6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
zdravím, mám otázku - co si myslíte o barvě snubáku a zásnubáku? Měli by mít stejnou barvu (např. oba zlaté), nebo je normální mít zásnubní z bílého zlata a snubní zlatý apod.? Poznamenám, že nepředpokládám jejich nošení na jedné stejné ruce, ale každý na jiné
Není tady
Skřítulka napsal(a):
zdravím, mám otázku - co si myslíte o barvě snubáku a zásnubáku? Měli by mít stejnou barvu (např. oba zlaté), nebo je normální mít zásnubní z bílého zlata a snubní zlatý apod.? Poznamenám, že nepředpokládám jejich nošení na jedné stejné ruce, ale každý na jiné
Volila bych u obou stejný materiál.
Není tady
já nosívám šperky stříbrné i zlaté, takže i tak bude volba těžší - jestli zlato nebo bílé zlato
Není tady
Tak si to nechte udělat i z bílého zlatai žlutého
Skřítulka napsal(a):
já nosívám šperky stříbrné i zlaté, takže i tak bude volba těžší - jestli zlato nebo bílé zlato
Není tady
Romča napsal(a):
Tak si to nechte udělat i z bílého zlatai žlutého
Skřítulka napsal(a):
to by pak měly být asi oba (snubák i zásnubák) "dvoubarevné" (řeším hlavně tu jejich kombinaci). A to je už asi trochu přehnané Přemýšlím, že snubák by mohl být "dvoubarevný" (bílé + žluté zlato) a zásnubák v jedné z těch barev - a které, to zatím nevím, protože běžně nosím oba kovy ... Když nosíte šperky, taky volíte asi vždy 1 kov (myslím tím 1 barvu kovu), nenaplácáte na sebe obojí, nemám pravdu, babinetky?
Upravil(a) Skřítulka (15. 6. 2008 18:58)
Není tady
Máš pravdu .
Není tady
já mám zásnubní z bílého zlata a vzhledem k tomu, že se mi žluté zlato nelíbí, tak i snubní(pokud bude) bude z bílého z.
Není tady
Já nosím žluté a protože se mi moc líbí bílé, ale nemůžu nosit jen to , tak mám kombinaci bílé+žluté.
Není tady
Romča napsal(a):
Já nosím žluté a protože se mi moc líbí bílé, ale nemůžu nosit jen to , tak mám kombinaci bílé+žluté.
Tu kombinaci máš na snubním? A zásnubí (pokud ho tedy vlastníš) máš jaký - případně, jaký bys volila? Smím-li se ptát.
Není tady
Měla jsem celý žlutý před ,15 lety bílé zlato ještě tak neletělo.
Skřítulka napsal(a):
Romča napsal(a):
Tu kombinaci máš na snubním? A zásnubí (pokud ho tedy vlastníš) máš jaký - případně, jaký bys volila? Smím-li se ptát.
Není tady
Já mám zásnubní stříbrný a snubní z bílého zlata s kamínky. Nosím jen jeden.
Není tady
Zásnubní mám zlatý s červeným kamenem, a snubní máme s manželem také zlaté.
Není tady
Zásnubní ...bílé zlato s kamínkem, nyní na pravé ruce. Snubní taktéž bílé zlato. žluté zlato nenosím vůbec...
Není tady
topazio napsal(a):
Zásnubní mám zlatý s červeným kamenem, a snubní máme s manželem také zlaté.
Koukám, že už máš pěkný pupík...přeji pohodový porod a zdravé miminko
Není tady
ahoj, podívejte se na stránky s levnými snubními prstýnky, na stránce snubniprsteny tečka wbs tečka cz myslím že jsou krásné ahoj Jarka
Není tady
ja mam zasnubák kombinaci bílého a žlutého zlata a snubák chci jen ze žlutého zlata a chci je nosit na jedne ruce:)
Není tady
Skřítulka napsal(a):
jak to? že ne na stejné ruce???...mám na ruce zásnubní s briliantem jako první a hned snubní...a ten třetí, co jsme měli stejný za svobodna jsem dala do šuplíku...už by se mi na prstík nevešel...ale M ho nosí...ten za svobodna i snubák
a je to kombinace berevného zlata
zásnubní mám jednoduchý,aby vyniknul kámen...
a mám žluté a oranžové zlato...bílé se mi nelíbí...právě proto, že vypadá jako stříbro...ale na zásnubním je bíle zlato pod kamenem,aby vypadal větší a jinak je prstýnek žlutý
Upravil(a) Heřmanka (23. 9. 2008 13:19)
Není tady
Ja mam zasnubni prsten ve zlutem zlate. Bile zlato na me barve kuze vypada velmi lacine. Proto jsem sla do teplejsiho odstinu zluteho zlata. Stribro jsem z tohoto duvodu taky nikdy nenosila.
