29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nikiska, díky! Taky mě přijdeš, jako "veselá kopa"...hnedka je mě líp u srdíčka, jako vždycky, když potkám někoho, kdo má ve všem a o každém, jasno... Odkazy na kde co, dává kde kdo... Tak neplantej a nekal vodu...
Kdybys dala odkaz, tak by sestra dostala hlasů o moc víc, protože je šik, ale upozornit a žádat hlasy jen pro ni? To je podfuk! ...je a je a je!
A moc mě neokřikuj, když lezeš do "fóra", musíš počítat i s tím, že uslyšíš něco, co se ti nebude zamlouvat...
Není tady
Hellga napsal(a):
Kdybys dala odkaz, tak by sestra dostala hlasů o moc víc, protože je šik, ale upozornit a žádat hlasy jen pro ni? To je podfuk!
Taky si myslím. Takhle to bude mít spíše opačný účinek, jak píše níže Jeňýk...
Není tady
LENNNA, ale nebude...
Porevoluční trend už nejni, to "sedlácký", že podfuk je prostě podfuk, ale existuje nový termín: "malej" a "velkej" podfuk... Ty malý se "tak ňák" nepočítaj, protože to "dělá každej" a za ty velký, by se mělo věšet, asi proto, že se k nim běžnej strejc nedostane...!
annie píše: Já nevím, proč se někdo rozčiluje..., přitom má pod nickem citát: Dej nám, Bože, tři dary: ...
Možná je to jenom nějaká recese, (annie, neber to osobně...), ale tohle je přesně ten případ, kdy se podfuku můžu postavit... a když nás budou milióny? To by byl mazec!
No a když vidím "levotu" já, určitě to vidí i jiní! To je to, co mě na tomhle lobování, tak "dobělilo"!
...a už jsem zticha!
Není tady
..ale copak, copak, děvenko? Argumenty došly a tak kopeme kolem sebe?
No, čekala bych, že budeš diskutovat, jako dáma, ale TO, asi nehrozí, že?
Inu, každý, dle svého...
...a stejně je to poóóódvod a nečestnej k toóómu, tralalaáááá...!
Není tady
Ahoj Miško já už psát odmítám .......nereaguju! jak se vede?
Není tady
He, he, he...kousni se, kam došáhneš, protože jinak nemůžeš, vůbec nic! JÁ mám pravdu, je to P-O-D-V-O-D!!!...
...a prskej dál, ať je vidět, kam až jsi schopná, v "demokratické" rozpravě, zajít...!
Není tady
Hellga - taky demokraticky vyjadřuju názor.
Není tady
annie - ...já ti, naprosto, věřím!
Není tady
Pro Hellgu - Hellgo, promiň, ale chováš se trochu jako trhovkyně. Myslela jsem, zrovna u tebe, že jsi rozumná ženská, ale dohaduješ se tady jako tříletý děcko, ve stylu - a stejně mám pravdu. Tak si ještě dupni. Vždyť je to pitomost, o co se tady hádáš a je to věc názoru. Když nechci, nebudu hlasovat, ale to neznamená, že budu osočovat tu, která to vidí jinak.
Není tady
...ááááá, "kavalerie" dorazila!
Není tady
Milé dámy, mojí povinností je udržet na fóru pořádek a slušnost,takže doufám, že se nesnížíte k nějakým ubohým uražkám vedoucím k větším a větším sporům. Berte to prosím jako prosbu, nebo spíš upozornění Díky a doufám, že jsou tady rozumné a dospělé baby.
Není tady
Mně se líbily víc jiný, tak jsem hlasovala pro ně
Není tady
markéta - Neboj...to je v pohodě...
Není tady
Hellga napsal(a):
markéta -
Neboj...to je v pohodě...
![]()
No jasan, vo tom přece žádná.............
Ale že máme u nás hezký holky, co?
Není tady
No bodejď - hele, dámy, a co takhle udělat Miss Babinet?
A běda, jak dá někdo bude somrovat hlasy stylem: hlasujte pro mne.
Není tady
Modroočka napsal(a):
Hellga napsal(a):
markéta -
Neboj...to je v pohodě...
![]()
No jasan, vo tom přece žádná.............
Ale že máme u nás hezký holky, co?
Jen těch hezkejch chlapů něják ubývá krucaj kde jsou všichni hezouni, bych se taky ráda koukla na pořádnýho chlapa
Není tady
PPavloo jo to bych se taky ráda koukla,ale spíš soutěží ženský než chlapi. Jestli nějaký odkaz někde najdeš můžeš ho sem hodit ať se taky pokocháme.
Není tady
Já myslím,že i od ostatních zůčastněných dívek,budou příbuzní a známí,také dělat reklamu těm dotyčným a upozorňovat na tento odkaz,tak nedělejte z toho zbytečnou aféru a nechovejme se tu jako v typické slepičárně,já nebýt Nikiski,tak,ani nevím,že taková soutěž zrovna na netu probíhá. Ráda mrknu a sama od sebe a dobrovolně,protože chci a protože dotyčná,podle mně patří k těm více pěkným kočkám,tak ji ty bodíky ráda ,také přidělím, ale i ostatním soutěžícím,které se mi také líbí
Kdyby se mi nelíbila,nepřiděluji nic. Opravdu nikdo,nikoho nenutí,komu se tento postup nelíbí,zdá se mu manipulativní,ať nehlasuje o tom,to celé je. Hold,někdo si musí zase rýpnout..
Nikisko - já teda koukám.
Já jsem vůbec nic nemyslela proti Tobě ani Tvé diskusi a takhle to slíznu...
Možná že už jsi tak zaujatá, že nepoznáš ani legraci... no, škoda.
Není tady
Nikiska napsal(a):
Annie já ti garantuju, že bejt takováhle miss babinet tak ty osobně budeš somrovat všude hlasy po známých jen, aby si to byla ty a neříkej ne pač je to blbost. Asi nemáte pojem jak to chodí v buznisu co?!!! Sestra má prošlejch dost castingů a to by jste čučeli jak to u nás chodí a kdo pak vyhrává. Tak si už proboha přestaňte na něco hrát. A už vás i vidím kdyby soutěžili třebas vaše děti ježiši to by jste se přetrhli a prosili jak blázni jen, aby někdo vašemu děcku ten hlas dal.
a pak kdo tady útočí na druhé...
Není tady