6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Moc hezká holka!
Není tady
jj,posílám 10 bodů
Není tady
Ahojky Nikisko, poslali jsme 10bodů - no spí můj 16 syn,tak přejem hodně těstí!!!
Upravil(a) tayvet (19. 6. 2008 17:11)
Není tady
Hezké děvče...tak posílám bodíky taky
Není tady
Moc hezká - má tam taky 10 bodíků.
Není tady
Rád jsem pomohl, je hezká.
Není tady
To není pomoc, to je podvod! Chodím i na dámu a tam kadou chvilku někdo chce "dejte, prosím, body tomu, či tomu", naposled pro syna ve videosoutěi... (co to je za enskou, kdy svýmu synovi nedopřeje právo volby a vychovává jej, jako podvodníka? ) Hamba by se mnou tloukla vo zem, kdybych vyhrála takovýmhle způsobem... Měla jsem za to, e se to děje jenom tam a hele, ono u i tady...! Jetě bych zkousla, kdyby to byla ádost o zapojení se do hlasování, ale lobovat za jednoho, je podfuk! To je na tom tak mizerně, e nedokáe vyhrát poctivě a musí se body pro ni, loudit po netu? Jestlipak o téhle, dobře míněné "pomoci", vůbec ví? ...i kdy, co se čílím? Koneckonců, co je to za soutě, kde vyhrává né, ten nejlepí, ale ten, co má víc známých...?!
...a přeberte si to, jak chcete!
Není tady
Hellgo, má pravdu v kadém slovu, větinou vyhrávají ti, kteří si toho nejvíc naklikají, ale v tomhle případě rád udělám výjimku, protoe slečna hezká je, take se ani nijak nezpronevěřím svému svědomí
Není tady
Hellga napsal(a):
To není pomoc, to je podvod! Chodím i na dámu a tam kadou chvilku někdo chce "dejte, prosím, body tomu, či tomu", naposled pro syna ve videosoutěi... (co to je za enskou, kdy svýmu synovi nedopřeje právo volby a vychovává jej, jako podvodníka? ) Hamba by se mnou tloukla vo zem, kdybych vyhrála takovýmhle způsobem... Měla jsem za to, e se to děje jenom tam a hele, ono u i tady...! Jetě bych zkousla, kdyby to byla ádost o zapojení se do hlasování, ale lobovat za jednoho, je podfuk! To je na tom tak mizerně, e nedokáe vyhrát poctivě a musí se body pro ni, loudit po netu? Jestlipak o téhle, dobře míněné "pomoci", vůbec ví? ...i kdy, co se čílím? Koneckonců, co je to za soutě, kde vyhrává né, ten nejlepí, ale ten, co má víc známých...?!
...a přeberte si to, jak chcete!
Já na takové prosby nereaguju .
Není tady
Hellga napsal(a):
To není pomoc, to je podvod!
Klíííd tyhle akce často taky vyvolávaj zcela opačný reakce a pokud je ta monost tak dost lidí hlasuje i zcela jinak ne je doporučováno. Take výsledek je spí zápo_rnej ne kladnej.
Navíc tady u podobnejch akcí bylo několik, tohle se lií tím, e se jedná o dospělou slečnu a ne o nějaký lostomilouký dětiko.
Co mě osobně připadá snad jetě blbějí........ to je ale kadýho svobodná volba jak se prezentuje.
Upravil(a) Jeňýk (19. 6. 2008 18:30)
Není tady
teď teda trochu , ale mně to prostě nedá: koukala jsem se i na dalí soutěící a teda nechápu, proč větině z nich vystupují ebra, to je teda nádhera
for Nikiska: přeju hodně úspěchů a těstí, i kdy jsem nehlasovala
Není tady
Já nevím, proč se někdo rozčiluje...pokus chci, tak mrknu na odkaz, pokud chci, dám hlas.
Jestli nechci, prdkám na to, ne?
Není tady
Souhlas s Annie, pokud chci, odhlasuji, pokud nechci, nekomentuju. A navíc, u tu bylo pár hoelk, kt.chtěli body pro bobky, třeba e jen dostaly nějakou slevu na nákup, tak proč nepomoci, mi palec neupadne. A ségra od Niki je teda kost, koda, e nejsem chlap
Není tady
Taky jsem poslala hlas, nevidím na tom nic patného. Nikiska jen poádala, o nic tady nejde. Ti, kterým se to nelíbí, hlasovat nemusí.
Není tady
No jo, nejni to fér ... stačí se podívat na počet známek tvé sestry a počet známek u ostatních dívek, které rozhodně nejsou oklivějí - dost nepoměr ... jó to pak je skutečně jen soutě o tom, kdo má podnikavějí příbuzné a ne soutě krásy ... A vzhledem k tomu, e se mi daleko víc líbila dvěstědevadesátdvojka, dala jsem raději body jí
Není tady
Taky jsem jí dala 10.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
No jo, nejni to fér ... stačí se podívat na počet známek tvé sestry a počet známek u ostatních dívek, které rozhodně nejsou oklivějí - dost nepoměr ... jó to pak je skutečně jen soutě o tom, kdo má podnikavějí příbuzné a ne soutě krásy ... A vzhledem k tomu, e se mi daleko víc líbila dvěstědevadesátdvojka, dala jsem raději body jí
mě se líbila dvěstědevadesátčtyřka, tak jsem jí taky poslala bodíky
Není tady
Já dala taky 10,ale dala jsem i jiným,nejsem lakomá.
Není tady
Tak jetě dodám, e jsem o těch stránkách ani nevěděla. Mrkla jsem na ně znovu a obdarovala hlasem i pár jiných holek, některý jsou fakt dost pěkný.
Není tady
Nikiska, co to mele, jaký ničení témat??? Je to diskuze? Je! ...tak diskutuju a nechej si ty důvěrnosti! Trouba je ten, kdo tě ráno "voblíká"! ...a můe si ten původní příspěvek opravovat do alelujá... Podvod je to! PODVOD...!
Upravil(a) Hellga (20. 6. 2008 7:43)
Není tady