6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky holky máte nekdo prosím skusenost stouto firmou, nasli jsme u nich krasny prsteny akorat premyslime jestli je obednat pres net nebo ne líbí se nám tydle
Není tady
mercicko a nebojí se e ty prsteny budou vypadat jinak? Tady se např. píe e dámský prsten má 3 kameny, ale na obrázku je jiný prsten s kameny kolem dokola... jestli ten obrázek odpovídá skutečnosti
Není tady
Taky sem nato koukala ale volala sem jim a prej stránky prave ten e shop dodelávájí e se omlouvaji e tu chybku opraví jinak pán byl moc přjemnej a mě to překvapilo asi si je obědnáme přítel je pro prej je to na mě
Není tady
kampak zmizel ten odkaz?
Není tady
To netuím asi ho nekdo smazal ale je to klasika jak nazev topicku originalni-sperky cézet
Upravil(a) mercicka (22. 6. 2008 1:17)
Není tady
No asi bych neriskovala nákup snubních prstenů přes net. Přece jen je to něco, co člověk předpokládá, e bude mít na celý ivot a nevím,jak je to s případným vracením u perků. Kolikrát toti věci vypadají mnohem líp na fotce ne ve skutečnosti pokud je dobrý fotograf. Já si vyhlédla snubní prsteny u Lukáe Rýdla. Na webu vypadaly nádherně,ale stejně jsem la do prodejny,abych je viděla na vlastní oči. Navíc jsem si nedokázala vybraný prsten představit na mojí ruce. Ale musím uznat, e ve skutečnosti byly prsteny jetě hezčí
Není tady
Souhlasím, nákup snubních prstýnků přes internet bych neriskovala, nejen, e kolikrát na netu vypadají mnohem lépe ne ve skutečnosti ( a dneska u k tomu není potřeba ani dobrý fotograf, stačí alespoň trochu zkuený grafik, který umí s Photoshopem), ale hlavně co se například velikostí týče, tak je potřeba to vyzkouet a posílat například zlaté nebo platinové prstýnky skrze českou potu bych si asi nelajzla. Mnohem lepí je, kdy mají ty eshopy nějaké kamenné prodejny, kde mají prsteny vystavené, jako je třeba ten Rýdl nebo kam se dají případně prstýnky z eshopu zaslat, aby si je člověk mohl okouknout a vyzkouet.
Není tady
Holky já jsem to udělala následně. Prolustrova jsem snad celý internet, do oblíbených si dala ty prstýnky co se mi líbili nejvíc a v poslední fázi jsme přizvala snoubence, a mi pomůe vybrat. Shodli jsme se na prstýnkách z www.prsteny.cz a kdy jsem zjistila e mají v Brně kamenný obchod, tak jsme se rozhodli e si je přece jen pojedem prohlédnout na vlastní oči,: Přece jen osobní kontakt a jak říkáte fotky můou skreslovat take podívat se na skutečnost. Z Jihlavy to není zase tak daleko. A nakonec jsme vybrali jetě iné ne co jsme zvolili původně. Sice byli jete o 3 tisíce draí, ale drahý ekl tyhle tak tyhle!!!
Není tady
Holčiny, pokud jdete nasvatbu, třeba i jenom jako host a chcete se trochu blýsknout, mrkněte na: https://www.goldini.cz/ )
Není tady
Originální a ručně vyráběné prsteny dělají tady prsteny-hodinky.cz Jsou to krásné kousky a mají skvělé sluby jako celoivotní servis. Doporučuji.
Není tady
EliiM napsal(a):
Originální a ručně vyráběné prsteny dělají tady prsteny-hodinky.cz Jsou to krásné kousky a mají skvělé sluby jako celoivotní servis. Doporučuji.
Přesně tam jsme byli. Máme krásné prstýnky a jsme spokojeni. U jsem si i nechávala prstýnek upravovat, bohuel zvětovat... přibrala jsem no )
Není tady
Ahoj my jsme s manelem měli dlouho problémy sehnat firmu, která by splnila nae představy o snubních prstenech. Ano je pravda, e manel bral spíe ohledy na mě. Nakonec jsme nali skvělé snubní prsteny z bílého zlata s krásnými zirkony. Byla jsem nadená kdy jsem je na první pohled uviděla.
Není tady
koda, e u tady odkaz není, vybíráme snubáky a tak sháním nějaké tipy a odkazy na ověřené eshopy právě z toho důvodu, e mám strach, aby pak prsteny odpovídaly skutečnosti. Určitě si je chci vybrat někde na netu, protoe jsme byli ve dvou zlatnictvích, co jsou u nás ve vedlejím pidi městě a tam mají prstýnky snad z minulého století, ílený. Akorát mám u toho netu právě strach, aby byly pravé. Zatím jsem nala jen dost často se opakující chválu na snubáky od Rýdla, který má i eshop (ale nevím, jestli má cenu sem odkaz dávat, kdy bude asi stejně smazán), take tam by ta kvalita měla být snad zaručená. Zkusím jetě pohledat někde jinde no
Není tady
Já si myslím e nejlepí je progooglit pár eshopů a kdy se některé prstýnky líbí, tak si pročíst recenze a diskuze jaké mají ostatní zkuenosti s daným obchodem. My jsme kupovali od Bisaku a jsme spokojení, ale hned jakmile jsem nala ty pravé prstýnky na jejich eshopu tak jsem ani nechtěla pomalu číst recenze aby třeba někdo neřekl e je tam něco patně a já bych si je pak bála koupit :-D Natěstí měli samé pozitivní...Kadopádně je těké poradit které si máte vybrat...
Není tady