29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj zkušené maminky, včera mi dr. v poradně řekl,že prcek má náběh na pupeční kýlu...poradíte nějaké fígle, jak se jí zbavit,aby nemusel jednou na operaci???
četla jsem něco o přelepování....jak se to dělá??? Náplatí, nebo jak??? Nebo koupit nějaký pás????
Děkuji za rady.
Není tady
I nám toto Dr. řekl. Ale jak holka rostla, tak se svalstvo vyvíjelo a nikdy se pupeční kýla neprojevila.
Není tady
nas maly mal hodne pupecni kylu, pupok uplne vonku... dr. kazala prelepovat a po mesiaci uz ju mal minimalnu a pupok vnutri.. nam poradila dr. aby sme kupili v lekarni papierovu pasku a ten pupok zatlacis dovnutra a stlacis akoby po stranach a prelepis aby drzal vnutri staci kusocek tej pasky... povedala ze mozno lepenim predideme operacii v piatich rokoch, je pravda nas ho mal hodne vonku, tak by nas to asi neminulo hovorila.. a uz nam pise do papierov ze kyla minimalni a dr ti neporadil co s tym? ak by si nevedela poslem foto ako nam to kazala
a kazala striedat smery prelepenia aby nedostal alergiu na tu pasku.
Upravil(a) stvorlistok (18. 6. 2008 12:38)
Není tady
Ahojky, dr. mi právě nic neporadil.....a ta páska normálně lepí???? Nebude ho bolet, když to budu odlepovat???? Já to na pohmat ani nepoznám, má to asi jen zatím malinko, ale ty prdíky nás pořád dost trápí, tka se bojím , že si jí vytlačí víc....
Není tady
meryblue napsal(a):
Ahojky, dr. mi právě nic neporadil.....a ta páska normálně lepí???? Nebude ho bolet, když to budu odlepovat???? Já to na pohmat ani nepoznám, má to asi jen zatím malinko, ale ty prdíky nás pořád dost trápí, tka se bojím , že si jí vytlačí víc....
ta paska lepi ale filipkovi to nevadilo ked som mu to davala dole, nelepi to zasa moc ako rychloobvaz a nema tam ani chlpky takze ho to netahalo ked som to odlepovala.. a ked to budes odlepovat po kupeli tak pojde uplne lahko...
Není tady
moji oba dva kluci mají pupeční kýlu. Byli jsme s tím i na chirurgii a tam mi pan doktor řekl, že se to časem spraví samo. Jsou případy, kdy se musí zasáhnout, ale že on doporučuje počkat do 5-6 let. Když se to nespraví, tak teprve operovat. Mám pocit, že tomu staršímu se to opravdu lepší. Takže nakonec to vypadá, že se i ztratí.
Není tady
Náš Matýsek má pupeční kýlu, dr. říkala, že si jí prý vyřval, tak jsme mu koupili kylní pás, snad to pomůže.
Není tady