Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 19. 6. 2008 11:10

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Smlouva před vtělením

Zaujalo mne a myslím, že zaslouží připomenout si:
--------------------------------------------------------------------

24.12.2007 04:24 - Tvůrčí myšlení - trvalý odkaz
Smlouva před vtělením
Návod k použití života
* §1) Obdržíte tělo. Toto tělo je nové a jedinečné. Nikdo jiný nedostane totéž tělo.

* §2) Obdržíte mozek. Může být výhodné ho používat.

* §3) Obdržíte srdce. Nejlepších výsledků dosáhnete, když se mozek a srdce používají vyváženě.

* §4) Obdržíte lekce. Nikdo jiný nedostane přesně tytéž lekce jako Vy ani je od Vás nemůže přebrat.

* §5) Můžete dělat, cokoliv chcete. Všechno, co uděláte druhým, se k Vám vrátí zpátky.

* §6) Lekce se opakuje tak dlouho, dokud se nepochopí. (I přes více vtělění.)

* §7) Tato smlouva je pro všechny stejná. Neexistují výsady, i když to někteří tvrdí. (Ručně připojené změny nemají platnost.)

* §8) Dostanete zrcadla, abyste se mohli učit. Mnohá zrcadla vypadají jako jiná těla. Jsou tu k tomu, aby Vám ukazovala, co je ve Vás.

* §9) Pokud se Vaše tělo zničí nebo přestane fungovat, dostanete nové. (Může dojít k čekacím lhůtám.)

* §10) Smlouva o vtělení vyprší teprve tehdy, když všechny lekce dospěly k uspokojivému výsledku.

* §11) Co je uspokojivé, to určujete Vy!

Užitečné pokyny a tipy:

Není cílem, mít při opuštění těla pokud možno co nejvíce peněz.

Za slávu či oblíbenost se neposkytuje žádný bonus.

Nemusíte se řídit chybami ostatních.

Pravidla tu jsou od toho, aby se přezkoumala.

Tvrzení druhých o cíli mohou svádět z cesty.

Nemůžete nic udělat špatně. Nanejvýš to může trvat déle.

Čas je iluze!

Máte přístup ke všem odpovědím přes speciální spojení ve Vašem srdci. Všechno v učebním prostoru reaguje na vyzařování srdce.

Pokusy poškodit učební prostor vedou k omezením.

Nikdo Vám nemůže odebrat zodpovědnost.

Násilí nikdy nevede k řešení.

Může být užitečné sledovat, jaké situace se opakují.

Drogy (legální i ilegální) mohou zkreslit vnímání lekcí.

Když si všichni počínají určitým způsobem, nemusí to znamenat, že to je správné.
Zřídkakdy existuje jen jediné správné řešení.

Můžete podat žádost o odpuštění.

Pro nikoho neexistují zvláštní dodatky.

Jste milováni. (I když jste v Bronxu nebo v Somálsku.) Všechno ostatní je klam. Lekce jsou zvláštní příležitosti k vývoji a nemají špatné záměry.

Může být riskantní svěřit své tělo někomu jinému.

Bránit druhým ve vývoji nepřináší výhody.

Dostáváte příležitost (především v nočních hodinách) tělo opustit. Vzpomínky na zkušenosti mimo tělo se neukládají v těle, respektive v mozku.

Pohrávat si se svým tělem je Vaše právo. Pohrávat si s tělem ostatních vyžaduje jejich souhlas.

Snažit se opisovat nemá smysl!

Ten, kdo Vám nabízí životní pojištění, je podvodník.

Svévolné ukončení vtělení vede ke spoustě zbytečného papírování.

Vědecká dobrozdání a svaté knihy slouží zmatení.

Nejde o to být první.

Nejde o to vypadat chladně a odměřeně.

Nikdo ve Vaší situaci nevypadá lépe než vy.

Nejste jediný, kdo pochybuje o smyslu smlouvy o vtělení.

Jelikož jste s touto smlouvou souhlasili, je zbytečné stěžovat si na to, že jste tady.

(Jo Conrad, 15.3.2002)

Zdroj: http://ivana.mukova.sblog.cz/

Upravil(a) Pandorraa (19. 6. 2008 11:29)

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#2 19. 6. 2008 11:20

Rei
♥♥♥♥---

Re: Smlouva před vtělením

Tohle se mi líbí tummenupp

Tisknu a beru sebou za kanál rock

Když už jsem jednou ovce, tak nemůžu být papoušek!

The greatest journeys are the ones that bring you home...

Není tady

#3 19. 6. 2008 11:23

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

uff...
ještě že je tam psáno : 
Když si všichni počínají určitým způsobem, nemusí to znamenat, že to je správné.
Zřídkakdy existuje jen jediné správné řešení.

jinak bych se cítila blbě, že TOHLE nezvládnu smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#4 19. 6. 2008 11:25

Taisha
♥♥♥♥♥--
Místo: střední Morava

Fakt moc hezký, kdybych měla tiskárnu, taky tisknu lol

Díky Pan rock

Upravil(a) Taisha (19. 6. 2008 11:26)

Poznání je jedno, ale hloupost se násobí.

