29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky prosim vas jakou mate redukci na WC a kterou by jste doporucili mam uz druhou ale obe nevyhovuji (jedna vubec na WC nepasuje a druha kdyz se dcera pohne tak tam propadava i s redukci) Naty nechodi na nocnika ale jen na WC.
A jeste prosim o tip na nejake stabilni schodecky aby po nich mohla sama ale aby to opravdu bylo stabilni kdyz na to poleze.
Na tu redukci mam tento tip od kamaradky ale je desne draha mate nekdo s ni zkusenosti?http://vse-pro-deti.cz/ok-baby/ok-baby---wc-redukce-ducka-c.785-ok
Diky moc za rada
Není tady
schůdky nevím, já jsem maximálně spokojená se stupínky z ikey a stačí nám
Není tady
My mame nejakou obyc. z Teska, snad dokonce tesko vyrobek a v pohode. Sedi jak p.r.d.e.l. na hrnec
Není tady
sestra maju presne tuto aj tam kupovali http://www.babybaby.cz/myti-a-koupani-n … ch=redukce a vraj ok ale na detaily som sa nevypytovala.
Není tady
Saro tak to jsem nevedela ze tesco ma prymo jejich vyrobek tak to jeste prozkoumam. NO ja uz nechci kupovat dalsi k prdu:) tak si rikam ze kdo by jiny lip poradil nez babi na babinetu:)
Není tady
Tak to jsem měla štěstí, že nám ta redukce sedí , ale my máme takovou co se položí svrchu na prkénko.
Schůdky nemáme, jen obyč platovou stoličku. Ale většinou tam Jítu vysazuji, nebo spíš teď chodí hlavně na nočník aby to Lenka okoukala
Není tady
stvorlistku, prosimte, koukala sem na tu redukci, cos posilala, vypada dobre, jen nevim, podle ceho se vybiraji velikosti? :-) nevite? nasemu prckovi budou v zari 2 roky, diky diky majka
Není tady
Majka_R napsal(a):
stvorlistku, prosimte, koukala sem na tu redukci, cos posilala, vypada dobre, jen nevim, podle ceho se vybiraji velikosti? :-) nevite? nasemu prckovi budou v zari 2 roky, diky diky majka
maji tu co predavaju na tych strankach maju len jednu velkost univerzalnu, ja si myslim ze by mala byt ok aj pre dvojrocneho... sestrina mala ma 16 mesiacov. a tato je teda taka ze ju das pod normalnu dosku zachodovu.
Není tady
My jsme ji koupily v Tesco a měli i takový nočníky, je to na zádíčkách vyšší a dává se pod prkýnko takže pasuje na hodně druhů nočníků
Není tady