4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Prosím, kdo se věnujete tomuto ,,koníčku", ozvěte se mi. Přivítám rady....začínám.
Není tady
Jé Káčo ty chceš chovat kozy??
No jo-chci. Máme pozemek 4000m a abych to teda sama sekala... nene-prostě to byl vždy můj sen, jen v tom paneláku to teda jaksi nešlo. Chtěla bych vyrábět tvaroh, sýry....
Ale teda fakt jsem nevěděla, že je o to asi dost velký zájem-lítám po všech knihkupectvích a bohužel je všude vyprodaná kniha: Chov koz, což mi doporučila jedna chovatelka, jako dost dobrý začátek.
Není tady
Káčo, ty se tedy nezdáš Budu k tobě chodit na čerstvé sýry, i když ovčí mám tedy raději.
Není tady
Nela napsal(a):
Káčo, ty se tedy nezdáš
Budu k tobě chodit na čerstvé sýry, i když ovčí mám tedy raději.
Nelo, můžeš chodit i dojit
Není tady
Káčo, tak to ne ! Ale vezmu dvojčata a půjdeme k Vám jako do zologické.
Není tady
Káča napsal(a):
No jo-chci. Máme pozemek 4000m a abych to teda sama sekala... nene-prostě to byl vždy můj sen, jen v tom paneláku to teda jaksi nešlo. Chtěla bych vyrábět tvaroh, sýry....
Ale teda fakt jsem nevěděla, že je o to asi dost velký zájem-lítám po všech knihkupectvích a bohužel je všude vyprodaná kniha: Chov koz, což mi doporučila jedna chovatelka, jako dost dobrý začátek.
Káčo, možná jsem Ti jí našel. Posílám Ti odkaz do SZ.
Není tady
Ota napsal(a):
Káča napsal(a):
Ale teda fakt jsem nevěděla, že je o to asi dost velký zájem-lítám po všech knihkupectvích a bohužel je všude vyprodaná kniha: Chov koz, což mi doporučila jedna chovatelka, jako dost dobrý začátek.Káčo, možná jsem Ti jí našel. Posílám Ti odkaz do SZ.
Oto, dííííky moc. Hned objednávám...
Není tady
Nela napsal(a):
Káčo, tak to ne !
Ale vezmu dvojčata a půjdeme k Vám jako do zologické.
Dobrý nápad. Já byla u známýho na statku (od nich beru kozeny) a oni mají koně, prasata, slépky, kozy, kachny a nevím kýho čerta ještě a známý mě dostal, když řekl, že má novýho osla-že prý si ho koupil k narozeninám. Tak já řekla manželovi, že chci k narozkám kozy a on, že teda jo....No hele, kdo může říct, že dostal k narozkám kozy? Teda pokud to budeme brát tak, že ne ty silikonové-těch bude asi chodně
Není tady
Káča napsal(a):
Nela napsal(a):
Káčo, tak to ne !
Ale vezmu dvojčata a půjdeme k Vám jako do zologické.
Dobrý nápad. Já byla u známýho na statku (od nich beru kozeny) a oni mají koně, prasata, slépky, kozy, kachny a nevím kýho čerta ještě
a známý mě dostal, když řekl, že má novýho osla-že prý si ho koupil k narozeninám. Tak já řekla manželovi, že chci k narozkám kozy a on, že teda jo....No hele, kdo může říct, že dostal k narozkám kozy? Teda pokud to budeme brát tak, že ne ty silikonové-těch bude asi chodně
Jé to bych taky chtěla tolik zvířatek a ještě k tomu ovečky.
kačí nerada bych brala iluze, ale pokud nemáš možnost přikoupi dalších minimálně 50 000 m2 budeš mít koziček jen 8 sic na jednu kozu je potřeba cca 500m2 je to velice náročné no a na velmi dlouhý povídání..doporučuju navštívit nějakou farmu a tam tě nejspíš připraví o iluze a pokud ne a nejsi milionář tak to stejně bude těžká cesta...nemyslím to nikterak zle, ale je to fakticky náročný...koukni napři sem, dost informací, i když možná už znáš...http://www.malakozifarma.cz
Není tady