19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Po delí době vechny zdravím. Připravuji se v srpnu do Egypta a dnes jsem byla hledat nějaké plavečky apod. Musím říct, e při zkouení to byla hrůza, take jsem si řekla, e s tím do dovči jetě něco udělám.
Potřebovala bych troku zhubnout a zbavit se celulitidy na stehnech, take kdybyste měli něco ověřeného co zabírá, prosím o komentáře.
Já se dívala na http://www.fitness-24.cz/spalovace-tuku a uvauju o tom Vyou-Tech Body Sculpure kombinovat s nějakým spalovákem. Minule jsem měla hyfroxycut a byla jsem docela spokojená.
Co byste mi poradily? Ve Vitalandu mi radili nějkaý krém, spalovák a chodit cvičit, ale nic moc na výběr tam neměli.
Díky za rady.
Není tady
spinning,cyklistika,dřepy,step aerobic
Není tady
janicka napsal(a):
spinning,cyklistika,dřepy,step aerobic
Díky. A jak asi často? Nejlíp asi vechno nějak kombinovat, e jo?
Není tady