Není tady

#5 19. 6. 2008 11:52

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Kéž bych tomu dokázala uvěřit!

Není tady

#6 19. 6. 2008 12:29

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

díky díky díky! Vytisknu a nosím všude s sebou tummenupp hjarta

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#7 20. 6. 2008 0:00

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

smilesmilesmile
Akorát bych poopravila ten bod, co se v něm říká, že "bránit druhým ve vývoji nepřináší výhody"
Řekla bych, že bránit druhám ve vývoji de facto nelze gloriacool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#8 20. 6. 2008 11:03

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

smilesmilesmile
Akorát bych poopravila ten bod, co se v něm říká, že "bránit druhým ve vývoji nepřináší výhody"

Lupišu zasejc samý nuly ... jak ty to děláš?
Víš co, když někoho zavřeš na čtyřiadvacet let do sklepa, tak mu ve vývoji zrovna nepomůžeš ... třebas ... ale možná to chápu blbě vissla
Jinak je to dost zajímavý text aj pro skepťule, líbí se mi smile

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#9 20. 6. 2008 11:23

BB
♥♥♥♥♥♥-

Taky se mi líbí .... zjistila jsem, že někdo shrnul moji filosofii i žití  ( nebo mi někdo touto formou poslal smlouvu písemně abych si ji připomněla a zjistila, že se mi ji daří naplňovat ????   hůůůů  .... strašidelné ..... godlike    )

BB

Není tady

#10 20. 6. 2008 12:23

Lúthien
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Tam, kde Vysočina začíná...
Web

BB napsal(a):

Taky se mi líbí .... zjistila jsem, že někdo shrnul moji filosofii i žití  ( nebo mi někdo touto formou poslal smlouvu písemně abych si ji připomněla a zjistila, že se mi ji daří naplňovat ????   hůůůů  .... strašidelné ..... godlike    )

tak tak godlike

Svět je jako zrcadlo: směj se na něj, bude se na tebe smát. Mrač se na něj, i on se na tebe zamračí. Herbert Samuels

http://www.tvorbaprodusi.estranky.cz/

http://lpmf.lilypie.com/q91Ap1.png

Není tady

#11 20. 6. 2008 19:52

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Pan díky. Ty to umíš vždycky krásně shrnout!!!  tummenupp godlike pussa hjarta

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#12 20. 6. 2008 21:02

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Míša Kulička napsal(a):

smilesmilesmile

Víš co, když někoho zavřeš na čtyřiadvacet let do sklepa, tak mu ve vývoji zrovna nepomůžeš ... třebas ... ale možná to chápu blbě vissla

Nojo, nulnul! rock
Když to je právě ta otázka, Miš...možná nepomůžeš a možná taky jo....kdoví, jak a kam se taková psýché posune....vissla

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#13 2. 7. 2008 10:32

dodo
♥♥♥----
Místo: Královéhradecký kraj

Míša Kulička napsal(a):

smilesmilesmile

Když někoho zavřeš ve sklepě, tak ho v duchovním vývoji nebrzdíš. Mám pocit, že je to myšleno tak, že někoho brzdíš tím, že mu říkáš bludy (neboli manipuluješ), aby mu trvalo déle pochopit to správné. A to ti žádnou výhodu nepřinese, naopak: brzdíš tím sama sebe:-)

Není tady

#14 2. 7. 2008 10:34

dodo
♥♥♥----

"Máte přístup ke všem odpovědím přes speciální spojení ve Vašem srdci."  Nevím, proč není konkrétně řečeno, přes jaké spojení? :-)

Není tady

#15 2. 7. 2008 10:35

dodo
♥♥♥----

Taky - jestli mi může někdo vysvětlit - proč svaté knihy slouží zmatení? Dík* d.

Není tady

#16 2. 7. 2008 11:03

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

dodo napsal(a):

"Máte přístup ke všem odpovědím přes speciální spojení ve Vašem srdci."  Nevím, proč není konkrétně řečeno, přes jaké spojení? :-)

Většinou se tomu říká "intuice".

Není tady

#17 2. 7. 2008 12:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dodo napsal(a):

Taky - jestli mi může někdo vysvětlit - proč svaté knihy slouží zmatení? Dík* d.

Nejspíš právě proto, že jsou "svaté".

Není tady

#18 2. 7. 2008 13:23

dodo
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

dodo napsal(a):

Nejspíš právě proto, že jsou "svaté".

Děkuji za odpověď, ale vysvětlení mi to nedává :-/

Není tady

#19 2. 7. 2008 13:24

dodo
♥♥♥----

Martinka1 napsal(a):

dodo napsal(a):

Většinou se tomu říká "intuice".

