6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikiska, díky! Taky mě přijde, jako "veselá kopa"...hnedka je mě líp u srdíčka, jako vdycky, kdy potkám někoho, kdo má ve vem a o kadém, jasno... Odkazy na kde co, dává kde kdo... Tak neplantej a nekal vodu... Kdybys dala odkaz, tak by sestra dostala hlasů o moc víc, protoe je ik, ale upozornit a ádat hlasy jen pro ni? To je podfuk! ...je a je a je! A moc mě neokřikuj, kdy leze do "fóra", musí počítat i s tím, e uslyí něco, co se ti nebude zamlouvat...
Není tady
Hellga napsal(a):
Kdybys dala odkaz, tak by sestra dostala hlasů o moc víc, protoe je ik, ale upozornit a ádat hlasy jen pro ni? To je podfuk!
Taky si myslím. Takhle to bude mít spíe opačný účinek, jak píe níe Jeňýk...
Není tady
LENNNA, ale nebude...
Porevoluční trend u nejni, to "sedlácký", e podfuk je prostě podfuk, ale existuje nový termín: "malej" a "velkej" podfuk... Ty malý se "tak ňák" nepočítaj, protoe to "dělá kadej" a za ty velký, by se mělo věet, asi proto, e se k nim běnej strejc nedostane...!
annie píe: Já nevím, proč se někdo rozčiluje..., přitom má pod nickem citát: Dej nám, Boe, tři dary: ...
Moná je to jenom nějaká recese, (annie, neber to osobně...), ale tohle je přesně ten případ, kdy se podfuku můu postavit... a kdy nás budou milióny? To by byl mazec! No a kdy vidím "levotu" já, určitě to vidí i jiní! To je to, co mě na tomhle lobování, tak "dobělilo"! ...a u jsem zticha!
Není tady
..ale copak, copak, děvenko? Argumenty doly a tak kopeme kolem sebe? No, čekala bych, e bude diskutovat, jako dáma, ale TO, asi nehrozí, e? Inu, kadý, dle svého...
...a stejně je to poóóódvod a nečestnej k toóómu, tralalaáááá...!
Není tady
Ahoj Miko já u psát odmítám .......nereaguju! jak se vede?
Není tady
He, he, he...kousni se, kam doáhne, protoe jinak nemůe, vůbec nic! JÁ mám pravdu, je to P-O-D-V-O-D!!!... ...a prskej dál, a je vidět, kam a jsi schopná, v "demokratické" rozpravě, zajít...!
Není tady
Hellga - taky demokraticky vyjadřuju názor.
Není tady
annie - ...já ti, naprosto, věřím!
Není tady
Pro Hellgu - Hellgo, promiň, ale chová se trochu jako trhovkyně. Myslela jsem, zrovna u tebe, e jsi rozumná enská, ale dohaduje se tady jako tříletý děcko, ve stylu - a stejně mám pravdu. Tak si jetě dupni. Vdy je to pitomost, o co se tady hádá a je to věc názoru. Kdy nechci, nebudu hlasovat, ale to neznamená, e budu osočovat tu, která to vidí jinak.
Není tady
...ááááá, "kavalerie" dorazila!
Není tady
Milé dámy, mojí povinností je udret na fóru pořádek a slunost,take doufám, e se nesnííte k nějakým ubohým urakám vedoucím k větím a větím sporům. Berte to prosím jako prosbu, nebo spí upozornění Díky a doufám, e jsou tady rozumné a dospělé baby.
Není tady
Mně se líbily víc jiný, tak jsem hlasovala pro ně
Není tady
markéta - Neboj...to je v pohodě...
Není tady
Hellga napsal(a):
No jasan, vo tom přece ádná.............
Ale e máme u nás hezký holky, co?
Není tady
No bodejď - hele, dámy, a co takhle udělat Miss Babinet?
A běda, jak dá někdo bude somrovat hlasy stylem: hlasujte pro mne.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Hellga napsal(a):
No jasan, vo tom přece ádná.............
Ale e máme u nás hezký holky, co?
Jen těch hezkejch chlapů něják ubývá krucaj kde jsou vichni hezouni, bych se taky ráda koukla na pořádnýho chlapa
Není tady
PPavloo jo to bych se taky ráda koukla,ale spí soutěí enský ne chlapi. Jestli nějaký odkaz někde najde můe ho sem hodit a se taky pokocháme.
Není tady
Já myslím,e i od ostatních zůčastněných dívek,budou příbuzní a známí,také dělat reklamu těm dotyčným a upozorňovat na tento odkaz,tak nedělejte z toho zbytečnou aféru a nechovejme se tu jako v typické slepičárně,já nebýt Nikiski,tak,ani nevím,e taková soutě zrovna na netu probíhá. Ráda mrknu a sama od sebe a dobrovolně,protoe chci a protoe dotyčná,podle mně patří k těm více pěkným kočkám,tak ji ty bodíky ráda ,také přidělím, ale i ostatním soutěícím,které se mi také líbí Kdyby se mi nelíbila,nepřiděluji nic. Opravdu nikdo,nikoho nenutí,komu se tento postup nelíbí,zdá se mu manipulativní,a nehlasuje o tom,to celé je. Hold,někdo si musí zase rýpnout..
Nikisko - já teda koukám.
Já jsem vůbec nic nemyslela proti Tobě ani Tvé diskusi a takhle to slíznu...
Moná e u jsi tak zaujatá, e nepozná ani legraci... no, koda.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Annie já ti garantuju, e bejt takováhle miss babinet tak ty osobně bude somrovat vude hlasy po známých jen, aby si to byla ty a neříkej ne pač je to blbost. Asi nemáte pojem jak to chodí v buznisu co?!!! Sestra má prolejch dost castingů a to by jste čučeli jak to u nás chodí a kdo pak vyhrává. Tak si u proboha přestaňte na něco hrát. A u vás i vidím kdyby soutěili třebas vae děti jeii to by jste se přetrhli a prosili jak blázni jen, aby někdo vaemu děcku ten hlas dal.
a pak kdo tady útočí na druhé...
Není tady