|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky,
stěhuju se! Nejlépe někam na jih. Tady v tom pitomém podkrušnohoří jenom leje a leje.
Jsem z toho už na nerva. Fakt. 
Jinak máme už rozložený starý dětský pokoj, doufám, že to příští týden odtáhnou a naběhnou zedníci. Polovinu nového nábytku máme už doma. Těším se, až to bude v cajku. Jenom nevím jakou barvu koberce vybrat, aby těm haranťatům vydržel aspoň rok v přijatelném stavu. :-)
sillwan já ti poradím. Nečti to! A pokud už to přečteš ber to jako přehnanou fikci.
Pinky vím, že máš strach a nervy.
Neboj, to bude nějaká hloupá potvora virová.
Markétko všechno nej k svátku.
Není tady

čauky vy moje holky....
U nás to vypadá takto...v noci ještě horečka 38,5st tak jsem dala čípek, ve čtyři ráno jsem na malou šáhla ( no, kontrolovala jsem ji pořád, spala neklidně a pořád pofňukovala, tak jsem si přirazila postýlku ke své posteli a drželi ji za ruku ) a zdála se mi extra horká, tak jsem jí změřila teplotu a měla 38,9st, věřte, že ten teploměr vždycky sleduju se sevřeným žaludkem
Ještě že se alespoň odečítá půl stupně, protože když je tam 39,4st vypadá to víc hrozivě
Za noc jsem do ní nalila tak litr slabého čajíku.
V ty čtyři jsem jí dala Nurofen sirup, udělala zábal, u toho se tak nádherně probrala
, že po nás v posteli skákala ještě do půl sedmé a potom v postýlce usnula a chrněla až do 11ti.
Nemohla jsem to vydržet, tak jsem ji ve spaní okolo 10h změřila teplotu a měla neuvěřitelných 36,2st 
Až se probudila, tak měla 36,3st. Je děsně protivná, oproti včerejšku moc nejí a jakoby pod kůží se jí na zádech začíná dělat taková krupička, jakoby kopřivka nebo exém. Je možné, že by to byla šestka ?? Je to ale málo viditelné, žádné maxi osypání 
Teď jsem ji dala zase spát a usnula hned, je unavená jako kotě. Naměřila jsem 37st.
No, jsem zvědavá, co bude až se vyspí 
Duší, děkuju, že na mě myslíš a MARKÉTCE přeju taky všechno NEJ k dnešnímu svátku 
Sillwi, v pátek nám dala MUDr. ATB, protože horečky trvaly už od středy. CRP měla sice jen 11, ale to se prý může během dne nebo dvou změnit. A jak naschvál byl zase pátek před víkendem
Tak říkala, že máme do soboty počkat, jestli teploty neklesnou a pak když tak pro jistotu ten OSPEN nasadit.
V pátek dopoledne jsem jim tam ještě hodila moč na rozbor a odpoledne jsem si volala na výsledky a prý tam něco málo našla, nějaké vlásky krve a tkáně z močových cest nebo co...prý ty cesty nejsou čisté jak by měly být, tak máme OSPEN nasadit raději hned.
V pátek večer jsme jeli ještě na pohotovost, pááč teploty se držely nad 39st a malá se začala tahat za ucho. Tam říklal MUDr., že uši to nejsou, ale že má trošku zarudlý krk a hodně nateklé dásně na spodní špičáky, tak že to bude asi tím. Ospen nám schválil a řekl, že teploty můžou trvat i 5 dnů. Máme dělat zábaly, vlažnou sprchu a střídat antypyretika, tak jak se má. Hotovo dvacet.
Dáši ahojky....taky děkuju za podporu 
Není tady
Pinky gratuluju k šesté nemoci
- dokáže ale pořádně potrápit, co??
Teď už je Aduš z nejhoršího venku, už bude snad jen a jen dobře 
Upravil(a) Megg (13. 7. 2008 13:57)
Není tady
Ahojky 
Hlásíme se po dovolené, zítra zas odjíždíme ke známým na Vysočinu, takže doma jen na skok 
Nestíhám dočítat, snad je u všech pohodička a vše v cajku.
Pinky, posíláme marůkovi Adélce pusinku, snad už fakt bude jen vyrážka a horečky nee 
Gratulace k promoci, Tinuš a Zuzi