Měla jsem za to, že intuice ( = 6. smysl?), sídlí ve třetím oku, v 6. čakře - nikoliv v srdci. To mi nějak nesedí. :-)

Není tady

#20 2. 7. 2008 13:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Nu dodo, já zastávám názor, že než polopatická vysvětlení a sáhodlouhé manuály, tedy nasledování nějakého guru, je v těchto případech lepší, když dostanu jen malou nápovědu, a to od kohokoliv - od už zmíněného guru či třeba pokladní v supermárketu, to je fuk -  a na to podstatné si příjdu sama smile

Pokud jde o to, co píše Martínka, tak ji jen doplním - kromě intuice, která nesídlí JEN ve třetím oku, je to taky Láska stolt

Není tady

#21 2. 7. 2008 14:04

majkafa
Host

Děkuji. pussa

#22 2. 7. 2008 14:19

dodo
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

Nu dodo, já zastávám názor, že než polopatická vysvětlení a sáhodlouhé manuály, tedy nasledování nějakého guru, je v těchto případech lepší, když dostanu jen malou nápovědu, a to od kohokoliv - od už zmíněného guru či třeba pokladní v supermárketu, to je fuk -  a na to podstatné si příjdu sama smile

Pokud jde o to, co píše Martínka, tak ji jen doplním - kromě intuice, která nesídlí JEN ve třetím oku, je to taky Láska stolt

Určitě souhlasím, že studium sáhodlouhých manuálů nikam nevede. Ale pokud mě zajímají duchovní věci, určitě najdu víc inspirace ve svatých knihách (právě proto, že nejsou polopatické, ale člověk musí být otevřený a vnímavý), než v odborněvědeckých pojednáních. Proto jsem nechápala, proč je tam hází do jednoho pytle.

Jinak - samozřejmě vím, že v srdci sídlí Láska. Právě proto nechápu, proč není jasně vyjádřeno o jaké specielní spojení a mezi s kým - se vlastně jedná. :-)

Upravil(a) dodo (2. 7. 2008 14:27)

Není tady

#23 2. 7. 2008 14:24

dodo
♥♥♥----

Tohle jsem našla taky na té stránce. Moc pěkné :-)

" O OSVÍCENÍ
1. stupeň
Přestávám posuzovat.
Beru vše takové, jaké to je.
Jdu za světlem.

2. stupeň
Jsem spojená se vším, co je.
Ztrácím pocit oddělenosti a osamocení.
Jsem spojená se světlem.

3. stupeň
Prožívám jednotu s Bohem, Stvořitelem.
Jsem vše, co je, nic není mimo mě.
Jsem světlo a zářím.

Osvícení je proces

Skutečné osvícení není jednorázový záblesk (z něho většina lidí opětovně sklouzne, protože se v těch vysokých vibracích prostě neudrží), ale PROCES, neboli postupné zvyšování osobních vibracích, čímž se upevňují základy a člověk pak tak snadno nesklouzne.

Není to jenom zbavení se utrpení, ale nastoupení skutečné cesty služby (což není totéž co posluhování, tedy splácení karmických dluhů bez nároku na odměnu). Je sice líbivé věřit tomu, že někdo pomáhá zadarmo, ale nevěřte tomu - vždycky je něco za něco, jinak by se vesmír zastavil, funguje totiž na vzájemné výměně energie."

Není tady

#24 2. 7. 2008 23:26

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

dodo napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Určitě souhlasím, že studium sáhodlouhých manuálů nikam nevede. Ale pokud mě zajímají duchovní věci, určitě najdu víc inspirace ve svatých knihách (právě proto, že nejsou polopatické, ale člověk musí být otevřený a vnímavý), než v odborněvědeckých pojednáních. Proto jsem nechápala, proč je tam hází do jednoho pytle.

Jinak - samozřejmě vím, že v srdci sídlí Láska. Právě proto nechápu, proč není jasně vyjádřeno o jaké specielní spojení a mezi s kým - se vlastně jedná. :-)

Osobně si myslím , že "svaté knihy" psali jen obyčejní lidé - poplatně své době. Proto nás dnes mohou pomýlit
A k těmto knihám řadím stejně tak bibli jako antibibli, stejně tak náboženský jako vědecký text...
Nu a proč není jasně vyjádřeno jaké SPECIÁLNÍ spojení?
Myslím, že je to přece jasné - se svou Duší a skrze ní se Zdrojem.

Není tady

#25 3. 7. 2008 9:59

dodo
♥♥♥----

Pandorraa napsal(a):

dodo napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Osobně si myslím , že "svaté knihy" psali jen obyčejní lidé - poplatně své době. Proto nás dnes mohou pomýlit
A k těmto knihám řadím stejně tak bibli jako antibibli, stejně tak náboženský jako vědecký text...
Nu a proč není jasně vyjádřeno jaké SPECIÁLNÍ spojení?
Myslím, že je to přece jasné - se svou Duší a skrze ní se Zdrojem.

:-)) K jakým knihám řadíš manuál pod názvem Čtyři dohody? ( Aby bylo rozuměno, já knihu znám, mám ji ráda, mám i další jeho knihy - takže tyto moje otázky ať nejsou chápány jako útok proti této knize)  wink

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí