|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Veranno, vím, že naděje je někdy krásně sladká, ale nebylo by lepší vědět pravdu?
že bys jako ráno třeba testla 
Není tady
lenkaB napsal(a):
Veranno, vím, že naděje je někdy krásně sladká, ale nebylo by lepší vědět pravdu?
že bys jako ráno třeba testla
I ty pokušitelko .... 
Není tady
jááá? jak já bych mohla
ale vážně, jeslti už máš zpoždění a test jsi dělala naposledy před 3 dny, tak je na čase udělat opravný pokus
kolikátý jsi den cyklu?
Není tady
35 DC. Úplně přesně jsem to měla dostat minulý týden v pondělí (28. DC), ale od vysazení prášku (zač. března) se mi to vždy cca o 4 dny zpozdilo, takže jsem počítala, že začnu ve čtvrtek - to jsem si dělala ten test. No a teď už je to 35. DC. Nic mi není, nic mne nebolí...
Asi to zítra zkusím otestovat. problém je, že mám naplánovanou jízdu do Prahy a nějaké aktivity a zařizování tam na celý den, a kdybych náhodou opravdu zjistila, že jsem těhu (kéž by ... kéž by ... kéž by...), tak bych to musela odložit, takovou radost přeci nemůžu tutlat až do pozdního nočního návratu, že jo?
Ale spíš myslím, že nejsem, protože nevykazuji žádné příznaky 
Není tady
Veru, příznaky, nepříznaky... ty se velice často objevují až později... no a pokud máš po vysazení HA delší cykly, mohlas mít i později ovulaci.... ale uvidíš, co řekne zítra test 
Není tady
Hmmm, tak nevědomost je sladká a vědomost je smutná. Nic, jedna čárka
. Nicméně aspoň vím. Ale MS taky nikde. Bohužel k dr se teď nedostanu, za chvíli frčím na celý den pryč a další dny balím a balím a balím, neb se o víkendu stěhujeme.
Říkám si, že je to třeba tou stavbou a stěhováním,a le já tím kupodivu netrpím, necítím nijak velkou nervozitu, nebo že bych nespala atd. naopak se cítím víc než dobře a mám přehršel aktivity. Ale asi aspoň dr zavolám a zeptám se.
Ale díky za podporu a rady!
Jo, ještě jedna, když jste šly na UZV kvůli ovlulaci - to se jde jednou nebo každý den a UZV jen potvrdí: ano, teď ovuluješ?
Není tady
Veru, tak to vypadá, že se Ti po vysazení HA trochu rozhodil cyklus... dej tomu čas, snad se to srovná samo, kdyby náhodou ne a bylas už tak 45DC, tak si skoč k Dr na vyvolávačku... někdy tělu trochu trvá, než si zvykne, že to všechno musí řídit samo 
Není tady
Ahojky, Verann. Já chodila ob den. Dr. sledoval, jak folíci rostou a jestli praskají. A říkal - ještě ne,ještě ne - už se do toho pusťte
. Prostě plánované rodičovství. Vyšlo to hned druhý měsíc sledování.
Není tady
Ahojky, já byla kvůli ovu u dr zatím jenom jednou, ale hned hlásila, že jsou tam folíci a kdy na to máme vlítnout ... tak jsme vlítli, pro jistotu "double" ale nevyšlo to

Není tady