Na webík www.anetkapaskova5.estranky.cz jsem nafrkala něco fotek z dovolené.
Pinky, vaše dovolenkové fotky jsou krásné, Adélka je tedy cachtalka jak se patří.
Any na dovolené kralovala v bazénu, plave si s rybičkou a nás nepotřebuje, dvoumetrák bazén byl její. Plavala tam za dětma a celé dny naháněla nějaké kámoše.
Let tam byl příšerný, měli jsme mezipřistání, na hotel jsme na náš čas dorazili až v půl desátý večer a z domova jsme na letiště vyjížděli v devět ráno. Fakt dlouhé, úmorné. Any statečná, jen jeden hysterák jí chytl, když nemohla v letadle usnout, pak si hodinku dáchla a bylo zase dobře. Let zpět bezva, vylítali jsme v půl devátý našeho času večer a do Phy jsme doletěli v jednu ráno. Any si v letadle pohrála, vypila mlíčko a zalomila to a vzbudila se až ráno doma. Vykulená kde se tu vzala
Ani přistání, tleskok a jásot lidí, ani ruch na letišti a přendání do auta jí neprobudilo ... Dovolená hezká, Furteventura nádherná, oceán bez chybičky azurový, čistý, voda překvapivě teploučká, hotel bezva. Naše Any tam ale nechtěla jíst, zlobila jak černá ruka v jídelně, všude jí vše zajímalo a stále jsme jí naháněli, klíďo v deset večer chtěla házet šipky do bazénu, takže nás v baru nechala vipít max dvě piva a měli jsme dost nahánění a radši jsme to zabalili na apartmán. Takže závěrem, bylo krásně, ale náročně a s takhle malým prckem bych už se na dovolenou k moři znova nevypravovala. Až jí budou tak tři, tak uvidíme uvidíme... 
paaa a krásné deštivé léto 
Není tady
ahoj holky, mam pokazeny notebook,takze se doma na internet nedostanu, tak jsem rada, ze vas muzu aspon pozdravit od tchyne, docist vas nestihnu, tak snad mi neuteklo nic duleziteho
u nas neni nic extra noveho,krome toho,ze Verca tento tyden zacala mlatit hlavou o zem,kdyz se vzteka a kdyz ma jit spat do postylky,tak mlati hlavou do postylky, protoze zjistila, ze prijdu, no jdu se pokusit zalozit nove tema, snad mi nejaka maminka poradi, co s tim
Není tady
Hani, taky mám doma malého vzteklouna, sice nemlátí hlavou, ale má teď dny děs běs. včera šla spát po půlnoci a dnes spánek přes den jen půl hoďky. jinak celý den prudí, prudí, bulí, bulí, vzteká se, nejí, nahání psa a chce ho mordovat, s chutí mi jednu ubalí ( obratem má pleskačku přes ruku ), při stříhání nehtů se mě chystala pokousat, protože mi chtěla zdrhnout a nedařilo se jí... a mohla bych pokračovat. jooo, mít děti a vychovat je, to je někdy pěkná věda..... Sillwi, asi si taky počtu knihu, ať se trošku poučím ze zkušeností jiných.......
Není tady
Marketko, taky prejeme vse nejlepsi
lulu, no s tim spankem je to tento vikend des, doma spi celou noc, ale jak jsem ted u tchyne, tak v tom ma total gulas, vcera v noci se treba probudila ve tri rano a usnula az pul pate a celou tu dobu chtela blbnout, no des
Není tady

