a co my? V roce měla Marky 70 čísel
Není tady
Hahá, asi budes Saro muset prehodnotit svuj metrik na deti, Agus mela vcera na prohlidce 9,1 kg - nemerili ji, ale i tak slusnej uspech
Terko - studuju Humanitni studia, takovou zapeklitou vec, kde se toho spoustu dozvim a k nicemu mi to nebude 
Není tady