|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Cherrylko moooc ti gratuluji k vytouženému Matýskovi a přeju hodně štěstíčka,zdravíčka a at vám dělá synáček jenom radost

Není tady
Cherrylko moc moc gratuluji!! Tak se Vám ten Matýsek přeci jen povedl
Přeji celé rodince hodně lásky, zdraví a pohody! 
Není tady

jupí jupíííííí 
Cherrylko, velikánská gratulace k pořádnému chlapákovi
tak jsi se Matýska dočkala a instinkt tě nezklamal 
Celé rodince přeji jen to nej nej a už se těším na slohovku a fotečky 
Není tady
Cherylko, konečně jsi se dočkala svého vytouženého chlapečka, moc gratuluji, hodně štěstíčka a mlíčka 

Není tady
I my se připojujeme ke gratulantům s přáním všeho nejlepšího a hodně zdravíčka. Ať jste stále štastná rodinka

Není tady

Cherryl moc,moc ,moc gratuluju k synackovi
preji mu (i stastnym rodicum) hodne stesti do zivota 
Není tady
Kačenko přeju ti a celé tvé rodince jen to nejlepší...
a jsem ráda, že jsem se trefila s botičkama 
Není tady
Cherylko,sluníčko taky se připojuji k velikánské gratulaci a s celého srdíčka přeji jen to krásné do vínku Matýskovi a tobě ať rychle nabereš síly po porodu a ať už si užíváš svého uzlíčku štěstí doma s celou rodinkou.
Není tady

Cherylko..tak ja Ti z celeho srdce gratuluji.Matysek je teda pekny dlouhan..
Hodne stesticka a zdravicka mu preji a at se spolu mate vsichni bajecne..

Není tady
Cherrylko, moc moc gratuluji k Matýskovi.
Jsem ráda, že se vám splnilo přání a je to kluk jako buk.
Moc moc štěstí a zdraví 
Není tady
ahoj berušky moje zlatý, všem vám s Matýskem strááááášně moc děkujeme za obrovskou podporu, kterou ve vás máme, za všechny milé gratulace, které jsem mu samozřejmě taky přečetla (až mě to dojalo) a vůbec za to, že vás máme

Není tady
Už se na nich pracuje 

Není tady