Lucí, fotky nádherný
To jste si teda uměli vybrat místo.
a JAK SE JMENOVAL TEN HOTEL???
Ovšem ta cesta, to bych nečekala....to už jsme byli dávno v Chorvatsku na místě a autem 
Hani, ty se teda a malou užíváš
Četla jsem tvoje téma. Ale neboj, vyroste z toho, nám to dělal starší syn. Nic na to neplatilo, snad jen kohoutek se studenou vodou 
Není tady
ahoj Pinky,taky uz jsem premyslela, ze az to priste udela znovu,tak ji strcim pod studenou sprchu
Není tady
Pinky, ted jsem se divala na fotecky z Chorvatska, moc pekne, jak mala zvladala cestu, jedeme v srpnu a z te cesty mam trochu obavu, mala jak je tak aktivni, tak to pripoutani nema moc rada, no snad bude spat, kdyz jedem v noci
Není tady
Ahojky Pinky, místo bylo nádherné, hotel je to Sunrise Jandia Resort. Pláž Jandia je fakt nádherná, několik desítek kilometrů dlouhá, široká, takže nehrozí přelidnění, fakt bezva.
Cesta byla tam děsná, to mezipřistání na Lanzarotte nám udělalo čáru přes rozpočet. Zdrželo to cestu asi o 1,5 hodiny, protože tam vystupovali lidi, pak se doplňovalo palivo a pak nastupovali lidi, kteří tam odsud zase cestovali zpět do Phy. Nevěděli jsme, že to tak bude. Až z letenky jsme pochopili ... Podruhé už bych do toho nešla. Ale je fakt, že dovolená tam je krásná, moře fakt nejhezčí které já zatím viděla. Ale Anetka je živel, fakt nám nedala chvíli vydechnout, samá nástraha, věčná nahánečka malého poplašňáka, aby si někde nenasekala nebo něco nevyvedla. Střídali jsme se s manžou a já už se asi třetí den těšila domů na svůj klídek, kde jí alespoň můžu vypustit a nehrozit se, že se něco stane. Můžu si dát v klidu kafe
Vzpomněla jsem si na Tebe a měla jsem chuť si jít koupit cigára ( jsem nekuřák ...
), měli je tam děsně levný a zkusit, zda mě to nehodí do klidu

Není tady
lulu,tak z tohoto duvodu jsem se s manzou rozhodli, ze jedeme letos s myma rodicema, abych celu dovolenou jen nelitala za Vercou,protoze je fak ero
tak ja se z toho deste picni, manza ma tento tyden dovolenou a jedeme na Vranovskou prehradu a Bitov a misto plavek si tam budu brat nejspis jen destnik 
Není tady
Pinky, takhle to vypada fakt jako ta sestka
Ufff.
Luluc, nadherne fotky. Ja bych jela k mori az bych brecela, ale letos nic z toho... A tu knizku radeji necti, ja jsem z ni na mrtvici...

Není tady
Tak malá už chrupe
, ale teplotka byla 38
, tak to fakt asi budou zubiska....
Luci, fotečka nádherna, už se těším na tu naší dovču, i když to balení to bude eňoněňo
.
Není tady

