27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mám problém se synem, je v deváté třídě a před chvilkou mě volala třídní učitelka, e má 8 neomluvených hodin , tudí mu dávají dvojku z chování, takté prospěch se zhoril. Petr je přijatý na střední kolu a docela těkou, vůbec nevím co mám dělat, mám ho dát na učební obor nebo ho nechat a jde na střední? Poslední dobou s ním není vůbec rozumná řeč, furt si vymýlí, le nám jsem z toho zoufalá, poraďte
Upravil(a) kattyynka (18. 6. 2008 12:24)
Není tady
Pubertááááááá, ach jo. No neviem, ja som si vimla, e napríklad aj na výberové koly napr. bilingválne gymnázia sa hlásili deti, ktoré mali čisté jednoty a mali strhnuté nejaké bodíky za zhorenú známku zo správania. Určite nie je hlúpy, keď mal dovtedy dobré známky, treba mu to nejako vysvetli, e vzdelanie je dôleité v ivote (oni to totito teraz nevedia pochopi) Moje dietko je napríklad triedny premiant a poveda pred nejakou partiou rovesníkov, e má čisté jednotky, tak sa radej prepadne od hanby do zeme, take to zakecáva a nie je to iadny bifžo, len má proste dobrú pamä. Treba ho nejako uvies na dobrú cestu, mono e ak mal dobré známky, tie je v očiach rovesníkov ako outsider, tak začal strečkova, aby ukázaj aký on je "frajer".
Není tady
Určitě bych se s ním snaila promluvit, kde byl těch 8 hodin. Ted u se snad nikde nedává vysvědčení z konce roku.Hlavně e je přijatý na kolu, a on to asi ví, proto se tak spustil.
Není tady
V prvé řadě bych si s ním promluvila - v klidu..Je opravdu moné, e prostě "vypustil" konec roku - vak má odpracováno, ne? Rozhodně, pokud je přijatý na střední kolu, nevyhroovala tím, e půjde do učení.. Take nejdříve bych se snaila zjistit, co je ve věci..Nechytl se nějaké party?
Není tady
Take jsem s ním mluvila a fakt v klidu, docela mě to překvapilo jak klidná dokáu být, nicméně se party ádné nechytl, kam chodil mě neřekl, ale bylo to místo hudební výchovy kadý čtvrtek. Vůbec mu to nevadí,nějaká dvojka z chování ho nemůe poloit na lopatky a známky ty se mu teda zhorily teda řádně za 3 trojek, které měl na pololetí mu vychází 4 čtverky. Teď u nic nedoene to je jasné, prostě se mu asi nechtělo učit a chodit do koly to mě řekl jako důvod. Nevím jestli se vysvědčení nosí na střední kolu ukázat nebo ne. Budu muset zavolat do koly jestli tam můe nastoupit.Co myslíte?
Upravil(a) kattyynka (18. 6. 2008 19:59)
Není tady
Myslím, e jde o obecný jev. Devátáci se cítí mistry světa a na vechno spojené s koncem roku kalou. O to drsněji na tom budou v prvním čtvrtletí prváku. Střední kolu ted jen zajímá , zda ukončil základní vzdělání, tudí nepropadl. Ty nepropadej panice a trochu si zamentoruj, e mu na střední stejně brzy poteče do bot
Není tady