18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jsem jak pratěná palicí. Za dvě hoďky mám jít do práce, a nejsem schopna se dát do kupy. Asi jsem něco pos...
Beru AD na soc. fóbii. Na tom by nebylo nic tak divného. Ale dnes jsem dostala menstruaci,(taky nic neobvyklého ), a od rána je mi fakt blbě. Nauzea, bolest břicha...vak to asi vechny znáte. Nic tak extrémního, jako před porody, ale ádná sláva, e bych mohla skály lámat. Vzala jsem si Paralen.
jene jsem sáhla po Paralenu Plus.
Udělalo se mi jetě hůř, a chtělo se mi spát a spát a spát.
Mám u větí dítka, tak jsem jim řekla, a se vystřídají u počítače po 30 minutách, e mamince není dobře, a la si lehnout. Zdřímla jsem asi 15 minut, trochu pomohlo, ale jsem furt jak pytlem pratěná, hlava mi třetí a břicho vesele (spí nevesele) bolí dál.
Napadla mě jediná monost, e by ten pseudoeffedrin, obsaený v Paralenu Plus (jediná látka, kterou se lií od "obyč." Paralenu) zareagoval s těmi AD, které beru teprv asi 3 měsíce, tak jsem to nikdy takhle nekombinovala.
Co myslíte?
Ale hlavně co teď? Kafe? Potřebuju fungovat...
Dík za rady, i pro přítě.
Není tady
Co teď? Najít co způsobuje Tvé strachy a zároveň odblokovat příčiny. Potom nebudou deprase ani fobie.
Není tady
Damila napsal(a):
Jsem jak pratěná palicí. Za dvě hoďky mám jít do práce, a nejsem schopna se dát do kupy. Asi jsem něco pos...
Beru AD na soc. fóbii. Na tom by nebylo nic tak divného. Ale dnes jsem dostala menstruaci,(taky nic neobvyklého ), a od rána je mi fakt blbě. Nauzea, bolest břicha...vak to asi vechny znáte. Nic tak extrémního, jako před porody, ale ádná sláva, e bych mohla skály lámat. Vzala jsem si Paralen.
jene jsem sáhla po Paralenu Plus.
Udělalo se mi jetě hůř, a chtělo se mi spát a spát a spát.
Mám u větí dítka, tak jsem jim řekla, a se vystřídají u počítače po 30 minutách, e mamince není dobře, a la si lehnout. Zdřímla jsem asi 15 minut, trochu pomohlo, ale jsem furt jak pytlem pratěná, hlava mi třetí a břicho vesele (spí nevesele) bolí dál.
Napadla mě jediná monost, e by ten pseudoeffedrin, obsaený v Paralenu Plus (jediná látka, kterou se lií od "obyč." Paralenu) zareagoval s těmi AD, které beru teprv asi 3 měsíce, tak jsem to nikdy takhle nekombinovala.
Co myslíte?
Ale hlavně co teď? Kafe? Potřebuju fungovat...
Dík za rady, i pro přítě.
Damilo!!!! A tě přítě ANI NENAPADNE kombinovat antidepresiva s pseudoefedrinem!!!! Za prvé si koleduje o vznik závislosti na lécích, která začíná právě takhle nenápadně, za druhé vidí, jak ti po tom bylo jetě víc patně a za třetí - ospalost po AD je zcela obvyklým jevem. Kdy se jetě ke vemu přidruí menstruační problémy, chápu, e ti není zrovna do skoku a můe to být problém. Já - na Tvém místě - bych si dala napřed pořádné kafe (obsahuje kofein) zkusila bych střídavou sprchu teplou a vlanou vodou (teplou na podbřiek, vlanou na zátylek, ruce a nohy) a po spre si vypila álek čaje proti enským obtíím. Kdy by Ti bylo opravdu zle a kvůli bolestem bys nemohla vydret, bylo by nejrozumnějí zavolat svému oetřujícímu lékaři který Ti předepsal AD a poradit se, jaký lék na odstranění bolesti by pro Tebe připadal v úvahu.
Hlavně se pro přítě obloukem vyhni nějakému samoléčitelství prostřednictvím i volně prodejných léků !!!
Není tady