|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1

Zdravím babinetky,
potřebuju radu. Jsem bezradná. Vůbec nevím, co bych mohla koupit neteři k 9. narozeninám.
Nemáte nějaký nápad ??
S panenkama už si nehraje, na kosmetiku a tak podobně je ještě malá.
Pořád jí kupujeme dokola barbíny, lego a nějaký tričko....potřebovala bych něco originálnějšího 
Co vím, že ji baví, je PC a keramika a lítání po venku...jinak netuším, moc se nestýkáme, takže toho o ní vážně moc nevím 
Co třeba kupujete dcerám nebo neteřím vy ?? Děkuju 
Jo a cena, tak okolo 300kč 
Upravil(a) Pinky (20. 6. 2008 9:19)
Není tady
já bych nějakou knížku
a kosmetika by taky šla - spouta firem se zaměřuje na "malé parádnice" - nemyslím samo zrovna rtěnku nebo stíny, ale parfémy
nebo něco do vlasů, puzzle...
Není tady
MP3, MP4, nejaký prehrávač - niečo ako I Pod, ktorý prehrá aj filmy a je prenosný, cena je už od 1500,- Skk, tenisky na kolieskach, nový školský batoh-nejaký trendový......
Není tady
ahaa...nevšimla som si cenu - do 300 Skk, tak neviem....okrem oblečenia mi nič také nenapadá, potom už len nejaká knižka
Není tady
amanda11 napsal(a):
MP3, MP4, nejaký prehrávač - niečo ako I Pod, ktorý prehrá aj filmy a je prenosný, cena je už od 1500,- Skk, tenisky na kolieskach, nový školský batoh-nejaký trendový......
ale tohle už není okolo 300Kč
Já jsem neteři kupovala kosmetiku - zabalila balíček sprcháč, lak na vlasy - už i takhle malý holky se lakujou
, třeba vonavý jelení lůj. Nebo jsem jí udělala balíček sladkostí, která ráda.
Není tady
Pinky - a co třeba nějaký křížovky, doplnovačky. Nevím, co je na trhu po holky.
Není tady

Amando, to se ale do 300kč nevejdu
Ale díky.
Tino, to je právě ono..ona je ostříhaná na ježka a vzadu má jen ocásek, vůbec se neparádí a na takový věci kašle. Loni měla velkou radost s el. kartáčku na zuby, ale letos jsem fakt bezradná. Knížky dostává od obou babiček 
Je to vůbec takový divný dítě...je to dcera od manželové sestry a fakt se vidíme jen mna rodinných akcích.
Není tady

Duší...ona asi ani neví na co je lak 
Na vánoce si přála auto v karbičce od lega...tak pak jí vybírej dárky.
Není tady
Pinky - a to lego není špatný nápad. Vždyt prodávaj v takových plechovkách. Nebo nějaký puzzle? To mojí neteř baví.
Není tady

Jenomže jsme jí to dávali na vánoce, tak je to blbý, zase..... ach jo.
Nenapadá vás něco s tou keramikou ?? Třeba nějaké předlohy, co by se dalo vyrábět a tak ??
Není tady
No,jo,je to někdy těžké,také kupuji neteři 12 a synovcům- dvojčatům, 6 let.
Mně napadá nějaká levnější PC hra někde v akci,mají třeba CD,poslouchá ráda něco? Koupila bych nějaké CD českou skupinu -zpěvačku-zpěváka,to by se mohlo do 350 kč,dát sehnat,nevím zda to,už není moc navíc. Knihy kupují babičky..,záleží jaké,tam by mě napadala nějaká zrovna aktuální Letopisy Narnie, Čarodějky Witch..,ty jsou levnější. No a pak bych se třeba mrkla po nějaké stolní hře nebo jestli hraje ráda karty,také bývají různé (mé děti hrají třeba UNO cca stály do kolem 200-300 kč,nevím,už kolik přesně) a určitě těch kreativních her,kde něco bude tvořit nebo vyrábět,bude dost a nebude k tomu nikoho potřebovat.(jestli tam máte hračky POMPO,tam mívají docela pěkné kreativní hračky,existují přímo sady,( NAPŘ.plastelína,k tomu vodovky,pastelky atd.) a něco se dá i vybrat levnější nebo mívají akce) Jestli existuje něco kolem keramiky, v hračkách nevím,ale určitě nějaká kniha s náměty,co lze vyrobit určitě. My jsme s dcerou viděli v knihovně takové různé brožurky,také ráda něco vyrábí) Nebo něco na ven ze sportu,(třeba z Tesca apod.)kriket.. magnetické šipky, balon..(kdysi byl hitovka takový ten placatý,už nevím,jak se jmenoval
) prostě něco co by zahráli venku s kámoškama. Nebo nějaké barvy z papírnictví a předlohy,(třeba ta knížka)co by se dali použít natu keramiku něco podobného,jako jsou barvy na sklo(to dostala má dcera),pak teď existují nějaké vodové pastelky,k tomu nějaký pěkný skicák atd.(to vím od dcery) a v dobrém papírnictví ti určitě poradí..

Všem moc děkuju. Asi jí koupím opravdu něco v papírnictví. Něco, co zužitkuje a nebude to ležet doma ve skříni či v poličce 
Není tady
V papiernictve predávajú všelijaké modelovacie hmoty, čo potom stvrdnú a môže si ten výrobok vymaľovať.
Není tady
Barvičky na sklo?
Není tady
Nebo v knihkupectví se prodávají knížky "Můj tajný deník", má to zámek s klíčkem.
Není tady

Moni, to je nápad, přesně tohle bude to pravý 

Tajemství snad mají všechny holky, takže i jí se bude určitě jednou hodit 

Děkuji, děkuji, děkuji 

Není tady

Mám doma téměř devítiletou dceru, tak příští rok se zase ozvi, prolezu pokoj a zase něco objevím. 
Není tady
Pinky asi už je pozdě, ale dobrý jsou od Albatrosu cédéčko s hrama, mají i pro holky i kluky, pro holky se mi zdají lepší, ale výběr je dobrej, ceny kolem stovky a k tomu bych dala pěknou kšiltovku a deníček na zámek, to jsou celkem vděčné dárky, tedy aspoň u naší neteře, tý je deset 
jé, až teď jsem si všimla, že to už Monča psala no tak nic 
Upravil(a) Čekanka (7. 7. 2008 21:09)
Není tady

Nakonec se to vyřešilo samo, malá začne od září s basketem a tak chtěla nějaký lepší míč vel. 5
Tak jsme vlítli do Inter Sportu a koupili jednoho Willsona a bylo to, k tomu balíček s plechovkama nezdravýho pití a sladkostma, deníček do školy a přívěsek na klíče, Tofifé a byo to 
Ale díky za rady všem......
Jste zlatíčka a za rok jsem tu zas 
Upravil(a) Pinky (23. 7. 2008 9:56)
Není tady
Stránky: 1