Tak já už vážně nevím..... malá má za ošukama větší světle červené flíčky, bříško a trochu záda má osypané růžovofialovou krupičkou, teď po sprše to bylo vidět docela zřetelně, ale odpoledne už měla zase 37,6 pak 37,8 a ted před chvilkou 38 rovných.
Celý den jsem ji nechávala bez sirupů a čípků. Neměla by u šestky teplota už zmizet ??
říká, že jí to určitě vyskočilo z toho jak se furt vzteká a ječí. Teď například nechtěla z vany a ječela jak Tarzan
Ale mně se to nezdá.
Zítra naklušeme k MUDr. snad jí vezme krev nebo něco...je to taky MUDr. na dvě věci...po našich zkušenostech se streptokokem u 
Není tady
Ahoj holky, zdravim vas po dovolene - Alenak mela sice krasne, ale u nas v Krkonosich celou dobu prselo a bylo asi 8 stupnu
tak nevim, jestli jsme byli na tech samych horach? 
Marketce prejeme k svatku vsechno nejlepsi
jaka byla oslava, Dusicko?
Pinky - Agatka mela pri sestce taky takovou jakoby krupicku na zadech a brisku, a ted po pul roce mela nedavno zase horecky a pak opet vyrazku, tak nevim, jestli to chytla podruhy, to snad nejde... Horecky mela taky 5 dni.
Musim se podivat na ty vase dovolenkovy fotky! taky se desim toho, jak budeme malou vsude nahanet...
Není tady
Pinky, nebudu se divit, kdyz male prischne alergie na Ospen, me takhle prischla alergie na Rovamycin a uz si nikdo netroufne mi ho dat...
Jenze me tim pripravili o jednu ATB skupinu
Uvidite, co vyleze z te moci, jestli tam neco vyroste a kdyz uz, tak snad to bude citlive na nasazena ATB. A bude vam dr brat krev na CRP? Jestli nevzrostlo, tak jsou ATB na dve veci...
Není tady
Krásný večer maminy,
děkuju za blahopřání k svátku malé 
hlásí se trošku nametená vaše kámoška 
Oslava proběhla normoš, jako vždy, naši a tchánovci si pokecali, v poho, žádný hádky. od našich Markétka dostala takový ten plastový kočárek, jaký má Pinky na fotkách a od tchyně hračky do vody. Musím tchyni veřejně pochválit, že se snažila a je vidět, že malou má ráda. Já cítím, že jí ma radši než vnučky od holky. Nevím proč, malá je podobná chlapovi, a pořád by jí chtěla objímat, pusinkovat a tak, to u holek nedělá. 
Marky je torpédo, schodli se na tom všichni, kočárek má jako auto, obrátí ho a točí s kolečkama, naházala tam všechno možný, jen ne panenku. Pak kluci sundali boudu a vozili jí jako v trakárku a to teprve byla ve svým živlu.

Hanul - s tím vztekáním neporadím, Marky když je unavená, tak zase strašně blbne, skáče a vůbec nedává na sebe pozor. Ale pak jí dám flašku a u toho se zklidní a ztuhne.
Taky se vzteká - normálně začne řvát jako když jí na nože berou a dupe nožkama jako to dělaj rozmazlený velký holky.
většinou odvádím pozornost něčím jiným, nepovolím, co chce, jdeme třeba spolu koukat s okna, nebo prostě něco dělat.
Pinky - tak jsem zvědavá, co vám řekne zítra dr.
Evice - u nás taky prší, už je to fakt na 
My jsme Marky nedali k svátku nic, koupíme jí uzavřený botky, aby mohla chodit ven, má jen sandále.
Dášenko - posílám Verunce pusinku na uzdravení. 
My snad máme prozatím od zubáku pokoj. Stoličky má venku, a špičáky ještě nic.
A chlap? A udobřování? no docela se to vystříbřilo, i když sex nebyl žádný
ani jeden z nás neměl odvahu začít, a to jsme měli příležitost , protože kluci spali na boudě na zahradě. Ale - pokecali jsme a chlap šetří a už dal nějakou zálohu na auti - jak jsem psala, že nám bude začátkem srpna končit technická a známý mu bude schánet v Němec nějaký to samý. Takže asi tak.
Jinak jsem vám chtěla ještě napsat, že malá spí už celou noc, kromě předevčerejška. Já jsem si vyprala noční košili a večer po sprše už jsem nechtěla štrachat ve skříní ,tak jsem šla spát jen tak, a jak mě cítila, že jsem na Evu, chtěla prsko snad 10x.
Jdu sem pustit kluka a přeju všem krásnou dobrou noc. Jdu si taky lehnout, mám toho dnes plný brejle

Není tady
Luluc, Pinky - krasne fotky!! teda, obe holky vypadaji proti nasi Aguli takovy dospely, ona jak nema vlasy, tak to je ine kafe 
Není tady
ahoj Vendulko 
ještě jsem prošmírovala fotky Luluc - holky - jste kočky - obě - sluší vám to moc.

Není tady
Čauky ženy.
Tak hlásim, že malá teplotu nemá, ale má plnou pusinku aftů 
, tak nevím, z čeho by to jako mohlo být..., ale má to i na celým jazýčku, chjo. V noci jsem jí dávala nurofen, neb hořela, ale pak to bylo dobrý a ráno jen 36,8.
Není tady
Dášenko, jak dlouho jste po očkování? My měli reakci až 13. a 14 den.
Není tady