19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Stránky: 1
Zdravím babinetky,
potřebuju radu. Jsem bezradná. Vůbec nevím, co bych mohla koupit neteři k 9. narozeninám.
Nemáte nějaký nápad ??
S panenkama u si nehraje, na kosmetiku a tak podobně je jetě malá.
Pořád jí kupujeme dokola barbíny, lego a nějaký tričko....potřebovala bych něco originálnějího
Co vím, e ji baví, je PC a keramika a lítání po venku...jinak netuím, moc se nestýkáme, take toho o ní váně moc nevím
Co třeba kupujete dcerám nebo neteřím vy ?? Děkuju
Jo a cena, tak okolo 300kč
Upravil(a) Pinky (20. 6. 2008 9:19)
Není tady
já bych nějakou kníku
a kosmetika by taky la - spouta firem se zaměřuje na "malé parádnice" - nemyslím samo zrovna rtěnku nebo stíny, ale parfémy
nebo něco do vlasů, puzzle...
Není tady
MP3, MP4, nejaký prehrávač - niečo ako I Pod, ktorý prehrá aj filmy a je prenosný, cena je u od 1500,- Skk, tenisky na kolieskach, nový kolský batoh-nejaký trendový......
Není tady
ahaa...nevimla som si cenu - do 300 Skk, tak neviem....okrem oblečenia mi nič také nenapadá, potom u len nejaká knika
Není tady
amanda11 napsal(a):
MP3, MP4, nejaký prehrávač - niečo ako I Pod, ktorý prehrá aj filmy a je prenosný, cena je u od 1500,- Skk, tenisky na kolieskach, nový kolský batoh-nejaký trendový......
ale tohle u není okolo 300Kč
Já jsem neteři kupovala kosmetiku - zabalila balíček sprcháč, lak na vlasy - u i takhle malý holky se lakujou , třeba vonavý jelení lůj. Nebo jsem jí udělala balíček sladkostí, která ráda.
Není tady
Pinky - a co třeba nějaký kříovky, doplnovačky. Nevím, co je na trhu po holky.
Není tady
Amando, to se ale do 300kč nevejdu Ale díky.
Tino, to je právě ono..ona je ostříhaná na jeka a vzadu má jen ocásek, vůbec se neparádí a na takový věci kale. Loni měla velkou radost s el. kartáčku na zuby, ale letos jsem fakt bezradná. Kníky dostává od obou babiček
Je to vůbec takový divný dítě...je to dcera od manelové sestry a fakt se vidíme jen mna rodinných akcích.
Není tady
Duí...ona asi ani neví na co je lak
Na vánoce si přála auto v karbičce od lega...tak pak jí vybírej dárky.
Není tady
Pinky - a to lego není patný nápad. Vdyt prodávaj v takových plechovkách. Nebo nějaký puzzle? To mojí neteř baví.
Není tady
Jenome jsme jí to dávali na vánoce, tak je to blbý, zase..... ach jo.
Nenapadá vás něco s tou keramikou ?? Třeba nějaké předlohy, co by se dalo vyrábět a tak ??
Není tady
No,jo,je to někdy těké,také kupuji neteři 12 a synovcům- dvojčatům, 6 let. Mně napadá nějaká levnějí PC hra někde v akci,mají třeba CD,poslouchá ráda něco? Koupila bych nějaké CD českou skupinu -zpěvačku-zpěváka,to by se mohlo do 350 kč,dát sehnat,nevím zda to,u není moc navíc. Knihy kupují babičky..,záleí jaké,tam by mě napadala nějaká zrovna aktuální Letopisy Narnie, Čarodějky Witch..,ty jsou levnějí. No a pak bych se třeba mrkla po nějaké stolní hře nebo jestli hraje ráda karty,také bývají různé (mé děti hrají třeba UNO cca stály do kolem 200-300 kč,nevím,u kolik přesně) a určitě těch kreativních her,kde něco bude tvořit nebo vyrábět,bude dost a nebude k tomu nikoho potřebovat.(jestli tam máte hračky POMPO,tam mívají docela pěkné kreativní hračky,existují přímo sady,( NAPŘ.plastelína,k tomu vodovky,pastelky atd.) a něco se dá i vybrat levnějí nebo mívají akce) Jestli existuje něco kolem keramiky, v hračkách nevím,ale určitě nějaká kniha s náměty,co lze vyrobit určitě. My jsme s dcerou viděli v knihovně takové různé brourky,také ráda něco vyrábí) Nebo něco na ven ze sportu,(třeba z Tesca apod.)kriket.. magnetické ipky, balon..(kdysi byl hitovka takový ten placatý,u nevím,jak se jmenoval
) prostě něco co by zahráli venku s kámokama. Nebo nějaké barvy z papírnictví a předlohy,(třeba ta kníka)co by se dali pouít natu keramiku něco podobného,jako jsou barvy na sklo(to dostala má dcera),pak teď existují nějaké vodové pastelky,k tomu nějaký pěkný skicák atd.(to vím od dcery) a v dobrém papírnictví ti určitě poradí..
Vem moc děkuju. Asi jí koupím opravdu něco v papírnictví. Něco, co zuitkuje a nebude to leet doma ve skříni či v poličce
Není tady
V papiernictve predávajú velijaké modelovacie hmoty, čo potom stvrdnú a môe si ten výrobok vymažova.
Není tady
Barvičky na sklo?
Není tady
Nebo v knihkupectví se prodávají kníky "Můj tajný deník", má to zámek s klíčkem.
Není tady
Moni, to je nápad, přesně tohle bude to pravý
Tajemství snad mají vechny holky, take i jí se bude určitě jednou hodit
Děkuji, děkuji, děkuji
Není tady
Mám doma téměř devítiletou dceru, tak přítí rok se zase ozvi, prolezu pokoj a zase něco objevím.
Není tady
Pinky asi u je pozdě, ale dobrý jsou od Albatrosu cédéčko s hrama, mají i pro holky i kluky, pro holky se mi zdají lepí, ale výběr je dobrej, ceny kolem stovky a k tomu bych dala pěknou kiltovku a deníček na zámek, to jsou celkem vděčné dárky, tedy aspoň u naí neteře, tý je deset
jé, a teď jsem si vimla, e to u Monča psala no tak nic
Upravil(a) Čekanka (7. 7. 2008 21:09)
Není tady
Nakonec se to vyřeilo samo, malá začne od září s basketem a tak chtěla nějaký lepí míč vel. 5
Tak jsme vlítli do Inter Sportu a koupili jednoho Willsona a bylo to, k tomu balíček s plechovkama nezdravýho pití a sladkostma, deníček do koly a přívěsek na klíče, Tofifé a byo to
Ale díky za rady vem...... Jste zlatíčka a za rok jsem tu zas
Upravil(a) Pinky (23. 7. 2008 9:56)
Není tady
Stránky: 1