18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Hm, u doívá....................
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Teda tady to ije :-)))
To tedy jo Čumím, kam a se to holky dostaly. A k pravidlům českého pravopisu
Není tady
Nikiska napsal(a):
trochu křečovitej úsměv
Není tady
koda dámy, e jste víckrát neporuily pravidlo nekopírovat původní příspěvěk, na který reagujete, protoe, jeliko je pořád v platnosti to nesmyslné, e kadý si můe smazat co chce, včetně úvodního příspěvku celého vlákna, vznikají tady z toho moře příspěvků plné přiblblých smajlíků, za které se asi pisatelka zjevně najednou začla stydět.... Pak člověk chodí po vláknech a čte si reakce ostatních uivatelů a nic nedává smysl, protoe někdo se rozhodne celý svůj výsledek dvoudenní práce vude vymazat.....
NO a jeliko není tedy zadáno ádné téma, protoe byl prvotní příspěvěk vymazán, můe probíhat volná diskuze na jakékoliv téma....
Není tady
Tak tak - nechápu to mazání příspěvků. Píu to, co si opravdu myslím, za čím si stojím a nemusím se za to stydět.
Zároveň musím počítat i s opačným názorem ne je ten můj.
Mě včera trochu překvapila ta reakce:" sice díky za hlasy, ale bylo to na nic, vyhráli známí porotců..."
Jetěe jsem nehlasovala vůbec...
Není tady
Macindo, v kostce lo v podstatě o to, e Nikiska tu vechny poádala, aby na jakési i-misskové stránečce dávali vici hlasy její ségře. No a lidi začali dávat hlasy, e jo, co by nepomohli kamarádce babinetce, e jo ... a nikomu přitom nedolo, e ne kadá děvčica (krásné byly vechny) má takhle podnikavé příbuzné a tím pádem je v podstatě ze soutěe vyřazena předem - nebylo divu, e dívka, za kterou se tu lobovalo, měla cca 10x víc náhledů a hlasů ne ty okolní ...
No a na to se ozvala Hellga, která má konkrétně s tímto zlozvykem dost patné zkuenosti a rozjela se debata, jesli se jedná o podvod, nebo ne...
A teď u je to v podstatě fuk, zdá se, e i Nikisce dolo, e to zrovna koér nebylo, protoe jinak by svůj první příspěvek x-krát neměnila ani by ho nakonec nesmazala To tak
Není tady
Díky za info, Mikuli. Já jsem to takhle zhruba pochopila, ale nedalo mi, abych neupozornila na to, co se tady pořád tak s oblibou zneuívá....
Není tady
No jo, i kdy jsem taky několikrát napsala něco, co jsem pak taky naznala, e jsem přestřelila, nemau to. Protoe kdy u to jednou řeknu, tak to zpět vzít moc nejde, ale jsem jen člověk a můu prostě občas lápnout vedle. Kdy něco v příspěvcích upravuju, tak chyby a překlepy, ale ne obsah. Je dětinský to po sobě mazat.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Je dětinský to po sobě mazat.
Jo to jsem tady znal jednoho kterej svoje původní příspěvky dokonce i pozměnil tak, aby vyzněli zcela jinak a odpovědi pak vypadaly poněkud mimo mísu.
To a mazání vlastních příspěvků dělají obyčejní uboáci a není třeba se nad tím nějak pozastavovat. Lidé jsou různí a dneska má internet opravdu kadej.
Není tady
Tak musím se přidat k vaemu názoru, e zpětné mazání příspěvků by němělo být povolené... jestli někdo pochopí, e přestřelil a pak se stydí za své výjevy, je omluva lepí, ne vechno smazat.... je to jaksi dospělejí. Navrhnu to výe Bez citace by opravdu nebylo ani za mák poznat o čem byla řeč a kdyby to takhle dělal kadý, budem bez diskuzí.
Není tady
dávno je známá věc, e tyto soutěe, kde se dávají body, nejsou o korektním bodování, ale o tom, který soutěící a jeho rodina seenou více důvěřivců, kteří jejich proseb uposlechnou.... Je jedno, jestli je to i-miss, doprovod hráčů fotbalistů nebo nejhezčí svatební pár.
Není tady
Modroočka napsal(a):
. Je dětinský to po sobě mazat.
Souhlas. Kdy mazat, tak jen v posledním aktuálním příspěvku. Taky občas nasekám chyby. Ale mazat celé vlákno je fakt naprd
Není tady
Prosím sdílete na Facebooku tyto dva obrázky. Děkuji mockrát
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= … amp;ref=nf
https://www.facebook.com/photo.phpfbid= … permPage=1
Není tady