Pokud resis dilema bile nebo zlute zlato - zvol kombinaci. Kdyz nosis sperky, vzdy by mely byt v jedne barve - tzn. nenosit na prave zlute zlato a na leve bile zlato. Nevypada to dobre. Taktez doplnky by nemely presahnout pocet devet kusu ( do cehoz se pocitaji bryle, nausnice, prstynky, privesky, retizky atd)
Není tady
Simonas napsal(a):
Ja mam zasnubni prsten ve zlutem zlate. Bile zlato na me barve kuze vypada velmi lacine. Proto jsem sla do teplejsiho odstinu zluteho zlata. Stribro jsem z tohoto duvodu taky nikdy nenosila.
Pokud resis dilema bile nebo zlute zlato - zvol kombinaci. Kdyz nosis sperky, vzdy by mely byt v jedne barve - tzn. nenosit na prave zlute zlato a na leve bile zlato. Nevypada to dobre. Taktez doplnky by nemely presahnout pocet devet kusu ( do cehoz se pocitaji bryle, nausnice, prstynky, privesky, retizky atd)
Proč by neměly zlaté doplňky přesáhnout počet devíti kusů ???
Není tady
devet kusu - to se dozvis v kazde prirucce prezentace, kazdy vizazista se tim ridi. Jde o to, aby clovek na ostatni nedelal dojem lacinosti. Predstavte si ze mate na sobe cingrlata a jdete na pohovor. Odvadite tim pozornost od sebe a vsichni budou sledovat co to zvoni, co se to leskene. Je to i o volbe barev. Pokud se podivate na lidi kolem sebe, tak vetsinou nosi ted na podzim a zimu temne, sede a cerne barvy. Letos podzim tvori vyjimku, nebot je lahvove zelena, temne fialova a zluta. Ale zima bude opet v cerne. Navic pokud jdete do obchodu, ktery znate z Cech, nekde v zahranici, tak se budete divit ohledne barevnosti, strihu atd. Napriklad Benetton - v Italii hyri ruzovou, fialovou, oranzovou v kombinaci s sedou. Kdyz se podivate do Benettonu v Tunisu, tak tam bude seda, hneda a cerna. Sukne ke kolenum, kalhoty a halenky. Tady je operoti Tunisu pestrost, ale ne v barevnosti. Ve Vancouveru bude zase vse ve stylu Dandy, velke boty, kalhoty sirsi v temnejsich barvach, ale zajimave strihove. Velikosti taky budou rozdilne...
Není tady
Teda, nevím, ale mě připadá i 9 kusů strašně moc...
Není tady
Simonas napsal(a):
devet kusu - to se dozvis v kazde prirucce prezentace, kazdy vizazista se tim ridi. Jde o to, aby clovek na ostatni nedelal dojem lacinosti. Predstavte si ze mate na sobe cingrlata a jdete na pohovor. Odvadite tim pozornost od sebe a vsichni budou sledovat co to zvoni, co se to leskene. Je to i o volbe barev. Pokud se podivate na lidi kolem sebe, tak vetsinou nosi ted na podzim a zimu temne, sede a cerne barvy. Letos podzim tvori vyjimku, nebot je lahvove zelena, temne fialova a zluta. Ale zima bude opet v cerne. Navic pokud jdete do obchodu, ktery znate z Cech, nekde v zahranici, tak se budete divit ohledne barevnosti, strihu atd. Napriklad Benetton - v Italii hyri ruzovou, fialovou, oranzovou v kombinaci s sedou. Kdyz se podivate do Benettonu v Tunisu, tak tam bude seda, hneda a cerna. Sukne ke kolenum, kalhoty a halenky. Tady je operoti Tunisu pestrost, ale ne v barevnosti. Ve Vancouveru bude zase vse ve stylu Dandy, velke boty, kalhoty sirsi v temnejsich barvach, ale zajimave strihove. Velikosti taky budou rozdilne...
Není tady
Tak si to spocitejte - nausnice +2, retizek +1, privesek +1, prstynek kazdy +1, naramek +1, pasek se sponou+1 , kabelka +1, taky musite zapocitat ozdoby na botech +2 .... a cislo ma byt maximalne 9
Není tady