29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky,
chtěla bych se Vás zkušenějších zeptat zda nevíte co způsobuje bolení a tlak v tříslech ...Dneska mě to teda docelahodně trápí a to sedím a jsem v klidu ...18tt mi připadá brzo, aby se roztahovaly kyčle a šlachy apod...
Co si o tom myslíte ??
Není tady
Je to přesně to, co píšeš - roztahují se vazy v pánvi + se napínají vazy, které drží dělohu.
V 18tt určitě brzo není - já jsem cca mezi 15-23 tt nemohla kvůli bolestem kostrče nebo i občas třísla skoro chodit a teď jsem v poho...
Tohle se tu probírá každé dva měsíce, podívej se do starších témat
Já žádné nepotkala, proto jsem ho založila, ale jinak díky
Není tady
JJ, to povrzuji mě též bolí třísla, a mě ještě navíc bolí i pravý kyčel, ale to je tím, že jsem ho měla operovaný, a vzít si žádný prášek nemohu, abych neublížila miminku, tak musím zatnout zuby a vydržet to.
Není tady
topazio napsal(a):
JJ, to povrzuji mě též bolí třísla, a mě ještě navíc bolí i pravý kyčel, ale to je tím, že jsem ho měla operovaný, a vzít si žádný prášek nemohu, abych neublížila miminku, tak musím zatnout zuby a vydržet to.
Topazio, nechceš si udělat metřík a "přihlásit se" do Letňátek..?
A jak se mám přihlásit?? Ráda bych to zkusila??
Není tady
doktorka mě poslala na uzv ve 32 týdnu, a doktor mi tam řekl, že můj kluk má 2400 kg, a je vykrmený,
Není tady
Ráčku je to přesně tak jak píše Yellow.
Brzy určitě není, protože kyčle a vazy se musí roztahovat postupně zhruba od doby, kdy začíná miminko růst. Tělo se připravuje na tu zátěž a musí si připravit hlavně dostatek místa pro miminko. Víš co by to bylo, kdyby se ti to mělo roztahovat třeba najednou cca v průběhu 1 týdne? To by bylo jak natahování na skřipec. Neboj ono to přejde.
Není tady
topazio napsal(a):
A jak se mám přihlásit?? Ráda bych to zkusila??
Podívej se na první příspěvek v Leňátkách - to je "nástěnka". Jestli chceš, tak pošli dagi soukromou zprávu s těmi údaji, které tam každá k sobě máme.
Jak se dělá metřík, to je popsáno tady: http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=8330
Pamatuju si jak jsem pomalu nemohla ani chodit,chodila jsem jak kachna,nohy od sebe
Není tady
No jsou to zatím jen chvilky, ale je to docela nepříjemné ...
Není tady
Ráček napsal(a):
No jsou to zatím jen chvilky, ale je to docela nepříjemné ...
tak to souhlasí... vstávala jsem ze židle jako stoletá babka..
Není tady
jojo, bylo to neprijemne, pak jsem mela obdobi boleni v podbrisku.... pichani, pak obdobi bolesti zeber:(
Není tady
Já si uvědomila,že si vlastně nepamatuju,kdy mě něco nebolelo Ať už to byla třísla,kostrč,záda,tlak v žebrech,na močovej měchýř, bolesti jako na MS, pálení žáhy,nohy,hlava,prsa...
Ale občas jsem se cejtila i tak strašně fajn a nebejt břicha,ani bych kolikrát neřekla,že jsem těhu...ale to spíš ve 2.trimestru Takže si z toho nic nedělej,protože bude hůř...
jinak na Těhotenství je těch témat asi 37 stránek...listuješ jak kdekoli jinde...taky jsem si toho všimla nedávno a pročítala si slohovky holek,co už maj roční miminka
Není tady
Holky děkuju všem za rady, vím, že bude hůř a jsem ráda, že v tom nejsem sama Ale co bysme pro ty naše miláčky nevytrpěly
Není tady
....od PA:
...Dobrý den
bolest v tříslech v takto pokročilém stupni těhotenství je hlavně z důvodu zátěže rostoucí dělohy. Plod se posunuje níže ke vchodu pánevnímu a tím se pocity v tříslech ještě zhoršují. Doporučuji Vám hodně odpočívat, nepřetěžovat oblast pánve dlouhou chůzí popř. dlouhým stáním. Velmi vhodné by bylo plavání a cvičení v bazénu.
Přeji Vám hezký den Magdalena Mikulandová....
Není tady
No jo, ale bazén je zavřený, a na městský koupaliště se mi nechce, chodí tam dost lidí, a tak nevím jak je to tam s hygienou, bojím se abych tam nechytla nějakou infekci na spodek, a pak to nějak neublížilo miminku.
losec napsal(a):
....od PA:
...Dobrý den
bolest v tříslech v takto pokročilém stupni těhotenství je hlavně z důvodu zátěže rostoucí dělohy. Plod se posunuje níže ke vchodu pánevnímu a tím se pocity v tříslech ještě zhoršují. Doporučuji Vám hodně odpočívat, nepřetěžovat oblast pánve dlouhou chůzí popř. dlouhým stáním. Velmi vhodné by bylo plavání a cvičení v bazénu.
Přeji Vám hezký den Magdalena Mikulandová....
Není tady
evajs: ty mas tak legracne kulaty pupik vybouleny:))))) a docela velky co? je tam jedno?))
topazio: ja taky nechodila do bazenu verejnych, jelikoz jsem nachylna na zanety a v tehu to neni idealni,ale zkusit muzes specialne pro tehulky a existuje nejaky tampon nebo neco, co se zavede, aby se tam voda a nic nedostalo... pry to maji v lekarne...
Není tady
Holky nějak mě pořádně bolí v tříslech, nevíte co s tím, už se mi i začíná špatně chodit.
Není tady
Ráčku koukam že ti tu pavlík psala že to přejde....nevim kdo co opsal, nečetla jsem vše, ale bohužel mě to nepřešlo a ke konci těhu jsem skoro nemoha díky bolavým tříslů, (hlavně pravého) hnout Za pomalé chůze to vcelku šlo, ale po sezení se zvedat, nebo převalit na posteli apod....
Třeba tě to ale nebude tak moc a tak dlouho bolet, držim palce. P.S. bála jsem se jak dlouho to bude bolet ještě po porodu, ale přestalo to hned
Není tady
Já už moc nemohu chodit, a navíc po delším chození se kolíbám jak kachna:-))
Není tady
Peťu - nějak mě to teďka přešlo , ťukám Ale ono se to možná vrátí třeba až tak ve 30tt a více
Není tady
RAČÍ tak to je fajn. třeba se ti to nevrátí
TOPAZIO já jsem se sice nekolíbala, ale musela jsem jít jak šnek. Vypadá to že to budeš mít až do porodu Ale držim palce,aby to tak nebylo a přešlo tě to
Není tady
No třísla bolí, a taky už nemohu chodit to co jsem chodila před tím,
Petruša napsal(a):
RAČÍ tak to je fajn. třeba se ti to nevrátí
TOPAZIO já jsem se sice nekolíbala, ale musela jsem jít jak šnek. Vypadá to že to budeš mít až do poroduAle držim palce,aby to tak nebylo a přešlo tě to
Není tady